- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi Kelebekkk1823
İyi olmuş.Kardeşiyle birlikte büyürler.1 sene sonra birlikte oynamaya bile başlarlar.O zaman sende rahat edersin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğacağı varmış meleğinizin.İnşallah çok saol
Bu şekilde gebe kalan çok arkadaşım var. İstemiyorsanız asla böyle riskler almayın.Off okuyunca korktum su anbenim kizim 8 aylik ve 2 kez korunmasiz iliskim oldu bu ay.
Yani disari bosalmayla ve bunun bi korunma yontemi olmadiginin farkindayim. Ama ayni zamanda emziriyorum yani hani prolaktin hormonu falan fayda etmez mi yaa? En erken ne zaman cikar idrar tahlilinde?
Evett canım hala tuhaf düşünüyorum çevremdekilerden utanıyorum ama hayırlısı neyse o olsunDoğacağı varmış meleğinizin.
Demekki Rabbim nasip görmüş.Hayırlı olsun
Farklı duygular içinde olmanız doğal hatta şuandaki bebeğinize bile haksızlık yaptığınızı düşünüp sanki yetersizmşsiniz gibi hallere düşebilirsiniz.Sakin olun tadını çıkarın.
Bende tarlusal kullandım mesela söktürücü ve hamile kaldım.
Garip duygular içine girdimmi evet pişmanmıyım ASLA...
ELbet verir Rabbim kolaylığını.
Sizede kolaylıklar dilerim![]()
Canım regl oluyormusun bilmem ama benim 5 gün geçince test yaptımOff okuyunca korktum su anbenim kizim 8 aylik ve 2 kez korunmasiz iliskim oldu bu ay.
Yani disari bosalmayla ve bunun bi korunma yontemi olmadiginin farkindayim. Ama ayni zamanda emziriyorum yani hani prolaktin hormonu falan fayda etmez mi yaa? En erken ne zaman cikar idrar tahlilinde?
Kesinlikle en etkili yöntemi kullanacağımız kesin artıkBen de ilk kızım 8 aylıkken ikinciye hamile olduğumu öğrencim. Araları 16 ay. Üstelik ben çalışıyorum.
Şimdi küçük 12 büyük 28 aylık. İlk aylar zor ama zamanla tempoya vücut alışıyor. Güle güle büyütün, bundan sonra kesin doğum kontrol yöntemleri kullanırsınız.
Evett canım hala tuhaf düşünüyorum çevremdekilerden utanıyorum ama hayırlısı neyse o olsun
Evet canım küçükken zor olur biraz kıskançlık falanda olabilir iyi ayarlamak gerek herşeyi eşit ilgilenmek lazımBenimkilerin arasıda 15.5 ay
Biraz bakımları zor ama iki küçüğün diyalogları bazen çok eğlenceli olabiliyor
Herşeyin mükemmel olmasına uğraşıp kendinizi kasmayın eşinizden ve varsa yakınlarınızdan arada bir yardım isteyin mutlaka
Büyük de henüz bebek sayılır ama yavaş yavaş abi-abla olacağına alıştırın,karnınızdayken bile sevmesine izin verin
Doğduğunda bezini değiştirdiğiniz de ondan bezini getirmesini istemek gibi küçük görevler verin aralarında ki bağı kurmayı başarırsanız çok rahat edersiniz
Biri 7 diğeri 6 yaşında benimkilerin ben sanırım bu bağı kuramadım ve çok zorlandık
Doğru aslında çok şükür beraber büyütcez inşallahKomşumun kızının da 8aylık kızı var 6aylık oğluna hamile 40ı çıkınca dikkat edip korunmuşlar ama hemen kalmış Allah nasip ettiyse şükretmek gerek
Hem ikiz gibi olurlar tamam zorlukları da olcak ama kendine güvenirsen üstesinden gelirsinDoğru aslında çok şükür beraber büyütcez inşallah
İnşallah canımBu konu da baba’ya çok iş düşüyor yalnız bunu unutmayın
Siz küçüğün bakımını yaparken ilk zamanlar büyükle daha fazla ilgilensin
Pek güvenemiyorum ama hakkıyla bakarım inşallah ikisinedeHem ikiz gibi olurlar tamam zorlukları da olcak ama kendine güvenirsen üstesinden gelirsin