Malesef öyle sokak kedilerini kimse istemiyor hele ki engellilerse
Dışarıda ölmek üzere bulduğumuz baktığımız bir sürü kedi var
Şuan evde 5 kedi var hiçbirini sahiplenmek isteyen çıkmadı sokak kedisi diye
Çocukların işkencesinden kurtardığımız açlıktan ölmek üzere olan yavruları iyileştirip yuvanlandırmaya çalışıyoruz
Ailece sokak hayvanları için gönüllü çalışıyoruz
Keşke hepsine uzanabilse elimiz ...
aayy bayılıorum kedilerr küççüklüğümden beri kedilerle köpeklerle büyüdüm ailecek çok sevioruz annem hariç :)) bizim zorumuzla hep baktı onlara :)) şimdi bi tane ENİŞ adında bi kedimiz var... benim oğlum astım hastası olduğundan eve alamıoruz annemlere her gittiğimizde sevip oynuoruz bende bi ara onun resmini ekliyecceğim sizlere:) aldığımızda minicikti şimdi azdı valla benim eşime çok kin besledi her gördüğünde hırlıyor :)) ve saldırganlaşıyor..ama bizlere karşı öyle deil yani hayvanlar bile insanın iyisini kötüsünü anlıyor burda kötü derken eşimi asla kötülemiorum :)) eşimm kediyle uğraşmayı çok sever..her onu gördüğünde onu korkutur, üzerine yürür onunla o şekilde oyun oynar :)) ondan eşime kin besledi hayvan ne zaman annemlere gitsekk yatağın altından çıkmıo :)))
eevett gerçektende öyle bende inanıorum buna :)) kedi kendinden geçio resmen eşimi görünce :))))Bizimkiler de misafir gelince öyle davranıyorlar uzun süre görüp benimsemedikleri kimseyi istemiyorlar evde
Bizden başka kimse sevemiyor o yüzden
kiyamam ya hahah
gecen gun tvde bir program izliyordum "my cat from hell". kotu huylu (saldirgan vs) kedilerin davranislarini duzelten dovmeli piercingli - kedi delisi bir adam... asabi kedileri sakinlestiriyor falanannenizin evine de bir ugrasin esinizle kedinizin arasini yapsin
saka bir yana esiniz heralde kedilere nasil davranacagini bilmiyor bizim Persie mesela onu biraz sert sevse esim hemen isirmaya kalkar veya patisi pataklarama ben cok yumusak ve kibar davrandigim icin o da bana cok kibar davranir.. kopek gibi sert sert sevmeye gelmiyor cogu kedi. kendilerine yapilani da kolay kolay unutmuyorlar.. benim kaybettigim kopegim tam tersi idi, hic kindar degildi. ben ona kizsam bile 5 dk kuser sonra gelip yanasmaya calisirdi :) Persie'ye kizsam heralde bir daha yuzume bakmaz cok fenadir.....
gorumcem dogum yapacakken 2 kedisini birkac gunlugune bize birakmisti. biz de bu eve aliskin degiller kaybolurlar diye evden cikmalarina izin vermemistik. o bir hafta boyunca Persie eve girmedi... bahceye gelip pis pis bakip gidiyordu. mama kabi bile bahcede duruyordu cunku inatla eve girmiyordu. kucagimiza alip eve getirmemize de izin vermiyordu isirmaya calisiyordu. nefret etmisti bizden o 2 kedi yuzunden.. gorumcem kedilerini geri aldiginda Persie eve geldi ama oldukca uzun bir sure hicbirimize pas vermedi..
kediler cok ilginc ve kompleks yaratiklar :)
çok tatlııı :))) yaaa onun yanına kıvrılıp yatıcan valla :))) ne güzel olurrr
:))
canım alemsin valla :)) aslında eşim hayvanları çok sever...eşime göre kediyle oyunn oynuyor ama acayip bi duurm yanii köşeye sıkıştırıp eliyle korkutuo :) yada bi bez parçası ile falan :) ne bileyimm onunda oyun anlayışı o :)) ama ilk zamanlar eşimin kucağından inmiodu...büyüdükçe hırçınlaştı:))
aynen öyle çok ilginçler ve kindarlar :)
ben küçüklüğümden beri severimmm kedilerii benim babam hastası anlatmamm size :)) ben 6-7 yaşlarındaydım babamı çok kıskandımm :)) ve kıskançlığımdan yavru kedinin üzrine oturdum ölsün die:))))
kiziniz da pek guzelmisBenim bebeğimm.
