herkes var ama kimse yok

karamsar değildim sonradan oldu , şuan hayvanları herkesten daha çok seviyorum . galiba tamamen yalnız kalınca böyle oldum .

bu tavsiyene uyacağım

aynı sıkıntıyı yaşıyorum onun bunun laf sokmasına kırılıyorum evet ama en çok zoruma giden görümcemin hamile olduğunu doğum yapınca öğrenmiş olmamdı . canımızı nasıl yaktıklarının farkındalar çok kötüler

kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor maalesef

Bende begenmedimleri gorunce sasirdim ama sanirim dalga gectigini dusunduler

Hayat bence insanın başkası olmadan da mutlu olabilme sanatıdır birazda o yaşlarda,
Çünkü kimse beklentilerini karşılamıyor, ve anlamıyorda zaten ama en azından annen ile oturup saatlerce konuşabilmen gerekirdi
Annene neden yakın değilsin?

üzmemek her şeyimi anlatmam ona anlatırsam günlerce uyuyamaz takıntılı biraz en ufak sorunu söylesem teselli olarak aman takma kızım der geçiştirmeye çalışır .

üzmemek her şeyimi anlatmam ona anlatırsam günlerce uyuyamaz takıntılı biraz en ufak sorunu söylesem teselli olarak aman takma kızım der geçiştirmeye çalışır .
Annen rahatına düşkün bir kadın olmaz öyle
Oturup seninle herşeyini konuşmalı, başkası seni yanlış yönlendirir veya mutsuz eder,
Artık çocuk değilsin çünkü, sen yinede annene anlat herşeyini üzülürse üzülsün mademki seni doğurmuş katlanacak, o kadar

değişmeyi o kadar çok istiyorum ki ama maalesef yapamıyorum her seferinde en sevmediğim insanın bile dediğini yapma hatasına düşüyorum . böyle yetişmişim güçlü değilim kimseye haddini bildiremiyorum

o kadar çok acı çektiğine şahit olunca bunu yapmak zor oluyor. onun kaderini yaşıyorken tekrarını yaşatmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…