Herkese kusur bulup evde kalmak

Geçmişte reddettiğin insanlar için pişmanlık hissetme. Demekki kısmet değilmiş hiçbiri. Kaç yaşında evlendiğin önemli değil yeterki güzel bir evlilik yap.

Bu geç kalmışlık hissinin asıl nedeni çevre ve çoğu ailede bunu hissettiriyor. Benim ailem de öyle ordan biliyorum. Ablam 30 yaşında ve bekar. Annem nerdeyse her telefon konuşmamızda biri çıksada evlense diyor Ben 27de evlendim 8 ay oldu yaşın geçiyor çocuk için diyorlar anladım ki kadına bu baskı hiç bitmiyor.

Evrene negatif enerji yayarak zaten bu duruma siz sebep oluyorsunuz

Ben aşık olmasaydım asla evlenmezdim. Yaşınız genç zaten, sırf evlenmek için gönlünüzün ısınmadığı biriyle evlenmeyin. Biriyle aynı evde yaşamak, aynı yatağı paylaşmak, binbir çeşit haline şahit olmak, 'biz olabilmek' çok önemli mevzular. İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz

Dua ediyorum senelerdir hiçbir şey olmuyor
Ben namaz kılan dinine bağlı biriyim
Dine olan bağlılığıni dile getiriyorsan ; dua ediyorum ancak olmuyor diyerek hayiflanmamalisin.
Ayrıca evliligi daha materyal bir olgu gibi düşünüyorsunuz.
27 yasindayim,gelen giden yok,eskiden begenilirdim şimdi o da yok,aile evinden baydim gibi yaklaşımlar pek doğru değil.
Öncelikle kısmetinizde yokmuş sonrasinda ise eskisi kadar rağbet görmemek rahatsız etmiş.
Sırf yaşının geldigini düşünüp aile evinden kurtulmak adına elin hanzolariyla evlenip boşanmış en az 10 kişi sayarım sana bu forumda.
Yerinde olsam duaya devam ederim ancak olmuyor diye sitem etmem.
İnanç kaybı şu anlattiklarindan daha kotu sanki.

27 yaş ve evde kalmak . Orayı geçelim de herkese bir kusur bulmak, standartlarını yüksek tutmak tarzı şeylere inanmıyorum.bir insana yaa ısınırsın yaa ısınmazsın.birazcık kriterimi düşüreyim de ısınıvereyim olmuyor canım.gönül kimi seçerse o.dediğine de katılmıyorum olacağı varsa sen de kabul ediveriyorsun görüşmeyi.bir yönüyle sana umut vermiş oluyor çünkü.belli ki özel hayat istiyorsun, ama muhafazakar olduğun için evlenmeden buna sahip olamazsın.günah olduğunu düşünüyorsan, hem beğendiğin biriyle tanışıp, hem evlenecek kadar ciddi birine denk gelmen açıkçası zor gerçkten.ama kısmet tabii. Neler neler oluyor.allah gönlüne göre versin.bir yaştan sonra özel hayat olmayınca insan tozutuyor gerçekten.ama madem dindarım diyorsunuz paşa paşa bekleyeceksiniz.

Anne olmak icin biyolojik yaşımız olmasına bir parça kırgınım. Tüm geç kaldım telaşının sebebi bu.
27 yaşında ne biyolojik yaşı kız. Daha ohooo. Ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki.35 yaşından sonra azalıyormuş falan diyorlar ben ona bile inanmıyorum.35,40 yaş herşeyin zirvede olduğu en coşkun yaşlar.doğurganlık niye azalsın.o işler de kısmet.20 yaşında evlenseydin, 10 sene olmazdı belki, 30 yaşından sonra olurdu.

Daha 27 yaşındasın canım çok gençsin.
Elbet çıkar ama hayırlısını dile .

Herkes çocuk yapmak zorunda mı bir de.robot muyuz herkes aynı şeyleri isteyecek.

Şimdi evlenip şimdi hamile kalmadığına göre 27 yaştan bahsetmiyoruz. Kes ferhan senin cinsel öfkeni çekemem. Git morning sex'ini yap.
Bilimsel bir şey istiyorsan da 35'ten sonra yumurta kalitesi düşüyor.

Peki sizce güzellik meselesi birkaç senede farkeder mi doğru mu hissediyorum önceden daha çok beğenilirdim sanki

daha gençsin.

evet muhafazakar erkekler erken evleniyor genelde.

bence sizin için modern görücü usulü iyi bir seçenek. bir kere olmadı diye tanışmamazlık etmeyin.

bence yine güzelsinizdir. sadece insanın o anki ruh hali enerjisi yüzüne ve aurasına yansıyor. kendinizi güzel bulmaya devam edin enerjinizi yüksek tutun.

ve en önemlisi beklentilerinizi düşük tutun yaş büyüdükçe beklentiler istekler artar. beyaz atlı prens bekleme sendromuna yakalanma.

Bende dinine bağlı, hassasça yaşamaya çalışan biriyim. 23 yaşımda tesettüre girdim, bazen yolda durduranlar oluyordu hanımlardan ne kadar hoşsun, güzelsin vs diye. Bu arada ben güzel, dikkat çeken birisi değilim. Tesettürümde gerçek tesettürdür ama o seneler tesettürünüz ne güzel, yüzünüz nasıl böyle nurlu gibisinden durduranlar oluyordu.
Evlenmeyi düşünmeye başladım bir sürü talip çıkıyor ben seçiciyim maks 5 kişiyle görüştüm 28 yaşıma kadar. 3 tanesi ile tek görüşme 1 tanesi ile bir kaç görüşme ve olumsuz. Artık dedim belliki olmayacak vazgeçtim ve kariyer hedeflerime yoğunlaştım. 28 yaşıma gelmiştim. Sonra bir gün bir arladaş vesilesiyle eşimle görüşmeyi kabul ettim, 4 ayda evlendim. 4.5 seneyi devirdik elhamdülillah. 1 yaşında dünya tatlısı da bir oğlumuz var. Bu görüşmeyi bu arada yanlışlıkla kabul ettim, kariyer hedefimi unutup evlilik yoluna girdim. Yani tamamen nasip. Sadece duayı bırakmadım. Ve kendi kriterlerimden ödün vermedim. Hayat bu bir kere yaşanıyor, onu da sırf evde kaldı demesinler diye boş insanlarla harcayacak değilim.
Ve eşim benim beklediğimden bile hayırlı bir insan Allah ondan razı olsun. Dünyan ve ahiretin için en hayırlısına dua et.

Peki sizce güzellik meselesi birkaç senede farkeder mi doğru mu hissediyorum önceden daha çok beğenilirdim sanki
Evet farkeder.kadınlar 35 yaşına kadar arta arta güzellikleri doruk noktasına ulaşır.yani güzelleşme evresindesiniz.

Muhafazakar çevre flört evresini atlamayı tercih ettiğinden erken evleniyor doğru, o sebeple sizin kriterlerinizdeki grup giderek daralacak yaş ilerlediği için. Ama diğer taraftan 27 yaş geç kalınmış bir yaş değil. Biraz daha modern görücü usulde birileriyle tanıştırılabilirsiniz mesela. Ailenizden ve yakın çevrenizden evlenmek istediğinizi bilen birileri sizi tanıştırabilir mesela. Akışına bırakın diyemem ama panik yapılacak bir durum da yok. Çevrenize ufak tefek çıtlatabilirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…