Bal Kız'ım
oldu mu bari kedicik? ahh ah siz de az degilmissiniz kucukken
cocuklar gercekten de cok acimasiz oluyor, sokak hayvanlarina da turlu eziyetler yapiyorlar malesef..
kiziniz da pek guzelmisbenim de uykumu getirdi.. bu dunya kedilere guzel yasasin tembellik
Ben yatıyorum onunla.
O kadar güzel bir duygu ki..
Nefes alışverişini dinlemek, o minicik kalbini dinlemek acaip birşey.
İnsanın içi tuhaf oluyor.
Biz yatmasak gelip o bizimle yatıyor.
Sürekli bizimle, tepemizde.
Özellikle geceleri annemin üstüne yatıyor.
Gözleri bal rengiiii
Yeni fotolarını eklicem bir kaç güne.
Daha 6 aylık.
kiyamam ya hahah
gecen gun tvde bir program izliyordum "my cat from hell". kotu huylu (saldirgan vs) kedilerin davranislarini duzelten dovmeli piercingli - kedi delisi bir adam... asabi kedileri sakinlestiriyor falanannenizin evine de bir ugrasin esinizle kedinizin arasini yapsin
saka bir yana esiniz heralde kedilere nasil davranacagini bilmiyor bizim Persie mesela onu biraz sert sevse esim hemen isirmaya kalkar veya patisi pataklarama ben cok yumusak ve kibar davrandigim icin o da bana cok kibar davranir.. kopek gibi sert sert sevmeye gelmiyor cogu kedi. kendilerine yapilani da kolay kolay unutmuyorlar.. benim kaybettigim kopegim tam tersi idi, hic kindar degildi. ben ona kizsam bile 5 dk kuser sonra gelip yanasmaya calisirdi :) Persie'ye kizsam heralde bir daha yuzume bakmaz cok fenadir.....
gorumcem dogum yapacakken 2 kedisini birkac gunlugune bize birakmisti. biz de bu eve aliskin degiller kaybolurlar diye evden cikmalarina izin vermemistik. o bir hafta boyunca Persie eve girmedi... bahceye gelip pis pis bakip gidiyordu. mama kabi bile bahcede duruyordu cunku inatla eve girmiyordu. kucagimiza alip eve getirmemize de izin vermiyordu isirmaya calisiyordu. nefret etmisti bizden o 2 kedi yuzunden.. gorumcem kedilerini geri aldiginda Persie eve geldi ama oldukca uzun bir sure hicbirimize pas vermedi..
kediler cok ilginc ve kompleks yaratiklar :)
evet keske.. haysev facebook sitesine uye misin, orada ilan cikarsa belki bir sanslari olabilir, hos - orada da cogu uye safkan arayisinda malesef. ama bizim gibi dusunen insanlar da var neyse ki..
Benim facebook hesabım yok annem haysev,yaşam haklarına saygı,hayvansever gazetesine üye,bulunduğumuz şehirde de hayvan hakları derneğinde gönüllü çalışıyoruz
Ama malesef sahiplendirecek kimseyi bulamadık
Cins isteyenler,evde hayvanın olmayacağını düşünenler çok fazla
Ben astım hastası olmama ve kedi alerjimin olmasına rağmen hayvanlar için çalışıyorum hayvan sevgisi bambaşka bir şey herkeste olmuyor malesef
Evdeki cadılar yüzünden kaç kere acillik oldum bana söylenenler 'sen normal değilsin insan bile bile hasta olmayı göze alır mı,kediyi at,olur mu öyle şey ...'
Kediyi at nedir yani çöp mü atıyoruz?
