Herkes sevgilime bakıyor!

Baksinlar ya takma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkes sevgilinize baksin ne var ki bunda
sizin özgüveniniz mi eksik yoksa sevgilinize mi güvenmiyorsunuz

Ya ahahha cok tatlisiniz ya
Bi an sizi hareket cekerken hayal ettimm
Kusufa bakmayin guluyorum ama
Bu bi sorun degil ki mutlu olun demekki sevgiliniz sizi cok seviyo ve demekki siz de guzel birisiniz.. bu size ozguven getirir uzulecek bi sey yok uzulmeyin lutfen

Sevgilinin Ve senin fotoğrafınız varmı beraber . ? bir atta bakalım okadar yakışıklımı boyla olmaz bu işler ...

Gözetleniyor gibi olmak belki sinir bozucu ama bosver takilma ki,görmeyesin :)birak baksinlar,kimsenin gözünü baglayamayiz.
Erkek arkadasin bakmiyorsa sorun yok.
Sahidende boy farkina bakiyorlardir ama bunu takma,o seni begenmisse sende onu,gerisi fasa fisooo

Kaç yasindasin cnm benim? Takintilarin cok cocukca geldi bana.sonra çözümün ..kadinsi giyinmek bu daha çocukça geldi bana.yasin kaç((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar çok bakan var ve farkında değil ,hadi canım!insan öyle bi farkında oluyor ki...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bana da öyle geliyordu eskiden boy farkimiz var bizimde. sonra listim görme bakanlari. ayrica dertm etme yakisikli sevgilin var iste ne güzel. sen de güzelsin

sizden güzel bebek olur

bence boşuna ağlamışsınız çoğu kadın sevgilileri inceler hatta geçenlerde gidiyoruz arkadaşıma sordum ne bakıyorsun diye o da kıza bakıyordu sevgilisiyle buluşurken ne giymiş diye bakıyorum dedi :)

Canim sende topuklu giyin ve siradan degilde dikkat cekici giyinmeye calis ozaman bence dengelenirsiniz

bu kadar üzülecek birşey yok ya
sende onlara siz anca uzaktan bakarsınız zaten bakışı at :)

Valla ben olsam "hist hatunlar ben.kaptim fistik gibi cocugu nabeerr" diye dusunurdum sevgilin bakmiyormus bile bunu dert etme bence sonucta senin yaninda ve sevgilinin de albenisi varsa bakanlar illa olacaktir onune gecemezsin ki. Ama sonucta senin yaninda senin sevgilin o seni secmis. Dierlerinin ne dusundugunu umursama bile kendi iliskine bak :)

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

İstedikleri kadar baksınlar nihayetinde adam kimin? Senin :))) kendinle gurur duy.

Evet sevgilim gayette 5 ay boyunca tek bi kıza bile bakmadı ister inanın ister inanmayın onunla sorunum olda sevgilim bakıyo yazardım diğer kızlar gibi.. Ayrıca foto atta görelim demiş birisi buraya herkes adresini bile takma isimle alırken ben neden resmimi atayım ve sokakta iki kız sevgilime bakıyo diye sinirlenirken neden bunca kişiye sevgilimi göstereyim?? Bana inanmayan yorum yazmasın bu kadar net . Kedi ulaşamayınca ciğere böyle b.k atıyo işte . Sokaktakine sinir oluyoruz siz ayrı bi üzerime geliyosunuz kendinizde yok diye yapmayın böyle seyler

Hatta tüm yorum yazanlara teşekkür ederim daha fazla yorum okumucam ve cevapta vermicem cünk daha kötü etkilendim herkese tekrar teşekkürler iyi ve kötü yorumlarınız için.. sevgilimle cok mutluyum hepte böyle olucak biliyorum iğneli yorum atanlarda kendi hayatlarındaki acısını cıkaramadıpı seyleri burdan baska üzülen insanlardan cıkardıkca nasıl tatmin oluyolar sasırmıs durumdayım . Allah sonunuzu hayır etsin

tatlım ne takıyorsun kafana adam senin kolunda onların değil havasını atarım oturup ağlamak yerine onlar bakmayla yetiniyorlar sen ise sevgilisisin

Herkes sevgilime bakıyorsa bende bakarım ve kendime derim ki ;'hacı sen işi biliyorsun'

İşin esprisi bir yani,sen pek takma insanları.Benimde öyle çok arkadaşım var evli varklı.Biri 1,90 biri 1.60 hiçte sırıtmıyorlar.Çokta mutlular.
Sen kafana ne kadar takarsan o kadar dikkatini çeker bu bakmalar.Özgüvenini yüksek tut.Ve gülümse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…