- 17 Aralık 2015
- 27.129
- 49.632
- 598
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Ortalama bir insan degil o lütfen, şurda bir son mohikandan bahsediyoruzEn iyi kısmetin benim
Baksak ortalamanin da altindadir saman beyinli.
Seninle alakası yok bence tavrı buymuş. Yalnız böylesini ne gördüm ne duydum asırı iğrencDün gece aklıma takıldı ve sizlerle oaylaşmak istiyorum. 1 yıl önce biriyle görüşmüştüm kendi iş çevremden çok da samimi değildik ama hal hatır sorma merhaba düzeyinde. Yani benim tanıdığım kadarıyla da kibar efendi bir adamdı. Sonra benimle tanışmak istediğini açıkladı o zamanlar ve bende şans vermek istedim. Ama görüşmelerimizin en başında gayet kibar olan adam zamanla saygısız ve özensiz davranmaya başladı. En iyi kısmetin ben olmalıyım gibi bir kelime kullandı. Kendisi iyi bir pozisyonda ama dediği ukalalıktı bence. Gittiği gezdiği yerlersi anlatır sen gezmemişsindir tabi herkes ben gibi şanslı değil derdi. Beni ezme politikası katlanarak devam etti ve en sonunda ayrıldım. Özgüven sorunum var biliyorum başta ve işyerinde kibar olan bu adam benim özgüvensizliğimden mi bu kadar üstüme geldi yoksa her halükarda özü mü buydu. Ayrıldıktan sonra çabalasa da barışmadım. Ama iş arkadaşları hep çok iyi edendi diyor. Ben özgüvenli dik duran biri olsaydım bu adam yine de değişir miydi yoksa benim zayıflığım mı ona bu gücü verdi
Demekki erkadaş olarak iyi biri ama aşk konusunda beş para etmezDün gece aklıma takıldı ve sizlerle oaylaşmak istiyorum. 1 yıl önce biriyle görüşmüştüm kendi iş çevremden çok da samimi değildik ama hal hatır sorma merhaba düzeyinde. Yani benim tanıdığım kadarıyla da kibar efendi bir adamdı. Sonra benimle tanışmak istediğini açıkladı o zamanlar ve bende şans vermek istedim. Ama görüşmelerimizin en başında gayet kibar olan adam zamanla saygısız ve özensiz davranmaya başladı. En iyi kısmetin ben olmalıyım gibi bir kelime kullandı. Kendisi iyi bir pozisyonda ama dediği ukalalıktı bence. Gittiği gezdiği yerlersi anlatır sen gezmemişsindir tabi herkes ben gibi şanslı değil derdi. Beni ezme politikası katlanarak devam etti ve en sonunda ayrıldım. Özgüven sorunum var biliyorum başta ve işyerinde kibar olan bu adam benim özgüvensizliğimden mi bu kadar üstüme geldi yoksa her halükarda özü mü buydu. Ayrıldıktan sonra çabalasa da barışmadım. Ama iş arkadaşları hep çok iyi edendi diyor. Ben özgüvenli dik duran biri olsaydım bu adam yine de değişir miydi yoksa benim zayıflığım mı ona bu gücü verdi
İçimi aşırı derece huzursuz eden bir cümleydi. Vee baktım ki bunların ardı ardı kesilmeyecek hatta evlensem belki çok daha fazlasına maruz kalacağımı düşünerek ayrıldım. Ailemle tanışmayı çok isterdi bende ailemde bende seni istemiyoruz dieyerek ayrıldımEn iyi kısmetin ben olmalıyım mı? Ooo paşaya bak. Çok iyi bir karar vermişsiniz, dönüp düşünecek bir şey yok. Düşünsenize, evlenmişsiniz ve aynı evin içinde sizi ezip duran bir adam var. Hayatı çekilmez kılmaz mıydı?
İş çevremiz görüştüğümüzü hala bilmiyor. Bizi yakıştırırlar ara ara. Ben onun gerçek yüzünü anlatsam başıma bela olabilir bende ses etmedimDemekki erkadaş olarak iyi biri ama aşk konusunda beş para etmez
İş yerindeki yardımcı personellerlede çok iyi çay yapan abla temizlik yapan abla gibi... onları aşağılamıyorBir insan karşısındakinin baskınlığına göre nezaketini ayarlıyorsa zaten o adam olmamıştır. Salla gitsin onu
Hayır adam narsistçe davranmış. Ben de bir arkadaşımı çok efendi saygılı hayvansever diye bir arkadaşımla tanıştirdım ikisini de çok severdim. Erkek kişisi inanılmaz beyefendi biriydi. Kız arkadaşıma dedim ki olursa olur olmazsa iyi bir insan tanımış olursun dedim.Dün gece aklıma takıldı ve sizlerle oaylaşmak istiyorum. 1 yıl önce biriyle görüşmüştüm kendi iş çevremden çok da samimi değildik ama hal hatır sorma merhaba düzeyinde. Yani benim tanıdığım kadarıyla da kibar efendi bir adamdı. Sonra benimle tanışmak istediğini açıkladı o zamanlar ve bende şans vermek istedim. Ama görüşmelerimizin en başında gayet kibar olan adam zamanla saygısız ve özensiz davranmaya başladı. En iyi kısmetin ben olmalıyım gibi bir kelime kullandı. Kendisi iyi bir pozisyonda ama dediği ukalalıktı bence. Gittiği gezdiği yerlersi anlatır sen gezmemişsindir tabi herkes ben gibi şanslı değil derdi. Beni ezme politikası katlanarak devam etti ve en sonunda ayrıldım. Özgüven sorunum var biliyorum başta ve işyerinde kibar olan bu adam benim özgüvensizliğimden mi bu kadar üstüme geldi yoksa her halükarda özü mü buydu. Ayrıldıktan sonra çabalasa da barışmadım. Ama iş arkadaşları hep çok iyi edendi diyor. Ben özgüvenli dik duran biri olsaydım bu adam yine de değişir miydi yoksa benim zayıflığım mı ona bu gücü verdi