Bu tip insanlarla çok karşılaştığımız için artık sahiplendirmeye de çalışmıyoruz bizimle hepsi :)
iyi bari ucuz kurtulmusyok canımm ölmedii hemen zatenn oturup kalktığımı hatırlıorum :)) çok küçüktümm hayal meyal hatırlıorum.. ama hala babam anlatır :)) çocukluk işte kıskançlık:)) ben babama çok düşkünüm ondan kaynaklanıo bir biz her akşam kedi kavgası yapardık babam,abim ve ben :)) kediyle yatma kavgası :)) abim yada ben alırdım yanıma ama her gece yarısı babamın yanına kaçardı :))
harikasiniz.. inanilmaz ozendimturkiye'de olsam ben de aktif uye olmayi cok isterdim. burada o tur bir dernek var mi bilmiyorum.. dedigim gibi hic sokak kopegi/kedisi yok. insanlar evcil hayvan konusunda cok daha duyarlilar, cocuklari gibi goruyorlar. her evde en az 2 tane var.. turkiye'de olsa aman pisletir tuy doker alerji yapar kist yapar.. bahane cok..
kediyi at diyenlere de soyleyecek laf bulamiyorum.. cocugun seni uzse veya odasini dagitsa kapinin onune mi koyarsin diyesim geliyor.. ama iclerinde o sevgi olmayan malesef anlamiyor ki nasil o kadar buyuk bir baglilik ve sorumluluk olabilecegini..
iyi bari ucuz kurtulmuszavalli kedicik.. bizimki kimseyle yatmiyor. benim kopegim yillarca benim yatagimda yatti ama kedi ile oyle olmuyormus. gerci buyuk ihtimalle karakter meselesi oldugunu dusunuyorum. sizin kediciginiz oldukca sevgi doluymus anlasilan.. bizimki sanirim tam tersi
Persie dunyanin en aksi kedisi olabilir. gun icinde asla kendini elletmez. gece gec saatte (12den sonra) resmen karakter degistirir. inanilmaz sirnasik birsey olur :) zorla kafasini ayagimiza surter. asla elle dokundurtmaz.. ayaklarimizla sevebiliyoruz ancak... ayrica bizi en sevdigi an dustan ciktigimiz andir. dusa girince kapinin onunde bekler, cikinca da deli olur ayaklarimiza surtunmek icin. bir nevi ayak kurulayicisi yaninedir bu ayak fetisi anlamiyorum.. uyurken de ya bir ayakkabi ya da bir terlik bulur, ona kafasini koyar yastik gibi.. oyle uyur.
diger bir fetisi ise kablo. esim playstation oynarken bilgisayar odasindan salona kablo cekiyor, o kabloya bayilir. kesinlikle onun uzerine yatar. kablo oradaysa persie kesin onun ustundedir yani..
yasadigimiz yerde kediler hep disarida gezip geliyorlar tum gun evde degiller yani.. kapilarimizda minik kedi kapisi var kendileri cikip girsinler diye. ama bizimki malesef kapiyi kullanamiyor.. kapinin onune gidip biz kapiyi acana kadar miyavliyor. kapiyi aciyoruz bu kez cikmamaya karar veriyor.. kapinin onunde durup disariya bakiyor sonra donup eve giriyor. kapiyi kapatiyoruz, 1 dakika gecmeden tekrar kapinin onune gidip miyavliyor....
eger gece biz uyumussak kendi kapisini kullaniyor..... biz ayaktaysak kesinlikle kapiyi bize actiriyor.
mamasini hep taze istiyor. kabindakini bitirememisse sonraki sefer o kalani yemiyor. biz de kabini alip caktirmadan biraz karistirip alt ust ediyoruz sanki yeni koymusuz gibi veriyoruz, o zaman eskileri de yiyebiliyor
her kedinin arkadasi var bizimkinin yok.. sokaktaki diger kedilerle hic gecinemiyor surekli kavga ediyor. bir gece hic unutmuyorum saat 4tu persie'nin sesi ile uyandik resmen zipladik yatakta yani.. karsi caprazda oturanlarin sari kocaman bir kedisi var ona mirmirmirmirmir soyleniyordu ama cok yuksek bir sesle - arada da bagiriyordu. esim yalinayak, altinda boxerla sabahin 4unde persie'yi sokaktan toplamaya gittialip eve getirdi.. hey allahim... hic unutamiyorum o halimizi..
iste boyle.. daha cok ornek var ama sizi de sikmayayim, ama anlasildigi uzere kedimiz pek normal degilyine de bitanem o benim bazen sarilip biraz minciklamak istiyorum keske izin verse...
