Herkese merhaba arkadaşlar 8 aylık bir bebeğim var ve tekrar hamileyim!!

bende korunarak hamıle kalmayı planlıyorum
vallaha böyle daha kolay kalınıyor ,:bicak:

şaka bir yanaa sağlıkla dogsun bebegın inşallahh:dua:

Hayırlı olsun benimde ilk çocuklarımın aradında 14 ay var ikiz gibi büyuduler suan biri 16 biri 15 yaşinda genc yasta anne oldugum icin beraber buyuduk.Cocuklar buyuyunce illede kardes dediler cok istiyerek hatta tedaviyle bir cocuk daha yaptik oda suan 3.5 yasinda aslinda bu sayfayi kapatmistim ki surpriz sekilde hamile kaldim uzun surede sokunu atamadik ama kismet boyleymis suan 4.yolda biz şaşkın ama rabbim dilemiş vermiş diyoruz sende ilerde bir bakacaksinki buyumusler bile en guzel dert bunlar rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin.

Hayırlı olsun benimde ilk çocuklarımın aradında 14 ay var ikiz gibi büyuduler suan biri 16 biri 15 yaşinda genc yasta anne oldugum icin beraber buyuduk.Cocuklar buyuyunce illede kardes dediler cok istiyerek hatta tedaviyle bir cocuk daha yaptik oda suan 3.5 yasinda aslinda bu sayfayi kapatmistim ki surpriz sekilde hamile kaldim uzun surede sokunu atamadik ama kismet boyleymis suan 4.yolda biz şaşkın ama rabbim dilemiş vermiş diyoruz sende ilerde bir bakacaksinki buyumusler bile en guzel dert bunlar rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin.
maşallah size 4. Gerçi diğerleri büyükken bakmak kolay olur herhalde güzellikle büyütün inşallah

Arkadaşlar doğumdan sonra düzenli regli olmaya başladım hemen bu ay geçince test yaptım çizgi silik çıktı emin olmak için kan verdim değer 44 çıktı doktor kese göremedi daha sağlıklı bi gebelik olup olmadığını bilmiyoruz daha dikkate ediyorduk anlamadım nasıl oldu iki bebeğe nasıl bakarım ben hazır değilim çok zor olucak herhalde ama Allah nasip ettiyse hayırlısı olsun da diyorum bazen bilemedim çok değişik duygular yaşıyorum şuan.
Bende oğluma 5 aylıkken hamile kalmıştım üstelik regl olmuyordum bile sadece bir kez leke gelmişti şu an büyük 3 küçük 2 yaşında iki oğlum var iyiki olmuş yoksa ben bir daha cesaret edemezdim rezilde oluyorum evden bazen tek çıkamıyoruz ama bir tane de olsa hemen hemen aynı olacaktı . Şu an ikiside aynı şeylerle besleniyor bir yıldan sonra ikiz gibi oldular . Ikıncı hamileligim çok çok kolay geçti zaten bebegin peşinde koşmaktan 7 kilo almıştım düşün canım.ikimizde gayet saglikliydik 9 ay büyük oğlumla ilgilendim tekme de attı kucagimdada taşıdım pesindede kostum.doktora bile gidecek vakit olmazdı bazen gazlı bir bebekti birkaç ayda bir giderdim . Şükürler olsun şimdi büyüğüm anaokuluna başladı

Bende oğluma 5 aylıkken hamile kalmıştım üstelik regl olmuyordum bile sadece bir kez leke gelmişti şu an büyük 3 küçük 2 yaşında iki oğlum var iyiki olmuş yoksa ben bir daha cesaret edemezdim rezilde oluyorum evden bazen tek çıkamıyoruz ama bir tane de olsa hemen hemen aynı olacaktı . Şu an ikiside aynı şeylerle besleniyor bir yıldan sonra ikiz gibi oldular . Ikıncı hamileligim çok çok kolay geçti zaten bebegin peşinde koşmaktan 7 kilo almıştım düşün canım.ikimizde gayet saglikliydik 9 ay büyük oğlumla ilgilendim tekme de attı kucagimdada taşıdım pesindede kostum.doktora bile gidecek vakit olmazdı bazen gazlı bir bebekti birkaç ayda bir giderdim . Şükürler olsun şimdi büyüğüm anaokuluna başladı
Nekadar güzel canım böyle örnekler cesaretlendiriyor beni korkuyorum ve nedense ailelere söylemekten çekiniyorum

