Herkese kusur bulup evde kalmak

Ne güzel. Evet dua etmek lazım ama insan bazen karamsarlığa kapılabiliyor.

Peki sizce güzellik meselesi birkaç senede farkeder mi doğru mu hissediyorum önceden daha çok beğenilirdim sanki
Bence kadınlar güzelleşir ama kendine bakarsa,güneş kremi sürme cildine bakma üstüne başına bakma ruhun geçmiş o zaman geçmiş olsun tabi ki çirkinleşir insan

Ben belli bir yaştan sonra evlenmenin zorlaştığını düşünüyorum ama güzellik konusuna katılmıyorum. 27 yaş dış görünüşte fark yaratacak bir yaş değil. 33-34’ten sonra başlıyor bence

Peki sizce güzellik meselesi birkaç senede farkeder mi doğru mu hissediyorum önceden daha çok beğenilirdim sanki
Yok farketmez üniversitede gençten bol ne var dolayısı ile talip çok olur ama sonra o sosyal hayat azaldıkça talipte azalır eminimki güzelsin hemde eskisinden daha da çoktur dediğim gibi çevre önemli kafaya takma canım

Kız 27 ne ki ben 35 ten sonra evlendim seninde var elbet kısmetin ama zamanı var demeki .Ben 2 yil biriyle görüştüm olmadı Sonra başka biriyle tanıştım 5 ay içinde evlendik 2 yıldır evliyim. Üzme kendini senin yaşın geç değil sende evlenirsin

Tabii ki ama riskli. 35'ten sonrasi bebek icin riskli. 35'ten önceki tüp bebeklerin bile tutma oranı %55'miş.
Bu işler nasip işi benim bı tanıdığım 45 yaşında normal yollarlar hamile kaldı bir yaşında bebeği var şimdi. Üstelik askerden gelen bir oğlu varken. Bı akrabam 20 yaşında evlendi 10 yıl çocukları olmadı sonra tüp bebekle ikizleri oldu. Bı komşu kızı 26 yaşında evlendi 4 yıldır cucugu olmadı yani kime ne olucagini Allah bilir.

27 yaşında 22 yaşından daha az güzel olmadığın kesin

ama 22 yaşındayken üniversitede kantinde mağazada aynı yaş grubu delikanlılar gelip tanışabilir dahası okul filan zaten tanışmanın daha kolay olduğu bir yerdir. proje yaparken ilişkisi ilerleyen, Erasmus'ta sevgili yapan, kütüphanede tanışan vs vs bir sürü 20-22 yaşında insan biliyorum.

ama 30+ adam dükkanda ayaküstü tanışmak gibi şeylerden çekinir, o yaşların işleri değil yani
senin güzel olmaman değil bu, erkekler de yaş alıyor
her yaşa göre farklı bir ortam usul adap oluyor

27 yaş için gördüğüm en kolay 1)iş ortamı 2)ortak arkadaş 3) ortak hobi (rafting filan yaparken tanışan var) aracılığıyla tanışan oluyor

Ne olacagini Allah bilir rahatlığıyla yaşayamıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…