canim senin persie , biraz huy olarak benim dante'me benziyormus
hayatta aldirtmaz kendini kucaga , nefret eder. cok cani oksanmak isterse ,koltuga gelip yanima yatar, birde bir tek burnunun uzeri ve alin arasinda kalan bolgeyi seviceksin, yada gobegini, sirtina dokunmak yok yasak bolge
yemek desen 2 ogun arka arkaya ayni yemegi yemez ! can food hepsini yemez ! takintili vesselam , fancy feast'lerin icinden sadece tuna flakes yer , omrumu de yer
eger ikinci kez ayni yemek konursa, su kabina pati atip, mutfagi gole cevirir.
kahve manyagidir, suylada icer, kuru kuru turk kahveside yer .
birgun anneme turk kahvesi yapacaktim, kavanozdan yere azcik sacildi, hadi dedim sonra temizlerim, mutfaga bir girdim benim dokulmus kahve yerde yok.
benimki kahveyi yemis, dahasi kendinden gecmis yerde fir donuyoyere sariliyo, kafayi suruyo, kendinden geciyo falan.. biraz bekledim ,gecmese alip veterinere kosacaktim o derece panik yaptirdi esek .
her kedi catniple biraz, oynar , ucundan yer birakir dimi, bu otlari saksisindan ,kokuyle sokup yuvasina tasiyo
misafir geldimi ortadan kaybolur, depresif modunu acar, dahada onlar gidene kadar cikmaz falan..
ruzgardan korkarcam aciksa ruzgar esiyosa akli cikar , bidaha araki bulasin artik
ay say say bitmez yani..
bu arada bizim oglumuzda bu sahsi muhterem
Eki Görüntüle 336688
Eki Görüntüle 336689
Eki Görüntüle 336690
harikasiniz.. inanilmaz ozendimturkiye'de olsam ben de aktif uye olmayi cok isterdim. burada o tur bir dernek var mi bilmiyorum.. dedigim gibi hic sokak kopegi/kedisi yok. insanlar evcil hayvan konusunda cok daha duyarlilar, cocuklari gibi goruyorlar. her evde en az 2 tane var.. turkiye'de olsa aman pisletir tuy doker alerji yapar kist yapar.. bahane cok..
kediyi at diyenlere de soyleyecek laf bulamiyorum.. cocugun seni uzse veya odasini dagitsa kapinin onune mi koyarsin diyesim geliyor.. ama iclerinde o sevgi olmayan malesef anlamiyor ki nasil o kadar buyuk bir baglilik ve sorumluluk olabilecegini..
iyi bari ucuz kurtulmuszavalli kedicik.. bizimki kimseyle yatmiyor. benim kopegim yillarca benim yatagimda yatti ama kedi ile oyle olmuyormus. gerci buyuk ihtimalle karakter meselesi oldugunu dusunuyorum. sizin kediciginiz oldukca sevgi doluymus anlasilan.. bizimki sanirim tam tersi
Persie dunyanin en aksi kedisi olabilir. gun icinde asla kendini elletmez. gece gec saatte (12den sonra) resmen karakter degistirir. inanilmaz sirnasik birsey olur :) zorla kafasini ayagimiza surter. asla elle dokundurtmaz.. ayaklarimizla sevebiliyoruz ancak... ayrica bizi en sevdigi an dustan ciktigimiz andir. dusa girince kapinin onunde bekler, cikinca da deli olur ayaklarimiza surtunmek icin. bir nevi ayak kurulayicisi yaninedir bu ayak fetisi anlamiyorum.. uyurken de ya bir ayakkabi ya da bir terlik bulur, ona kafasini koyar yastik gibi.. oyle uyur.
diger bir fetisi ise kablo. esim playstation oynarken bilgisayar odasindan salona kablo cekiyor, o kabloya bayilir. kesinlikle onun uzerine yatar. kablo oradaysa persie kesin onun ustundedir yani..
