Herkesin anlayışlı kibar efendi dediğinin ben tanıştığımda saygısız kaba olması

Seninle alakası yok bence tavrı buymuş. Yalnız böylesini ne gördüm ne duydum asırı iğrenc

Demekki erkadaş olarak iyi biri ama aşk konusunda beş para etmez

İçimi aşırı derece huzursuz eden bir cümleydi. Vee baktım ki bunların ardı ardı kesilmeyecek hatta evlensem belki çok daha fazlasına maruz kalacağımı düşünerek ayrıldım. Ailemle tanışmayı çok isterdi bende ailemde bende seni istemiyoruz dieyerek ayrıldım

Hayır adam narsistçe davranmış. Ben de bir arkadaşımı çok efendi saygılı hayvansever diye bir arkadaşımla tanıştirdım ikisini de çok severdim. Erkek kişisi inanılmaz beyefendi biriydi. Kız arkadaşıma dedim ki olursa olur olmazsa iyi bir insan tanımış olursun dedim.

Ilk buluşmada kız arkadaşımı rencide edecek şekilde davranmış. Sağlık sorunlarından dolayı onu ezmiş resmen. Kendini anlatmış da anlatmış övmüş de övmüş. Ben şoka girdim. Hayatta böyle biri değildi dedim. Çok üzüldüm.

Bazıları maalesef tribünlere oynuyor. Sorun sizle ilgili değil.

Afferin kız iyi demişsin. Hoşuma gitti cevabın.

En iyi kısmetin ben olmalıyım lafına karşılık siz ne dediniz?
Ya keşke bana denk gelse böyleleri.
Şöyle bir kahkaha atar, "" ohoo sana gelene kadar neler neler vardı da şimdi moralini bozmayayım, hayatta inişler çıkışlar vardır. İniş dönemimdeyim maalesef", derdim

Sadece size denk gelmiyor ve sizden kaynaklanmıyor bu saçma sapan durum. Erkek cinsinde bu tür çok fazla zat var ki dikkatli olup sağlam bir tepikle kendilerini bertaraf etmek lazım bir an önce. İş ve arkadaş ortamında pür beyefendi lik jönünü oynayan bu kişiler sevgilisine, eşine ve çocuğuna yani özel hayatında en yakınlarına kaba, özensiz, kibirli ve narsist olurlar. Özgüveninizin düşük olması buna neden olmaz, tam aksine düzgün karakterde bir erkeğin bunu fark ettiğinde sizi bir çok konuda yüreklendirip desteklemesidir doğru olan ama hiç bir erkeğe de özgüvensiz olduğunuzu hissettirmemenizi ayrıca öneririm. Çünkü genel anlamda erkek egosu kadına karşı kendini yüceltmeye, böbürlenip kabarmaya meyillidir. Özgüven sorununuzu kendi özeliniz olarak görün ve çözün. Ama özgüveniniz tavan da olsa konudaki tiplerden uzak durun.

Özgüvensizliğimi olabildiğince hissettirmemeye çalışırım ve hiçbir zamanda özgüvensiz olduğumu dile getirmemişimdir. Ben mütevazi kaldıkça bu şahıs daha da böbürlenmeye başladı. Ben ilk sandım ki olabildiğince kendini sevdirmek adına iyi yönlerini vurgulamaya çalışıyor ama farkında olmadan beni rencide ediyor diye düşündüm. Kısa süreçte böbürlenmeleri hızla arttı üstelik beni küçük düşürerek yapıyordu. Kendisi benden 9 yaş büyüktü. İşinden başka övünülecek bir özelliği yok bence tanıdığım kadarıyla vasat biri. Zaten bende beğenerek değilde aklı başında bir bey iyi bir aile kurulabilir belki diyerek çıkmıştım yola.

En iyi kısmetin ben olmalıyım gibi bir kelime kullandı. Kendisi iyi bir pozisyonda ama dediği ukalalıktı bence.
Hem ukalalık hemde sizide küçümsemiş resmen. İnsanların efendi vs demelerine bakmamak gerekiyor. Yerin dibindeki insanları göklerde gören insanlar var maalesefki.

Psikolojik şiddetlerinin çok başlarıydı. Bende tabi daha hanım hanımcık davranıyorum. Bu sözü duyunca şok oldum. Arkadaşlarının ve benim tanıdığım insan profilinden çok uzak bir sözdü. Pek kapak edici bir söz söyleyemedim. Tabi bitişin ilk başlangıcı oldu.

Hem yaşının fazla olması hemde işinden başka anlatacak bir şeyi olmaması sebebiyle kendini ezik hissetmiştir o ezikliğide size yansıtmamak için sizi ezik hissettirmeye kalkarak üste çıkmaya çalışmıştır. Ezik insanlar bayılır başkalarını ezik hissettirmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…