- 21 Haziran 2016
- 211
- 294
- 18
- Konu Sahibi marlymarlyn
-
Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun canım .Allah kabul etsin.
Allah bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar Nasip etsin.
Özel mesaj atacaktım adımı yazmak için ama mesaj şeyin kapalı. Sen bana mesaj atarmısın ilk
Bu gecede neler yapmak hayırlı
Gecemiz mübarek olsun canım
Ne güzel dusunmussun. Ben özel günümde olduğumdan sadece dua edebileceğim.
Senin de dualarında olmak ve sana da etmek isterim.
Benim duam "sağlık, huzur ,mutluluk istiyorum. Rabbim kaldirabilecegimiz kadar imtihan ver. Kolaylastir zorlastirma. Hayirli insanlarla karşılaştır. Aileme huzur , sağlık, mutluluk ver. Ülkemizi huzurlu güvenli gunlere kavustur. Amin"
Hayırlı geceler kızlar. Dualarınız kabul olsun inşallah. Bende bebek istiyorum bana da dua edin. İnşallah kabul olur.
Sevdiklerimle birlikte hayırlı sağlıklı huzurlu ve Rabbimin rızası doğrultusunda yaşacağım hayırlı yaşam nasip etsin ve
dualarımın hayırlısıyla kabul olması, hakkımda herşeyin hayırlısı olması için dua eder misin banada
Allah razı olsun bende sana dua ediyorum Rabbim kabul etsin
Kandiliniz mübarek olsun, bende özel günümdeyim malesef okuma yapamicam. Anneciğim hasta çarşamba ameliyat oldu, bir göğsü alındı. Bayramdan sonra pataloji sonucu çıkacak. Sonuçlarımızın iyi çıkması ve annemin tez zamanda şifa bulması için dua eder misiniz. Annemin adı Hanım, anne adı Sakine. Güzel düşünceniz için Allah razı olsun.
Aminnnn inşallah. Yarın test yapıcam inşallah vardır. İnşallah hayırlı bir şekilde gelmiştir.Hayırlı geceler. Amin inşaallah.. Allahım sana güzel hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin,anne olasın inşaallah. Dualarımdasın. :)
Nurten in gönlündeki muradının hayırlısıyla kabul olması içinHanımlar bilirsiniz ki müminin mümine ettiği dua çok makbuldur kabul olur. Hele ki böyle güzel bir günde..
Bir isteği ve sıkıntısı olanlar hacetleriyle beraber isimlerini yazarlarsa dua listesi oluşturup bu gece tek tek dua edeceğim.
Hepimizin bu güzel gecesi mübarek olsun.
Dualarımız kabul olsun inşaallah..
Allahım hepimize hayırlı bereketli ömürler, evlatlar nasip eylesin.
bulutvezenhepimizden kalt: 47162635 .!.:Tabi ki dua ederim, hemen not alıyorum.
Senden de bin kez Allah razı olsun.
Allahım sana bir sürü güzellikler nasip eylesin, duaların hayırlısıyla kabul olsun. Dualarımdasın. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?