Herkese merhaba arkadaşlar 8 aylık bir bebeğim var ve tekrar hamileyim!!

İnşallah çok saol
Doğacağı varmış meleğinizin.
Demekki Rabbim nasip görmüş.Hayırlı olsun
Farklı duygular içinde olmanız doğal hatta şuandaki bebeğinize bile haksızlık yaptığınızı düşünüp sanki yetersizmşsiniz gibi hallere düşebilirsiniz.Sakin olun tadını çıkarın.
Bende tarlusal kullandım mesela söktürücü ve hamile kaldım.
Garip duygular içine girdimmi evet pişmanmıyım ASLA...
ELbet verir Rabbim kolaylığını.
Sizede kolaylıklar dilerim ;)

Off okuyunca korktum su an:rolleyes: benim kizim 8 aylik ve 2 kez korunmasiz iliskim oldu bu ay. :silah: Yani disari bosalmayla ve bunun bi korunma yontemi olmadiginin farkindayim. Ama ayni zamanda emziriyorum yani hani prolaktin hormonu falan fayda etmez mi yaa? En erken ne zaman cikar idrar tahlilinde?

Ben de ilk kızım 8 aylıkken ikinciye hamile olduğumu öğrencim. Araları 16 ay. Üstelik ben çalışıyorum.
Şimdi küçük 12 büyük 28 aylık. İlk aylar zor ama zamanla tempoya vücut alışıyor. Güle güle büyütün, bundan sonra kesin doğum kontrol yöntemleri kullanırsınız.

Off okuyunca korktum su an:rolleyes: benim kizim 8 aylik ve 2 kez korunmasiz iliskim oldu bu ay. :silah: Yani disari bosalmayla ve bunun bi korunma yontemi olmadiginin farkindayim. Ama ayni zamanda emziriyorum yani hani prolaktin hormonu falan fayda etmez mi yaa? En erken ne zaman cikar idrar tahlilinde?
Bu şekilde gebe kalan çok arkadaşım var. İstemiyorsanız asla böyle riskler almayın.

bi sey olmaz canım ikisi beraber büyür gider. büyüdükten sonra geri başa dönmek daha zor diyo herkes zaten bebekli hayata alışkınsın. hayırlı olsun

Benimkilerin arasıda 15.5 ay
Biraz bakımları zor ama iki küçüğün diyalogları bazen çok eğlenceli olabiliyor

Herşeyin mükemmel olmasına uğraşıp kendinizi kasmayın eşinizden ve varsa yakınlarınızdan arada bir yardım isteyin mutlaka

Büyük de henüz bebek sayılır ama yavaş yavaş abi-abla olacağına alıştırın,karnınızdayken bile sevmesine izin verin

Doğduğunda bezini değiştirdiğiniz de ondan bezini getirmesini istemek gibi küçük görevler verin aralarında ki bağı kurmayı başarırsanız çok rahat edersiniz
Biri 7 diğeri 6 yaşında benimkilerin ben sanırım bu bağı kuramadım ve çok zorlandık

Doğacağı varmış meleğinizin.
Demekki Rabbim nasip görmüş.Hayırlı olsun
Farklı duygular içinde olmanız doğal hatta şuandaki bebeğinize bile haksızlık yaptığınızı düşünüp sanki yetersizmşsiniz gibi hallere düşebilirsiniz.Sakin olun tadını çıkarın.
Bende tarlusal kullandım mesela söktürücü ve hamile kaldım.
Garip duygular içine girdimmi evet pişmanmıyım ASLA...
ELbet verir Rabbim kolaylığını.
Sizede kolaylıklar dilerim :KK66:
Evett canım hala tuhaf düşünüyorum çevremdekilerden utanıyorum ama hayırlısı neyse o olsun

Canım regl oluyormusun bilmem ama benim 5 gün geçince test yaptım

Ben de ilk kızım 8 aylıkken ikinciye hamile olduğumu öğrencim. Araları 16 ay. Üstelik ben çalışıyorum.
Şimdi küçük 12 büyük 28 aylık. İlk aylar zor ama zamanla tempoya vücut alışıyor. Güle güle büyütün, bundan sonra kesin doğum kontrol yöntemleri kullanırsınız.
Kesinlikle en etkili yöntemi kullanacağımız kesin artık

Evett canım hala tuhaf düşünüyorum çevremdekilerden utanıyorum ama hayırlısı neyse o olsun

Valla o çevreyi boşver onları bir kere ilgilendirmez.
Şu insanlara bak ya sanki aşımı ekmeğimi veya çocuğumun geleceği için yatırımını gece uykusuzluğumu onlar yapacakmış gibi kendilerinde söz hakkı hissediyorlar.
çocuk benim çocuğum ve Beni ilgilendirdiği için gereken cevabı veriyorum
Siz şuanda sadece yavrunuza adepte olun boşverin gerisini.

Benimkilerin arasıda 15.5 ay
Biraz bakımları zor ama iki küçüğün diyalogları bazen çok eğlenceli olabiliyor

Herşeyin mükemmel olmasına uğraşıp kendinizi kasmayın eşinizden ve varsa yakınlarınızdan arada bir yardım isteyin mutlaka

Büyük de henüz bebek sayılır ama yavaş yavaş abi-abla olacağına alıştırın,karnınızdayken bile sevmesine izin verin

Doğduğunda bezini değiştirdiğiniz de ondan bezini getirmesini istemek gibi küçük görevler verin aralarında ki bağı kurmayı başarırsanız çok rahat edersiniz
Biri 7 diğeri 6 yaşında benimkilerin ben sanırım bu bağı kuramadım ve çok zorlandık
Evet canım küçükken zor olur biraz kıskançlık falanda olabilir iyi ayarlamak gerek herşeyi eşit ilgilenmek lazım

Komşumun kızının da 8aylık kızı var 6aylık oğluna hamile 40ı çıkınca dikkat edip korunmuşlar ama hemen kalmış Allah nasip ettiyse şükretmek gerek

Ayy en istediğim yıllarca çocuk düşünmeyen ben 15 aydır olmuyor bi tane olsun da diğeri 2 ay sonra olsa sesim çıkmaz.Bence çok güzel arkadaş arkadaş büyürler

Sabah kan verdim tekrar daha sonucu almadım eşim daha hamile olduğuma inanmıyor bişey yokki daha dedi tutunmadığı için bakalım bugun bişeyler netleşecek

Back
X