Ne güzel. Evet dua etmek lazım ama insan bazen karamsarlığa kapılabiliyor.Bende dinine bağlı, hassasça yaşamaya çalışan biriyim. 23 yaşımda tesettüre girdim, bazen yolda durduranlar oluyordu hanımlardan ne kadar hoşsun, güzelsin vs diye. Bu arada ben güzel, dikkat çeken birisi değilim. Tesettürümde gerçek tesettürdür ama o seneler tesettürünüz ne güzel, yüzünüz nasıl böyle nurlu gibisinden durduranlar oluyordu.
Evlenmeyi düşünmeye başladım bir sürü talip çıkıyor ben seçiciyim maks 5 kişiyle görüştüm 28 yaşıma kadar. 3 tanesi ile tek görüşme 1 tanesi ile bir kaç görüşme ve olumsuz. Artık dedim belliki olmayacak vazgeçtim ve kariyer hedeflerime yoğunlaştım. 28 yaşıma gelmiştim. Sonra bir gün bir arladaş vesilesiyle eşimle görüşmeyi kabul ettim, 4 ayda evlendim. 4.5 seneyi devirdik elhamdülillah. 1 yaşında dünya tatlısı da bir oğlumuz var. Bu görüşmeyi bu arada yanlışlıkla kabul ettim, kariyer hedefimi unutup evlilik yoluna girdim. Yani tamamen nasip. Sadece duayı bırakmadım. Ve kendi kriterlerimden ödün vermedim. Hayat bu bir kere yaşanıyor, onu da sırf evde kaldı demesinler diye boş insanlarla harcayacak değilim.
Ve eşim benim beklediğimden bile hayırlı bir insan Allah ondan razı olsun. Dünyan ve ahiretin için en hayırlısına dua et.
Hâlâ kimseyi beğenmiyorsunuz o zamanYani görüştüğüm oldu ama olumsuz sonuçlandı
Bence kadınlar güzelleşir ama kendine bakarsa,güneş kremi sürme cildine bakma üstüne başına bakma ruhun geçmiş o zaman geçmiş olsun tabi ki çirkinleşir insanPeki sizce güzellik meselesi birkaç senede farkeder mi doğru mu hissediyorum önceden daha çok beğenilirdim sanki
Ben de sizi çok severim. Yorumlarınız hoşuma gidiyorHele ki seni çok severim.
Her nedense seni evli sanmıştım ben hep.
Allahım gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.
Çok çok teşekkür ederim.Ben de sizi çok severim. Yorumlarınız hoşuma gidiyor
Haklısınız ama etrafımda herkes sevdiği kişiyle evli ve mutlu üzülüyorum bu yüzden34-35 yaşında bu yazdığını okusan gülersin
Ama 27 de böyle hissetmen normal
Ailene katlanmak istemiyorsan ayrı eve çık
Yok farketmez üniversitede gençten bol ne var dolayısı ile talip çok olur ama sonra o sosyal hayat azaldıkça talipte azalır eminimki güzelsin hemde eskisinden daha da çoktur dediğim gibi çevre önemli kafaya takma canımPeki sizce güzellik meselesi birkaç senede farkeder mi doğru mu hissediyorum önceden daha çok beğenilirdim sanki
40ta da doğuruluyor kiAnne olmak icin biyolojik yaşımız olmasına bir parça kırgınım. Tüm geç kaldım telaşının sebebi bu.
Tabii ki ama riskli. 35'ten sonrasi bebek icin riskli. 35'ten önceki tüp bebeklerin bile tutma oranı %55'miş.40ta da doğuruluyor ki
Kız 27 ne ki ben 35 ten sonra evlendim seninde var elbet kısmetin ama zamanı var demeki .Ben 2 yil biriyle görüştüm olmadı Sonra başka biriyle tanıştım 5 ay içinde evlendik 2 yıldır evliyim. Üzme kendini senin yaşın geç değil sende evlenirsinHerkese iyi akşamlar
Canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.
Şu an 27 yaşındayım üniversiteden mezun olalı birkaç sene geçti. Sürekli geçmişi düşünüp keşke birilerine şans verseydim diye üzülüyorum. Önceden mağazada bile beğenen ilgilenenler olurdu. Ben hiç umursamazdım. Hatta okulda çok denk kişiler vardı aslında ama nedense hiç düşünmüyordum. Şimdi karşıma hiçkimse çıkmıyor beğenilmiyorum ya da.
Ben namaz kılan dinine bağlı biriyim. Aradığım kriterdeki erkekler erken evleniyorlar onu farkettim.
Hala ailemle yaşamak bana zulüm gibi geliyor. Yani kendime ait bir düzenim olsun istiyorum. Mesleğim işim gücüm var ama artık yalnızlık çok zor geliyor.
Geçmişe takılı kaldım. Keşke şans verseydim diye kafamda kurup duruyorum. Bana söylerlerdi ama dinlemezdim. Ömür boyu böyle devam edecek gibi hissediyorum. Eskiden bu tür konulara karşı heyecanım vardı ama şimdi sadece zorunluluk gibi bakıyorum.
Beni yadırgamayın lütfen. Dertleşmek istiyorum. Dua ediyorum senelerdir hiçbir şey olmuyor. Umudumu kaybettim bu konuda. Geç kalmışlık hissi var. Benim durumumda olup sonradan mutlu olanlarınız oldu mu?
Ya da kafaya takmamak için ne yapabilirim
Bu işler nasip işi benim bı tanıdığım 45 yaşında normal yollarlar hamile kaldı bir yaşında bebeği var şimdi. Üstelik askerden gelen bir oğlu varken. Bı akrabam 20 yaşında evlendi 10 yıl çocukları olmadı sonra tüp bebekle ikizleri oldu. Bı komşu kızı 26 yaşında evlendi 4 yıldır cucugu olmadı yani kime ne olucagini Allah bilir.Tabii ki ama riskli. 35'ten sonrasi bebek icin riskli. 35'ten önceki tüp bebeklerin bile tutma oranı %55'miş.
27 yaşında 22 yaşından daha az güzel olmadığın kesinPeki sizce güzellik meselesi birkaç senede farkeder mi doğru mu hissediyorum önceden daha çok beğenilirdim sanki
Ne olacagini Allah bilir rahatlığıyla yaşayamıyorum ben.Bu işler nasip işi benim bı tanıdığım 45 yaşında normal yollarlar hamile kaldı bir yaşında bebeği var şimdi. Üstelik askerden gelen bir oğlu varken. Bı akrabam 20 yaşında evlendi 10 yıl çocukları olmadı sonra tüp bebekle ikizleri oldu. Bı komşu kızı 26 yaşında evlendi 4 yıldır cucugu olmadı yani kime ne olucagini Allah bilir.
O zaman biran önce evlen ne diyimNe olacagini Allah bilir rahatlığıyla yaşayamıyorum ben.
Ben evliyim kedi annesi. Konu benim konum degil. Genel olarak kaygısız yaşayamıyorum. Allah bilir teslimiyetim yok maalesef, keşke olsa.O zaman biran önce evlen ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?