4
47su
Ziyaretçi
- Konu Sahibi 47su
-
adanaadana kim yaptı burnunu cnm, gecmis olsun bu aradaa...
kızlar memnun olmayanlar, ikinci ameliyatını olacaklar, ilk ameliyatlarını hangi doktorun yaptıgını da yazarsa cok memnun oluruz, eliff24 sen de ilk doktorunu yazarsan sevinirimm
canım sagol..ama ınankı doktorun adını unuttum 7 yıl oldu nerdeyse..ama inşalalh bu yaz ıkıncı amelıyata karar verecem ve olacam artık dayanamıyorum bu burnumun yamukluguna
arkadaşlar merhaba:1rolleyes:15 mayıs cuma günü ameliyat oldum ve dün taburcu oldum heriey yolunda hiçbişi anlamadım çok şükürbiraz şişlik var o kadar umarım bundan sonrası da sorunzsuz olursüprizzzzz
evet bende sorunsuz ameliyat geçiridm ama sonrasınad burnum biraz kayıyo gibi
ben de 12 yıl önce 2 kere geçirdim..(birisi ana, diğeri ufak operasyon- kbb'ciye nefes problemi kaynaklı)..hem nefes hem şekil açısından hiç memnun kalmadım..15 gün önce de 3. ameliyatımı oldum..onun hakkında da şimdiden bişeyler söylemek erken olabilir diye yorum yapmak istemiyorum..ameliyat olucak kişiler de çok gerekmedikçe bu işe girişmesinler ve yapmaya karar verirlerse de kesinlikle çok emin oldukları, araştırdıkları bir doktora yaptırsınlar..burun çok ama çok önemli bir organ..her açıdan...
bende dün oldum sabah oldum akşam çıktım şimdilik hiç bir sorun yok dilerim böyle gider
doktorunuzu iyi seçin bence iş orda bitiyor
aboooooooooooo kuşum sen burdamısın yat dinen be :mymeka:
snein burnun benim burnum biliosun delikafadulden
mcksssssssss bebişime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?