- 16 Kasım 2021
- 1.498
- 1.530
- 83
Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Derslerim gayet iyi, iş tecrübem de var. Part time işlerde çalışıp eğitimlere seminerlere katildim hep öğrencilik hayatim boyunca. Tüm bunlara rağmen herkes "Okulunu oku sakin evlenme" diye üstüme üstüme geliyor. Halbuki evden dışarı bile çıkmıyorum. Kimseyle görüşmüyorum. Hayatımda birisi yok. Nasıl evleneyim? İnlerle cinlerle mi? Saçma sapan tipler anneme görücü diye arıyorlar annem de herkese anlatıyor. Millet de üstüme üstüme geliyor. Kendi kızı erkekler konuşan bi komşu gelmiş "30 yaşına kadar sakin evlenme. Ev al, araba al" dedi. Yahu ben tek maaşla nasıl ev alayım? Hiç mi ekonomiden haberi yok bunların? Köyden annemin dedesi geçen sene aramış "Okulunu okusun kimseyle nisanlanmasin" demiş. Herhalde ben büyükşehirdeyim diye erkeklerle geziyorum tozuyorum zannediyor bu millet.
En çok anneme kızıyorum. Herkese her şeyimi anlatıyor iyice bıktım artık ya. Söyleyince de inkar edip bağırıp çağırıyor ya da ağlıyor. Her seferinde ben haklıyken suçlu durumuna düşüyorum. 3 sene önce 20 yaşındayken bi tane kadın aradi ee oğlanın evi varmismis. Bunu herkese yaydı ya banane onun evinden? İyi bir şey olsa bizi mi atarlardı sanki?
Anlayacağınız herkes karışıyor hayatıma. Evleneceğim yaşı da millet belirleyecek herhalde. Evlenince de şu tarihte çocuk yap derler.
En çok anneme kızıyorum. Herkese her şeyimi anlatıyor iyice bıktım artık ya. Söyleyince de inkar edip bağırıp çağırıyor ya da ağlıyor. Her seferinde ben haklıyken suçlu durumuna düşüyorum. 3 sene önce 20 yaşındayken bi tane kadın aradi ee oğlanın evi varmismis. Bunu herkese yaydı ya banane onun evinden? İyi bir şey olsa bizi mi atarlardı sanki?
Anlayacağınız herkes karışıyor hayatıma. Evleneceğim yaşı da millet belirleyecek herhalde. Evlenince de şu tarihte çocuk yap derler.