Herkese gıcık oluyorum...:(

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
363
Antalya
Herkese merhaba arkadaşlar, bu aralar yaklaşık 2 aydır yaşadığım bir durumu paylaşmak istiyorum. Neden bilmiyorum ama sanki içimde bir şeytan var, çevremdeki herkesin söylediği ,yaptığı hareketi, bakışı, düşüncesi beni sinir etmeye başladı.Sanki herkes kötü niyetli de bir ben iyiymişim gibi düşünüyorum, kendime tarafsız gözle baktığımda, kendime tahammül edemiyorum, ne oluyor bana anlamıyorum, sorun çıkarmakta üstüme yok gibi duruyor, her şeyi büyütüyorum sanki, vay o bana ne demek istedi, vay o bana neden öyle baktı derken derken kendime psikoljik olarak zarar vermeye başladım sanki, kimseden hoşlanmamaya başladım, herkesten uzak durmak istiyorum, umarım bu durum geçicidir

Son zamanlarda yaşadığın kötü bir olay varsa bu durumdan da kaynaklanıyor olabilir. Ama böyle düşünmen normal değil tabi ki..
Dediğin gibi umarım geçicidir..

Hmm peki herkes de sana gıcık oluyor mu?
ona göre yorumliycam

Yeni üye olduğum için özelden cvp veremedim. Burdan cvp vermemde doğru değil belki ama yazdığınızla neyi ifade etmek istediğinizi anlayamadım doğrusu. Gerçi açıklama yapsanız bile yine herkesin gözü önünde size cvp vermek zorunda kalıcam ama benim için sorun değil :)

Neden ütüne alındın ki:44::44::44:

Konu sahibesi arkadaşım, depresyonda olabilir misin acaba:26:

Ya buraya yazmam doğru olmadı tabi haklısın :) yok çok şükür depresyonda falan değilimde alıntı yaptığım arkadaşımız özelden msj yazdığı için ve ben yeni üye olduğumdan dolayı kendisine cvp veremedim. Cvpladığı herhangi bi konuyu bulup yazdım rastgele yani.

diyorum ki üye olur olmaz beni eklemen çok zekice, takibin şenlenicek
Mesajimda cok zekisin derken bunu kastettim
2 günlük uyesin, iletişimimiz yokken, tek bi yorumumu beğenmemişken, ortak arkadaş vs yokken, pat diye beni eklemen..
Zeka işi

Depresyondamısın sorusu konu sahibine soruldu canım .
Konu sahibi arkadaş yaşını öğrenebilirmiyiz.

Sizde haklısınız burda kime güvenip güvenmemekte zeka işi tabi. Sanırım siz benim takip ettiğim konulardaki şahsın 5. hesabı olduğumu falan sanıyosunuz ama yanılıyorsunuz. Forumda olan herkes gibi güncel konulara bakıyorum ve dikkatimi çekti açıkçası ayrıca yeni üye olduğum için de arkadaşım yok sizin yorumuzu beğendiğim için ve online gördüğüm için arkadaş eklemek istedim sadece.. Düşündüğünüz kişi değilim ispatlamak zorunda da değilim haliyle. Eğer rahatsızlık duyduysanız çıkarabilirsiniz bu en doğal hakkınız. Forumu senelerdir takip ediyorum üye olmayı düşünmemiştim ama tam zamanını bulmuşum sanırım yanlış anlaşıldım.

Sokaktakimadam konuyu dağıtmasak ? Uzun yıllardır takip ediyorsan başka birinin konusunda,, polemik yaratmanın yasak olduğunu biliyosundur.

Sokaktakimadam konuyu dağıtmasak ? Uzun yıllardır takip ediyorsan başka birinin konusunda,, polemik yaratmanın yasak olduğunu biliyosundur.

Haklısınız.. Konu sahibi arkadaştan da özür dilerim.. Sadece yanlış anlaşıldığım için yazma gereği duydum. Kusura bakmayın.

aaa neler olmuş burda böylee ben de beni rahatlatacak sözler yazılmış hevesiyle bir girdim konu dışı yazılar görünce iyice bi stres oldum şimdi

Son zamanlarda yaşadığın kötü bir olay varsa bu durumdan da kaynaklanıyor olabilir. Ama böyle düşünmen normal değil tabi ki..
Dediğin gibi umarım geçicidir..

aslında yaşadığım kötü bir olay yok, beni etkileyeck hiç bir olumsuz durumla karşılaşmadım, ama neden bu durum bilemiyorum

Hmm peki herkes de sana gıcık oluyor mu?
ona göre yorumliycam

o kısmı da bilemiyorum, yani bir iki kişi dışında görünüşte herkesle iyiyiz,bir kavga ya da küslük, genel anlamda dargınlık olmadı.

birisi müdür yardımcımızla sorun yaşadım, hala konuşmuyoruz, bir soru sorabilir miyim dedim? oda bana arkasını dönerek buyrun dedi, ben de o zaman ben de arkamı dönerek konuşayım böyle anaşacaksak dedim vazgeçtim sormayacağım dedim:111:

diğer bayanla da bayanlar tuvaletinde karşılaştık,birden görünce refleks gibi düşünün korktum, neden korktuğuma o da ben de anlam veremedik, bayan beyaz gömlek siyah pantolon giymişti, ve bence çok ta şıktı,sonra ben ona" sanırım beyaz gömlek giyince erkekler tuvaletine girdim sandım" dedim hiç bir art niyetim olmadan, bayan o günden beri benle konuşmuyor, ama ben onu umursamıyorum, belki bu bayan beni gıcık bulabilir

başka da kimseyle bir sorun yaşamadım ama hala herkese gıcık olma durumum devam ediyor

Son düzenleme:

bilemiyorum ki yaa, o nasıl bir şey oluyor bilmiyorum, depresyonda olmam için önden kötü bir durum yaşamam gerekmez mi? ama hayatımda çok şükür hiç bir olumsuzluk olmadı

Depresyondamısın sorusu konu sahibine soruldu canım .
Konu sahibi arkadaş yaşını öğrenebilirmiyiz.

29 yaşımdayım, iyi bir mesleğim var, mesleğimi severek yapıyorum, 4 yaşında bir kızım var, onla geçirdiğim hiçbir zamana doyamıyorum, eşimi çok seviyorum, eşimle ne de ailesi ile hiçb ir sorunumuz yok, sanırsam bana rahat batıyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…