Evrene negatif enerji yayarak zaten bu duruma siz sebep oluyorsunuzHerkese iyi akşamlar
Canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.
Şu an 27 yaşındayım üniversiteden mezun olalı birkaç sene geçti. Sürekli geçmişi düşünüp keşke birilerine şans verseydim diye üzülüyorum. Önceden mağazada bile beğenen ilgilenenler olurdu. Ben hiç umursamazdım. Hatta okulda çok denk kişiler vardı aslında ama nedense hiç düşünmüyordum. Şimdi karşıma hiçkimse çıkmıyor beğenilmiyorum ya da.
Ben namaz kılan dinine bağlı biriyim. Aradığım kriterdeki erkekler erken evleniyorlar onu farkettim.
Hala ailemle yaşamak bana zulüm gibi geliyor. Yani kendime ait bir düzenim olsun istiyorum. Mesleğim işim gücüm var ama artık yalnızlık çok zor geliyor.
Geçmişe takılı kaldım. Keşke şans verseydim diye kafamda kurup duruyorum. Bana söylerlerdi ama dinlemezdim. Ömür boyu böyle devam edecek gibi hissediyorum. Eskiden bu tür konulara karşı heyecanım vardı ama şimdi sadece zorunluluk gibi bakıyorum.
Beni yadırgamayın lütfen. Dertleşmek istiyorum. Dua ediyorum senelerdir hiçbir şey olmuyor. Umudumu kaybettim bu konuda. Geç kalmışlık hissi var. Benim durumumda olup sonradan mutlu olanlarınız oldu mu?
Ya da kafaya takmamak için ne yapabilirim
Dua ediyorum senelerdir hiçbir şey olmuyor
Dine olan bağlılığıni dile getiriyorsan ; dua ediyorum ancak olmuyor diyerek hayiflanmamalisin.Ben namaz kılan dinine bağlı biriyim
27 yaş ve evde kalmakHerkese iyi akşamlar
Canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.
Şu an 27 yaşındayım üniversiteden mezun olalı birkaç sene geçti. Sürekli geçmişi düşünüp keşke birilerine şans verseydim diye üzülüyorum. Önceden mağazada bile beğenen ilgilenenler olurdu. Ben hiç umursamazdım. Hatta okulda çok denk kişiler vardı aslında ama nedense hiç düşünmüyordum. Şimdi karşıma hiçkimse çıkmıyor beğenilmiyorum ya da.
Ben namaz kılan dinine bağlı biriyim. Aradığım kriterdeki erkekler erken evleniyorlar onu farkettim.
Hala ailemle yaşamak bana zulüm gibi geliyor. Yani kendime ait bir düzenim olsun istiyorum. Mesleğim işim gücüm var ama artık yalnızlık çok zor geliyor.
Geçmişe takılı kaldım. Keşke şans verseydim diye kafamda kurup duruyorum. Bana söylerlerdi ama dinlemezdim. Ömür boyu böyle devam edecek gibi hissediyorum. Eskiden bu tür konulara karşı heyecanım vardı ama şimdi sadece zorunluluk gibi bakıyorum.
Beni yadırgamayın lütfen. Dertleşmek istiyorum. Dua ediyorum senelerdir hiçbir şey olmuyor. Umudumu kaybettim bu konuda. Geç kalmışlık hissi var. Benim durumumda olup sonradan mutlu olanlarınız oldu mu?
Ya da kafaya takmamak için ne yapabilirim
Ayy gerçekten öyle oluyor.34-35 yaşında bu yazdığını okusan gülersin
Ama 27 de böyle hissetmen normal
Ailene katlanmak istemiyorsan ayrı eve çık
27 yaşında ne biyolojik yaşı kız. Daha ohooo. Ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki.35 yaşından sonra azalıyormuş falan diyorlar ben ona bile inanmıyorum.35,40 yaş herşeyin zirvede olduğu en coşkun yaşlar.doğurganlık niye azalsın.o işler de kısmet.20 yaşında evlenseydin, 10 sene olmazdı belki, 30 yaşından sonra olurdu.Anne olmak icin biyolojik yaşımız olmasına bir parça kırgınım. Tüm geç kaldım telaşının sebebi bu.
Herkes çocuk yapmak zorunda mı bir de.robot muyuz herkes aynı şeyleri isteyecek.Bu geç kalmışlık hissinin asıl nedeni çevre ve çoğu ailede bunu hissettiriyor. Benim ailem de öyle ordan biliyorum. Ablam 30 yaşında ve bekar. Annem nerdeyse her telefon konuşmamızda biri çıksada evlense diyorBen 27de evlendim 8 ay oldu yaşın geçiyor çocuk için diyorlar anladım ki kadına bu baskı hiç bitmiyor.
Şimdi evlenip şimdi hamile kalmadığına göre 27 yaştan bahsetmiyoruz. Kes ferhan senin cinsel öfkeni çekemem. Git morning sex'ini yap.27 yaşında ne biyolojik yaşı kız. Daha ohooo. Ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki.35 yaşından sonra azalıyormuş falan diyorlar ben ona bile inanmıyorum.35,40 yaş herşeyin zirvede olduğu en coşkun yaşlar.doğurganlık niye azalsın.o işler de kısmet.20 yaşında evlenseydin, 10 sene olmazdı belki, 30 yaşından sonra olurdu.
Her bilime inanmam.şimdi bunun cinsel öfkeyle ne alakası var.Şimdi evlenip şimdi hamile kalmadığına göre 27 yaştan bahsetmiyoruz. Kes ferhan senin cinsel öfkeni çekemem. Git morning sex'ini yap.
Bilimsel bir şey istiyorsan da 35'ten sonra yumurta kalitesi düşüyor.
Evet farkeder.kadınlar 35 yaşına kadar arta arta güzellikleri doruk noktasına ulaşır.yani güzelleşme evresindesiniz.Peki sizce güzellik meselesi birkaç senede farkeder mi doğru mu hissediyorum önceden daha çok beğenilirdim sanki
Bilmiyorum bana tam tersi gibi geliyorEvet farkeder.kadınlar 35 yaşına kadar arta arta güzellikleri doruk noktasına ulaşır.yani güzelleşme evresindesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?