Herkes sevgilime bakıyor!

5. Aydır birlikteyiz :) herkese tek tek cevap yazamıyorum telefondan yazdığım için ama hepsini okuyup dikkate alıyorum

daha kadınsı giyinecekseniz bunu sevgilinize bakıyorlar diye degil, kendiniz istediginiz icin yapın.
bu kisi sizi kendiniz oldugunuz icin sevmis, neden degismeye calısıyorsunuz ki...

fakat yuksek topuk giymek istiyorum, bunu da hergun giydigim esofmanla yakıstırmıyorum giymimi de degistireyim diyorsanız yine size kalmıs bir karar.
tek tavsiyem yeni tarzınıza gecis evresinde birden bire abartmamanız olur.

5. Aydır birlikteyiz :) herkese tek tek cevap yazamıyorum telefondan yazdığım için ama hepsini okuyup dikkate alıyorum

Çok yeni bir ilişki,alışamamanızdan kaynaklanıyor bu durum.Ama alışacaksınız,hem tarif ettiğiniz derecede biri sizi seçmiş ve 5 aydır sizinle kendinizi kötü hissetmeyin varsın baksınlar o sadece sizin yanınızda bunu düşünüp mutlu olun :)

Canim konu biraz garip geldi basligi okuyunca.
Bir arkadasin kiz arkadaşı vardi abartmiyorum kİz oglanin dirseğine geliyordu.
Öyle garip duruyorlardı ki yanyana
Biz de garip garip bakardik belki ondandir.

ayrıca bu yoruma da katılıyorum o derece tarif ettiğin biri seni seçmiş sevinmelisin.

o senin yanında olduğu için mutlu olmalısın.

neticede o ona bakanların değil senin yanında ve senin sevgilin.

hareket çekmek mi? kusura bakmayın ama bu bana çok tuhaf geldi. insanlar belki boy farkınıza bakıyor ki bu anormal değil aranızda 32 cm var siz niye bunu kompleks yaptınız anlayamadım hadi onu geçtim hareket çekmek nedir? kız çirkef biri olsa gelse iki tane patlatsa napıcaktınız saç başa kız kavgasına mı giricektiniz? sonra erkekler türk kızına kezban diyor diye kızıyorsunuz...

canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum benim de çok yakışıklı ve çok karizmatik sevgilim değil bir kocam var onunla birlikteyken çarşıda pazarda vb yerlerde herkesin gözü bizimde üstümüzde fakat hiçkimse bize gülerek yada alaycı bir tavırla bakmıyor çünkü kocamla ben birbirimize çok yakışıyoruz ve çok uyumluyuz bence siz de bunu başarabilirsiniz sen biraz hatta biraz daha fazla topuklu giyinmelisin sevgiline gelecek olursak o da biraz fedakarlık yapıp dizlerini belinden bükerek hareket etmeli bu sayede aranızdaki uyumsuzluk da giderilecek iyi akşaamlar canımmm

Bak canım kardeşim sevgilin eğer dediğin kadar yakışıklıysa pekala kendine boylu poslu dünya güzeli bir kız bulabilirdi ama seni seçmiş. Seni seçmiş derken sakın yanlış anlama seni küçümsediğimden değil tam tersi... Eğer bir erkek etrafında bir sürü birbirinden güzel kız varken ve hepsi de onunla olmaya can atıyorken seni seçmişse dışına değil, içine karakterine tav olmuş demektir. Bence bu özgüvenini kazanman için yeter de artar bile. Kızlar sevgiline mi bakıyor, gül geç. O senin yanında, senin sevgilin. Hiç tepki bile verme....

Taşıyamadığın bi erkekle birlikte olma o zaman böylece özgüven eksikliği yaşamazsın

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adami öldür.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı durum bizde de var. erkek arkadaşım 190 boyunda, epey de dikkat çekici birisidir. ben 160ım öyle spesifik bi' havam yok kot kazak takılan makyaj bile yapmayan biriyim yani. dediğin gibi erkek arkadaşıma bakan çok oluyor. ama önemsemiyorum. aksine bu adamla ben birlikteyim havalarındayım. kim ne düşünürse de düşünsün. hareket çekmek falan nedir. bırak bakan baksın. sonuçta o senin sevgilin yani. çevremden çok duyuyorum çok yakışıklı bi' sevgilin var bilmem ne diyenler... egomu okşuyor açıkçası herkesin böyle beğendiği bir insanla birlikte olmak. içimde kıskançlığın da zerresi yoktur. takma geç gitsin boşver... hoş bi sevgilin olduğu için de mutlu ol.

Yanlıs anlamayın zaten genelde topuklu giyerim dirseğinede gelmiyorum arkadasın dediği gibi sadece kadnsıdan kastım etek dar seyler yani.. Zaten o kıskanır giymemi istemez ama yinede sorayım dedim yorumlar için tesekkürler

Yani esofman salaş paspal takılan biri değilim dolgu topuk elbise , pantolon giyerim genelde hanım hanımcık seyler ve sac ve makyajımı asla aksatmam herkeste yani kız arkadaslarım beni güzel buluyo ama ben nedense kendimi ona layık bulamıyorum . Türk filmi repliği gibi oldu ama napiim öyle işte:))

Bende kocama telefon numarasini veren kizin sacini basini yolmak icin arabanin camindan atlamaya calismistim:))
Cikamadim tabi....
Ama kiz cok pis gulmustu bana:))

Yanında bir daha sakın ağlama böyle bir sebepten.Kendini hiçbir zaman bir erkeğe karşı aciz gösterme.Hatta kendini ona karşı öv.Egon olsun yani.Etrafa bakmıyorsa da çok şanslısın.Takma yani elalemi.Rahat ol.

Neee numarasını mı verdi eşinee? Öyle bişey olsa cidden kendimi asla tutamazdım bunun adıda kezbanlıksa kezbanlık sevdiğimi kıskanmam kadar doğal bişey olamaz bence.. Ve haklısınız kedimi özgüvenli göstermeliyim sevgilime karsı cünkü o özgüvenlidir . Mesela bana bakan erkeklerde oluyo ama o kendini tutuyo ben ona sinirlendin mi diyorum evet ama beni sevdiğini biliyorum diyip öpüyo .. Yani ben fazla takıntılıyım:/

Boy farkiniza bakiyolardir guluyolardir, turk insani sever oyle durumlarla dalga gecmeyi, aglama hareket cekme, saglikli bir birey gibi gulumse gec

Benimde yakışıklı erkek arkadasim olaydiii iyiydi şaka biyana bukadar kasma kendini gormemeye calis

bencede cok özgüvensizsin....erkek arkadasın yakısıklı olabılır ama neolmus yanı..senı secmıs demekkı sende senın bıle gormedıgın bırsey bulmus...ne kızlar var hıcbır ozellıgı yok ama kendı degerlerını bılıyorrlar mılletede bunu yansıtıyorlar..sen sevgılınle ugrasmaktan vazgec ve bence kendınle barış...

Senin ozguvenini bitiren millet degil, bizzat sevgilin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…