Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

cok yakinda bir minik daha katiliyor bize.. bu sefer ne kedi, ne kopek, ne balik ne de kus.. ama coook sirin birsey.. gelir gelmez resmini koyarim buraya - bakalim benden baska onu seven/sirin bulan cikacak mi

Şu yerinde duramayan sincaplardan mı

sincaplardan bahcemde bol bol var, sabahlari hoplaya hoplaya geliyorlar 3 tanesi.. Persie de onlari gozluyor birini yakalama umuduyla ama henuz basaramadi cok hizlilar fotograflarini bile cekemiyorum kaciyorlar hemen
surpriz olsun demistim ama soyleyeyim micro pig aliyorum su buyumeyen minicik domuzlardan.. sonunda guvenilir bir yer buldum almak icin, cok tatlilar coook... turkiye'de domuz deyince soyle bir dururlar biliyorum - ondan kimse sevmez diye dusundum. ama sevilmeyecek gibi de degil ki cay ictigim kupa kadar neredeyse miniminnacik... buyuyunce de bir tavuktan daha minik kaliyor.. videolarini izlemistim, yuruyenin arkasina takiliyor pitir pitir geziyor, kucagina cikip kendini sevdiriyor kedi gibi (hos... benim kedim kendini elletmez bile...cok giciktir )

Ben de ilk kez How I Met Your Mother dizisinde izlemiştim, orada görmüştüm böyle bir şey olduğunu..
Oyuncak gibi

canim ben bu piggiciklerden mall da gormustum :)

sahibesi boynuna takmis tasmayi gezdiriyordu:) cidden kopek gibi, kiz durunca o da yaninda durup bekliyordu

ay hadi bakalim, gelince senden aliriz detaylari, huyunu suyunu :)

ben canlisini gordugum icin ne kadar seker olduklarini biliyorum valla, hatta benim oglanlardan biri ustune atlamisti minciklamak icin

Bu da ailemize yeni katılan minik
Dışarıda annesi tarafından terk edilmiş halde ağlarken bulduk
Dışarıda baktığımız bir anne kedi süt annelik yaptı bir süre
Daha sonra bir gözünde rahatsızlık olduğunu gördük veterinere götürdük
Damlalarla iyileştirmeye çalıştık ama bir gözünü kurtaramadık malesef
O zamandan beri bizimle,kimse sahiplenmek istemedi bu miniği

micro pig de gelince resmini bekliyoruz
Çok farklı bir seçim merak ettim :)

evet gelir gelmez bol bol resim cekicem zaten.. yeni evimize tasinmayi bekliyoruz tasinir tasinmaz ilk is zaten simdi bu eve bahceye alisirsa yer degistirmek zor olur diye dusunduk o yuzden erteliyoruz yoksa ben gecen ay coktan almistim ureticisini buldugumda.. inanilmaz tatlilar butun gun minciklayabilirim... Persie ile nasil gecinecekler cok merak ediyorum...

kiyamam canim benim.. cogunluk "cins olsun, guzel gorunsun" istedigi icin boyle minikleri sahiplendirmek cok zor.. sizi gercekten cok takdir ettim cok hos birsey bu yaptiginiz ben de olsam evime getirir bakardim, ama yasadigim yerde hic sokak hayvani yok bir tane bile.. haysev'i hergun takip ediyorum, orada boyle gozlerini kaybetmis veya sakat kalmis bebekleri gorunce icim gidiyor elimde olsa hepsini evime dolduracagim oyle diyeyim...

aayy bayılıorum kedilerr küççüklüğümden beri kedilerle köpeklerle büyüdüm ailecek çok sevioruz annem hariç :)) bizim zorumuzla hep baktı onlara :)) şimdi bi tane ENİŞ adında bi kedimiz var... benim oğlum astım hastası olduğundan eve alamıoruz annemlere her gittiğimizde sevip oynuoruz bende bi ara onun resmini ekliyecceğim sizlere:) aldığımızda minicikti şimdi azdı valla benim eşime çok kin besledi her gördüğünde hırlıyor :)) ve saldırganlaşıyor..ama bizlere karşı öyle deil yani hayvanlar bile insanın iyisini kötüsünü anlıyor burda kötü derken eşimi asla kötülemiorum :)) eşimm kediyle uğraşmayı çok sever..her onu gördüğünde onu korkutur, üzerine yürür onunla o şekilde oyun oynar :)) ondan eşime kin besledi hayvan ne zaman annemlere gitsekk yatağın altından çıkmıo :)))

Malesef öyle sokak kedilerini kimse istemiyor hele ki engellilerse
Dışarıda ölmek üzere bulduğumuz baktığımız bir sürü kedi var
Şuan evde 5 kedi var hiçbirini sahiplenmek isteyen çıkmadı sokak kedisi diye
Çocukların işkencesinden kurtardığımız açlıktan ölmek üzere olan yavruları iyileştirip yuvanlandırmaya çalışıyoruz
Ailece sokak hayvanları için gönüllü çalışıyoruz
Keşke hepsine uzanabilse elimiz ...

Bizimkiler de misafir gelince öyle davranıyorlar uzun süre görüp benimsemedikleri kimseyi istemiyorlar evde
Bizden başka kimse sevemiyor o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…