Ona göre o çok normal. Bir kaç kez kaba olduğunu dile getirdim. Aramızda 9 yaş vardı. Bence beni manipüle edip ikna etmeye çalıştı.Seninle alakası yok bence tavrı buymuş. Yalnız böylesini ne gördüm ne duydum asırı iğrenc
Cok haklisiniz, utanç içindeyim, gıyabında ozur diliyorum kendisinden.Ortalama bir insan degil o lütfen, şurda bir son mohikandan bahsediyoruz
Afferin kız iyi demişsin.İçimi aşırı derece huzursuz eden bir cümleydi. Vee baktım ki bunların ardı ardı kesilmeyecek hatta evlensem belki çok daha fazlasına maruz kalacağımı düşünerek ayrıldım. Ailemle tanışmayı çok isterdi bende ailemde bende seni istemiyoruz dieyerek ayrıldım
İş yerindeki yardımcı personellerlede çok iyi çay yapan abla temizlik yapan abla gibi... onları aşağılamıyor
Özgüvensizliğimi olabildiğince hissettirmemeye çalışırım ve hiçbir zamanda özgüvensiz olduğumu dile getirmemişimdir. Ben mütevazi kaldıkça bu şahıs daha da böbürlenmeye başladı. Ben ilk sandım ki olabildiğince kendini sevdirmek adına iyi yönlerini vurgulamaya çalışıyor ama farkında olmadan beni rencide ediyor diye düşündüm. Kısa süreçte böbürlenmeleri hızla arttı üstelik beni küçük düşürerek yapıyordu. Kendisi benden 9 yaş büyüktü. İşinden başka övünülecek bir özelliği yok bence tanıdığım kadarıyla vasat biri. Zaten bende beğenerek değilde aklı başında bir bey iyi bir aile kurulabilir belki diyerek çıkmıştım yola.Sadece size denk gelmiyor ve sizden kaynaklanmıyor bu saçma sapan durum. Erkek cinsinde bu tür çok fazla zat var ki dikkatli olup sağlam bir tepikle kendilerini bertaraf etmek lazım bir an önce. İş ve arkadaş ortamında pür beyefendi lik jönünü oynayan bu kişiler sevgilisine, eşine ve çocuğuna yani özel hayatında en yakınlarına kaba, özensiz, kibirli ve narsist olurlar. Özgüveninizin düşük olması buna neden olmaz, tam aksine düzgün karakterde bir erkeğin bunu fark ettiğinde sizi bir çok konuda yüreklendirip desteklemesidir doğru olan ama hiç bir erkeğe de özgüvensiz olduğunuzu hissettirmemenizi ayrıca öneririm. Çünkü genel anlamda erkek egosu kadına karşı kendini yüceltmeye, böbürlenip kabarmaya meyillidir. Özgüven sorununuzu kendi özeliniz olarak görün ve çözün. Ama özgüveniniz tavan da olsa konudaki tiplerden uzak durun.
Bir sözünü duymuştum, kadınlar kötü erkekleri seviyor diyeBirlikte olacağı kadına karşı kompleksi var adamın demek. Toksik bir tip bence.
Hem ukalalık hemde sizide küçümsemiş resmen. İnsanların efendi vs demelerine bakmamak gerekiyor. Yerin dibindeki insanları göklerde gören insanlar var maalesefki.En iyi kısmetin ben olmalıyım gibi bir kelime kullandı. Kendisi iyi bir pozisyonda ama dediği ukalalıktı bence.
Psikolojik şiddetlerinin çok başlarıydı. Bende tabi daha hanım hanımcık davranıyorum. Bu sözü duyunca şok oldum. Arkadaşlarının ve benim tanıdığım insan profilinden çok uzak bir sözdü. Pek kapak edici bir söz söyleyemedim. Tabi bitişin ilk başlangıcı oldu.En iyi kısmetin ben olmalıyım lafına karşılık siz ne dediniz?
Ya keşke bana denk gelse böyleleri.
Şöyle bir kahkaha atar, "" ohoo sana gelene kadar neler neler vardı da şimdi moralini bozmayayım, hayatta inişler çıkışlar vardır. İniş dönemimdeyim maalesef", derdim
Hem yaşının fazla olması hemde işinden başka anlatacak bir şeyi olmaması sebebiyle kendini ezik hissetmiştir o ezikliğide size yansıtmamak için sizi ezik hissettirmeye kalkarak üste çıkmaya çalışmıştır. Ezik insanlar bayılır başkalarını ezik hissettirmeye.Özgüvensizliğimi olabildiğince hissettirmemeye çalışırım ve hiçbir zamanda özgüvensiz olduğumu dile getirmemişimdir. Ben mütevazi kaldıkça bu şahıs daha da böbürlenmeye başladı. Ben ilk sandım ki olabildiğince kendini sevdirmek adına iyi yönlerini vurgulamaya çalışıyor ama farkında olmadan beni rencide ediyor diye düşündüm. Kısa süreçte böbürlenmeleri hızla arttı üstelik beni küçük düşürerek yapıyordu. Kendisi benden 9 yaş büyüktü. İşinden başka övünülecek bir özelliği yok bence tanıdığım kadarıyla vasat biri. Zaten bende beğenerek değilde aklı başında bir bey iyi bir aile kurulabilir belki diyerek çıkmıştım yola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?