Herkese merhaba arkadaşlar 8 aylık bir bebeğim var ve tekrar hamileyim!!

bugun doktor keseyi gördü haftaya tekrar gidicem kalp atışlarına ve bebeğe bakıcak bugun okadar tuhaf hissediyorum ki kesinleşince hala kimseye söyleyemedik.

tam da ıstedıgım gıbı ıkı cocugu bırden ıkız gıbı buyutursunuz ne guzel :nazar:Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın:KK200:

Hanımlar ben Alışamadım bir türlü yeni bebeğe sürekli ağlayıp duruyorum daha ilkinin psikolojik sıkıntısını atlamadan bide bu ağır geldi sanırım öz güven sorunum iyice arttı eşime psikoloğa gitmek istiyorum dedim yok öyle bişey sadece anlattırıyo bişey yapmıyor dedi

Hanımlar ben Alışamadım bir türlü yeni bebeğe sürekli ağlayıp duruyorum daha ilkinin psikolojik sıkıntısını atlamadan bide bu ağır geldi sanırım öz güven sorunum iyice arttı eşime psikoloğa gitmek istiyorum dedim yok öyle bişey sadece anlattırıyo bişey yapmıyor dedi
Gitmek istiyorsanız gidin, karışmasın eşiniz.
İnsanların yıllarca okuduğu mesleği nasıl da küçümsemiş, bir şeye benzetememiş.
Tam da bu sebeple psikologlar var, insanları dinlemek ve dertlerini anlamak, düştüğü kuyudan çıkar yol göstermek için.

Şimdi asıl meseleye gelelim, daha önce konunuza yazdım.
Bebeğim 5 ayı doldurunca yeniden hamile kaldım, sizi en iyi ben anlarım.
Çünkü ikisi de kazara olan bebeklerdi hele ilkine adapte olamamış, her Allahın günü benim bu dünyadaki sınavım oğlum diye iç çekiştirirken hamile kalmak...
Öncelikle maddi durumunuz nasıl?
Bu süreçte evinize yardımcı alabilecek misiniz ve bakıcı?
Doğumdan sonra tek başına mümkün değil çünkü, destek almanıx lazım.

Gerçekten anlarsınız bizimde ilkinde buda kaza ve daha 1 buçuk yıllık evliyiz düzenli bi gelirimiz yok mütevazı bi hayatımız ve küçük bi evimiz var kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum

Back
X