Herkes sevgilime bakıyor!

elifey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
210
4
46
Antalya
Merhaba kızlar moralim acayip bozuk bıktım artık yoldayken kadın erkek yaslı genc herkesin sevgilime bakmasından. Sakın bu konuyu ego tatmini amaclı veya sevgilisiyle hava yapmak amaçlı olarak görmeyin . Sadece bunu nasıl cözebilirim yardım istiyorum.

Sevgilim 192 boyunda sporcu olduğu içinde geniş omuzlu ve beli ince . Yani üçgen denen yapıda . Kumral yakısıklı birisi bende 160 boylarında minyonum yüzümün güzelliği dısında bi albenim yok . Ve herkes dısarda özellikle genc kızlar sevgilime bakıp sonra bana bakıyolar ve gülüyo bazıları( o kadar üzülüyorum ki kaç kere sevgilimin yanında ağladım bugünde dayanamadım kız basını cevirmiyodu sevgilimden bende kıza hareket cektim cok kötü bi davranıs farkındayım hiç de huyum değildir ama cok dolmustum artık. Ve bu olaylar olurken sevgilim ona bakıldığının farkında bile değil hiç kızlara bakmaz o yüzden durup dururken birine hareket cekmişim gibi izlenim oluyo onun gözünde yani kendimi düşürmüş oluyorum bos yere.. Veya özgüvensizliğimi ona göstermiş oluyorum. Cok mutsuzum nası basa cıkıcam bu durumla

Canım benim kendin söylemişsin zaten sorunun çözümünü

Özgüvenini tekrar kazanarak

Sevgilin zaten umursamıyorsa salla sen keyfine bak

Kendini insanların yerine koy sizin gibi bir çift görsen ve onlar gibi düşünsen karşındaki çift ne yaparsa düşündüklerinden utanırsın. ???

Fazla abartmadan birbiriniz olan aşkınızı en masum sekilde yaşayın bence izlenimi siz nasıl bırakmak isterseniz öyle hareket edin.

Belkide senin düşündüğün gibi bir durum yok ortada belkide var ancak dediğim gibi özgüven çok önemli umarım sorunun en kısa zamanda çözülür.

Ne yapabilirsin görmezden gelmekten başka çaren var mı sence?
Bence de kendini küçük düşürecek hareketlerden kaçın sen de o bakışlara gül sevgilinle bununla ilgili espri yap.
Zamanla silinir gider kompleksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin dısardaki kısaknc kızlardan farkınız olucağını düşünüp yazmıstım yanılmısım tek derdiniz dalga gecilicek maskot aramak

kendi bakmıyorsa çok şanslısın...tadını çıkar ,gurur duy ve özgüven yüklemesi yap =)

kusura bakmayın siz uzulerek anlatmıssınız ama şu kırmızı yer beni benden aldı

yapmayın boyle seyler yahu, kızlar istedigi kadar baksın... erkek arkadasınız nasıl davranıyor siz asıl ona bakın.
yuzlercesiyle ugrasmaktansa 1tane ile ugrasmak daha kolay

erkek arkadasınız o kızları yanında isteseydi onlarla olurdu.
belki minyon tipli kadınlardan hoslanıyor,
belki sizin bile farkedemediginiz onu cezbeden bir ozelliginiz var
belki kimse sizin kadar guzel gulemiyor... daha da arttırayım mı... :)))

nedenlerine ve onun yakısıklılıgını umursamadan iliskinizi guzelce yasamaya ve olabildigince paylasımlarınızı arttırmaya calısın, baskalarını takip ederken kendi ilişkinizdeki guzel anları kacırıyorsunuz, deger mi?

Ya arkadaşım sevgilinin boyu çok uzun sende minyonsun ya benden 3 cm kısasın (Kader ortağım)
Sevgilimle aramda çok boy farkı yok bizde böyle biri uzun diğeri kısa olunca dürtüyoruz birbirmizi aha şunlara çok ediyle büdü diye
Ama ben çok tatlı buluyorum bazılarını ya noktayla virgül falan
Abimde uzundu onunla dışarı çıkığımızda bizim durumda bu oluyor birde ben abimin kısmetini kapatıyorm orası ayrı Koluna giriyorum aşkım anım falan diyorum kızlar bakıyor ama boyumuza bakıyor cidden çok kötü hissetme kendini espiriye vur işi sevgilinin tepkisine göre davranırsın

Beni ciddiye alıp yorum atan tavsiye verenlere cok tesekkür ederim . Sevgilim bakmaz bu zamana kadar baktığını görmedim ve dediğiniz gibi oda beni minyon svimli buluyo orda sorun yok ama sevgilimin yanında daha kadınsı seyler giysem acab daha mı iyi durur tasıyabilirm onu? Off gittikce sacmalıyorum sinirden

Canım once kendine guvenmelisin.Erkek arkadsin seni seviyor seni onemsiyorki seninle birlikte.Senin ondan kisa olman albenin olmadigi anlamina gekmiyor.Tvde gormuyormusun genelde en albenisi olan ve zeki kadinlar kisa boylular misal özgü namal, hülya avşar , hazal kaya beren saat.

kendine güven ve bu durumu ona belli etme derim
ona bakanı kıskanma bosver onun baktığı yerı kıskan

Benimkinin anacigina sizin gibi ornekleri gostermek lazim. 190a 168iz. Annesi de 175 falan. Beni kisa buluyor. Topuklu giy siritiyosun cocugumun yaninda diyor :)))

Uzun erkek dikkat cekiyor canim yapacak bir sey yok. Gurur duyman lazim sevgilin begenildigi icin bence. Benim hosuma gider :)

yok daha neler

tatlım çocuk senin sen olduğun için yanında kaş yapıyım derken göz çıkaracaksın.

Bence doğal ol kendine güven diğer türlü karşındakinin istemediği bir insana bürünürsün buda daha kötü olur.

Benim yanımda eşime fazla kabılıyorsa makaraya vururum eşimede derim " dibine düşecek heralde , anladık yakışıklısın vb" cümleler kurarım hatta takılırım fazla şımarma ben olmasam kimse almaz seni gibi ( halbuki dünya yakışıklısı )

sende biraz dalgaya vur bunun keyfini çıkarın sevgilinle eğlenin

Hareket çekmek nedir ya ?

bence sallama baksınlar ya ... bakmakla kalırlar anca işte ... yani yanında sevgilisi eşi varken neden kadınlar göz dikip bakarlar anlamam . tabi tam tersi durumlarda var ...

İlahiii çok tatlısınız çok güldüm ne kadardır birliktesiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben seni anlıyorum canım. benim de boyum 1.65 zayıfımdır da minyon tipliyim.

düşünüyorum benden çok uzun bir sevgilim olsa herhalde yanında sürekli topuklu ayakkabı giyerdim.

bu kendini beğenmemekle alakalı bir durum değil neticede sen çok güzel de olsan aradaki boyut farkı insanların ilgisini çekiyor.

yoksa kız çirkin erkek yakışıklı demiyorlar.

ama takılmamaya çalış hele erkek arkadaşına hiç çaktırma. eminim o seni güzel buluyordur ve muhakkak minyon tipli kızlardan hoşlanıyordur.

yoksa neden senle sevgili olsun? böyle düşün.

ayrıca böyle hareket çekmek falan hoş olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…