Herkesi ona benzemeyen başladım yardım. Edin:(

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaslar, benim 3 senelik sevgilim vardı ayrıldık önüme bakmaya çalışıyorum.. Sosyal medyada dolaniyorum, ara ara konuştuklarım eşi sevgilime benzetiyorum ne bilim mesela konuşma tarzi olarak.. sonrada acaba o mu diye içten içten düşünüyorum..

Belki aranızda o belki seni takip ediyor diyorsunuz, hayır olamaz cunku başka hesap açtım sırf oda beni bulamasin diye. Ama nedense kimi erkeklerle konuştuğum zaman öyle düşünüyorum. Cildiriyorum neden böyle oluyor :KK43:

Guncel:

Bu sevgiliyken de öyleydi mesela bir forumda bir erkek bişey yazsaydi hemen acaba sevgilim mi düşünüyordum.. yada acaba fake hesabı onun mu diye dusunuyordum

Son düzenleme:
Herkesi ona benzetiyorsan demekki cok siradan biriymis. Senin icin de farkliligi yokmus. Neden cildiracak gibi oluyorsun ki? Genelde tam tersi olmaz mi? Kimseyi ona benzetememek, kimsenin onun gibi olamayacagini dusunmek falan???

Herkesi ona benzetiyorsan demekki cok siradan biriymis. Senin icin de farkliligi yokmus. Neden cildiracak gibi oluyorsun ki? Genelde tam tersi olmaz mi? Kimseyi ona benzetememek, kimsenin onun gibi olamayacagini dusunmek falan???
Çok güzel söylediniz, ama söyle bişey yani konuşma tarzi olarak hep onu animsiyor

Çok güzel söylediniz, ama söyle bişey yani konuşma tarzi olarak hep onu animsiyor
Eh bu da normal. Erkek milletinin gun icinde kullandigi kelime sayisi kac ki? Hep bos laflar bos muhabbetler. Sanaldan konustugun insanlarla zaten ne konusulur ki en fazla. Oturup da hayat goruslerinizi konusmazsiniz. Bu yuzden bi fark gorememissiniz.

İyi iştr düşüne düşüne bi süre sonra sıkılırsın inşlh. Farklı birilerini ararsın

Back
X