yasadigimiz yerde kediler hep disarida gezip geliyorlar tum gun evde degiller yani.. kapilarimizda minik kedi kapisi var kendileri cikip girsinler diye. ama bizimki malesef kapiyi kullanamiyor.. kapinin onune gidip biz kapiyi acana kadar miyavliyor. kapiyi aciyoruz bu kez cikmamaya karar veriyor.. kapinin onunde durup disariya bakiyor sonra donup eve giriyor. kapiyi kapatiyoruz, 1 dakika gecmeden tekrar kapinin onune gidip miyavliyor....
eger gece biz uyumussak kendi kapisini kullaniyor..... biz ayaktaysak kesinlikle kapiyi bize actiriyor.
mamasini hep taze istiyor. kabindakini bitirememisse sonraki sefer o kalani yemiyor. biz de kabini alip caktirmadan biraz karistirip alt ust ediyoruz sanki yeni koymusuz gibi veriyoruz, o zaman eskileri de yiyebiliyor
her kedinin arkadasi var bizimkinin yok.. sokaktaki diger kedilerle hic gecinemiyor surekli kavga ediyor. bir gece hic unutmuyorum saat 4tu persie'nin sesi ile uyandik resmen zipladik yatakta yani.. karsi caprazda oturanlarin sari kocaman bir kedisi var ona mirmirmirmirmir soyleniyordu ama cok yuksek bir sesle - arada da bagiriyordu. esim yalinayak, altinda boxerla sabahin 4unde persie'yi sokaktan toplamaya gittialip eve getirdi.. hey allahim... hic unutamiyorum o halimizi..
iste boyle.. daha cok ornek var ama sizi de sikmayayim, ama anlasildigi uzere kedimiz pek normal degilyine de bitanem o benim bazen sarilip biraz minciklamak istiyorum keske izin verse...
canim senin persie , biraz huy olarak benim dante'me benziyormus
hayatta aldirtmaz kendini kucaga , nefret eder. cok cani oksanmak isterse ,koltuga gelip yanima yatar, birde bir tek burnunun uzeri ve alin arasinda kalan bolgeyi seviceksin, yada gobegini, sirtina dokunmak yok yasak bolge
yemek desen 2 ogun arka arkaya ayni yemegi yemez ! can food hepsini yemez ! takintili vesselam , fancy feast'lerin icinden sadece tuna flakes yer , omrumu de yer
eger ikinci kez ayni yemek konursa, su kabina pati atip, mutfagi gole cevirir.
kahve manyagidir, suylada icer, kuru kuru turk kahveside yer .
birgun anneme turk kahvesi yapacaktim, kavanozdan yere azcik sacildi, hadi dedim sonra temizlerim, mutfaga bir girdim benim dokulmus kahve yerde yok.
benimki kahveyi yemis, dahasi kendinden gecmis yerde fir donuyoyere sariliyo, kafayi suruyo, kendinden geciyo falan.. biraz bekledim ,gecmese alip veterinere kosacaktim o derece panik yaptirdi esek .
her kedi catniple biraz, oynar , ucundan yer birakir dimi, bu otlari saksisindan ,kokuyle sokup yuvasina tasiyo
misafir geldimi ortadan kaybolur, depresif modunu acar, dahada onlar gidene kadar cikmaz falan..
ruzgardan korkarcam aciksa ruzgar esiyosa akli cikar , bidaha araki bulasin artik
ay say say bitmez yani..
bu arada bizim oglumuzda bu sahsi muhterem
Eki Görüntüle 336688
Eki Görüntüle 336689
Eki Görüntüle 336690
sizinkide ek bi kabrisliymişş canımmmm :)) bu arada kediniz dişimi?....biliosunuz mart ayı yaklaşıo benim babam hayvanlardan az bucuk anlar :) yeri geio bizimkide öyle oluyor..kendini elletmiyor...kucakta durmak istemio..bir keresinde 10 gün evden kaçtı bulamadık nereye gittiğini...aradan 10 gün geçti kapının önüne gelmiş mır mır sesler duymuş annem o günden sonra dahada azgınlaştı :) babam acaba gebemi kaldı dedi, gebe kalınca kendilerini elletmezmiş kediler..neyseki gebe değiiilmiş:)) yani anlıyacağın...kendini bozmaya, evden kaçmaya başladı gidiş hatı hiç iyi deilkötü yola düşecek...bigün gebe kalıp gelirse iş kötü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?