Nekadar güzel canım böyle örnekler cesaretlendiriyor beni korkuyorum ve nedense ailelere söylemekten çekiniyorum
Bana annem destek cıktı hiç korkma ben yardımcı olurum diye ve gerçekten de oldu.banyo bile yaptırırken çagirirdim. Maalesef çevrede bazı duyarsız vicdansiz insanlar çıkacaktır .Aa bu ne hız,hele hazırını buyutseydiniz, bunu doğurunca tüplerini bağlat, arasını açsaydınız, gibi gibi soylerlerr de söylerler. Sanki maddi manevi bir yardımları oluyor gibi . Bir de üstüne gelir bu kadın nasil temizlik yapacak yemek yapacak demez yer içer herşeyi döker giderler . Kendileri çok doğurur ama cahillerdir muhtemelen onların zamanında öyledir diye savunurlar kendilerini . Şu gün olmuş doktora gittim diye başka şikayetten ay yoksa yine mi hamilesin diyor doktorda tanıdık gorse. Hayat benim hayatım istersem 5 tane yaparım ama ne gerek var böyle şeylere. Bir de çocuklarim hareketli her goren Allah yardimcin olsun diyo işin zor diyo vs. Başka bir faydaları yok . Bari olumlu birşeyler söyleyin ben zaten onların 5 dk gördüklerini 24 saat aralıksız yaşıyorum ama alıştım iyi ki olmuşlar diyorum. O kadar güzel bir şey de var ki hepsine değer kardeş sevgisi . Ben büyük oğluma kızsam küçük bana ters ters bakar gelir eliyle vurur abime kızamazsın imaji verir. Sarılırlar oynarlar kavga ederler . Hele küçükken ikisini kucak kucağa koyar ayağımda sallar uyuturdum . Büyük oğlum isterdi kucağına almayı incitmesin diye kucağına yatırır ayağımda sallardım ikisini nasil sevinirdi .

Biraz takmamak gerekiyor demekki ben Hemen alınırım ama benim annemin destek çıkmayacağını biliyorum çünkü o ilk çocuktada olumsuz tepki vermişti

Biraz takmamak gerekiyor demekki ben Hemen alınırım ama benim annemin destek çıkmayacağını biliyorum çünkü o ilk çocuktada olumsuz tepki vermişti
Yani işte illa tepki verenler oluyor benimde kaynanam tepki vermişti. Şimdi tembihleyip duruyo beni aman ha diye. Bende yok bir daha asla doğurmam zaten diyorum gicikligina .ama kalbimdedr bir kız var hep bakalım kısmet

Olumlu yanları da var aralarının yakın olmasının mesela hiç kıskançlıklari yok. Oyuncaklarını herkesle paylaşırlar giriskenler oyun kurup oynayabiliyorlar bir çorba yapıyorum ikiside aynı yiyo . Kıyafetleri bile kuculeni kardeşine kaliyo mama sandalyesi bebek arabası hepsi icon geçerli

Sen tecrübeli oluyorsun ikinci bebekte artık en ufak bir ates çıktığında hemen doktora gitmemek gerektiğini evde napacagini biliyorsun en basiti .daha rahat oluyorsun açıkçası.bunlar da olumlu yönler

İşte ben çok tanıyorum eşime acaba psikolağa mı gitsem dedim saçmalama yok artık dedi
Boşver canım herkesi esinin desteği yetiyo bazen . Benim bebeğim doğduğu ay esim yeni iş yeri açtı çoğu zaman gece 11 de falan gelirdi ona rağmen Allah yardım etti büyüdüler

Bende oğlum 12 aylik ken istemeden hamile kalmıştım gebelik süreclerimde çok sıkıntılı gecer benim riskli gebelikler gurubundayim Ama aldirmayı hiç ďüşünmedim sadece oglumu sütten keserken biraz zorlandım arka arkaya doğumlarda eş ve aile desteği çok önemli ikinci oğlum olduktan sonra ilk bir sene yatak yüzü görmedim diyebilirim ama geçti büyüdüler şükür şimdi hem kardeş hem arkadaslar Rabbim her seyin hayırlısını bilir şimdi iyikide arka arkaya olmuşlar diyorum

Bende oğlum 12 aylik ken istemeden hamile kalmıştım gebelik süreclerimde çok sıkıntılı gecer benim riskli gebelikler gurubundayim Ama aldirmayı hiç ďüşünmedim sadece oglumu sütten keserken biraz zorlandım arka arkaya doğumlarda eş ve aile desteği çok önemli ikinci oğlum olduktan sonra ilk bir sene yatak yüzü görmedim diyebilirim ama geçti büyüdüler şükür şimdi hem kardeş hem arkadaslar Rabbim her seyin hayırlısını bilir şimdi iyikide arka arkaya olmuşlar diyorum
Sağlıkla büyütün çocuklarınızı inşallah herşey için hayırlısı hayırlısı olsun

Back
X