Hmm peki herkes de sana gıcık oluyor mu?
ona göre yorumliycam
Yeni üye olduğum için özelden cvp veremedim. Burdan cvp vermemde doğru değil belki ama yazdığınızla neyi ifade etmek istediğinizi anlayamadım doğrusu. Gerçi açıklama yapsanız bile yine herkesin gözü önünde size cvp vermek zorunda kalıcam ama benim için sorun değil :)
Neden ütüne alındın ki:44::44::44:
Konu sahibesi arkadaşım, depresyonda olabilir misin acaba:26:
Ya buraya yazmam doğru olmadı tabi haklısın :) yok çok şükür depresyonda falan değilimde alıntı yaptığım arkadaşımız özelden msj yazdığı için ve ben yeni üye olduğumdan dolayı kendisine cvp veremedim. Cvpladığı herhangi bi konuyu bulup yazdım rastgele yani.
Ya buraya yazmam doğru olmadı tabi haklısın :) yok çok şükür depresyonda falan değilimde alıntı yaptığım arkadaşımız özelden msj yazdığı için ve ben yeni üye olduğumdan dolayı kendisine cvp veremedim. Cvpladığı herhangi bi konuyu bulup yazdım rastgele yani.
diyorum ki üye olur olmaz beni eklemen çok zekice, takibin şenlenicek
Mesajimda cok zekisin derken bunu kastettim
2 günlük uyesin, iletişimimiz yokken, tek bi yorumumu beğenmemişken, ortak arkadaş vs yokken, pat diye beni eklemen..
Zeka işi
Sokaktakimadam konuyu dağıtmasak ? Uzun yıllardır takip ediyorsan başka birinin konusunda,, polemik yaratmanın yasak olduğunu biliyosundur.
Son zamanlarda yaşadığın kötü bir olay varsa bu durumdan da kaynaklanıyor olabilir. Ama böyle düşünmen normal değil tabi ki..
Dediğin gibi umarım geçicidir..
Hmm peki herkes de sana gıcık oluyor mu?
ona göre yorumliycam
Neden ütüne alındın ki:44::44::44:
Konu sahibesi arkadaşım, depresyonda olabilir misin acaba:26:
Depresyondamısın sorusu konu sahibine soruldu canım .
Konu sahibi arkadaş yaşını öğrenebilirmiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?