Herkesin anlayışlı kibar efendi dediğinin ben tanıştığımda saygısız kaba olması

Hem ukalalık hemde sizide küçümsemiş resmen. İnsanların efendi vs demelerine bakmamak gerekiyor. Yerin dibindeki insanları göklerde gören insanlar var maalesefki.
Kendisi benden 9 yaş büyük. Benim kabul edeceğim konusundada tereddütleri vardı bence. Bu da onda aşırı hırs yaptı beni kötü hissettirerek ona bağlanmamı planladığını düşünüyorum. Bak benle olursan gezersin hayatın değişir gibisinden. Benim kendimi küçük hissedip onu büyük görmem içindi herşey

İğrenç bir karektermiş. Karşındakini kötü hissettirip kendini yüceltmeye çalışmak nedir ya umarım yol vermişsinizdir

Oooo Türk topraklarının Brad Pitti bu ağabey sanırım

Kıçına tekmeyi yiyince görmüştür kısmeti
Görünüş ve tip olarak bana hitap etmeyen biriydi aslında. Ama arkadaşlarının ve benim de tanıdığım kadarıyla çok iyi diye lanse edilmesi bir deneyeyim fikri oluşturmuştu. Parasından başka kendini ortaya koyacağı bir şey yok

Gerçekten iyi yetişmiş karakter sahibi insan karşısındakine göre şekil almaz. Tanıştığım erkekleri kırmamaya özen göstererek reddettim. Zaten ben fazlayım bu adama ezeyim , üstüne basayım ,iyice hava atayım demedim. Çünkü ayıp olur gerek yok... Sen havalı olsaydın bu adamın gerçek yüzünü göremeyecektin, hayırlısı buymuş.

Birlikte olacağı kadına karşı kompleksi var adamın demek. Toksik bir tip bence.
Anladığım kadarıyla tercih edilmeyen bir tip. Çünkü görünüş olarak bana da hitap etmedi ama iyi olmasından dolayı çıkmıştım yola ben. Ben özgüvensizim diyorum ama bence o benden daha özgüvensiz ve bu da kibir olarak davranışlarına yansıyor

Bence de. Hatta insan karşısındaki sorun yaşıyorsa daha anlayışlı sevecen yaklaşır. Bizim maddi durumumuzda aile olarak çok iyi değil hepsi ona malzeme oldu
Düzenledim yorumumu canım ekleme yaptım tekrar bak istersen. Ben ne gariban kızlar tanıyorum kimlerle evlendiler. Kendini aşağı görme. Seni tanısa çok sevecek takdir edecek kimbilir kaç yüz tane erkek vardır böyle düşün

Sizlik bir şey yok, efendi kibar değilmiş özünde. İnsanlara karşı güzel maskeleniyor demek ki. Şansınız getirmiş ki evliliğe kadar size karşı da kendini gizlememiş
Bende buna şükrediyorum. Kendini maskelesydi evlenirdim. Allah’ın bir lütfuydu bu kadar açık etmesi kendisini

O sandı ki hava da kara da zengin diye kabul ederim. Kendide fakir bir aileden gelmiş aslında ama bu kibir ne anlamıyorum.

O sandı ki hava da kara da zengin diye kabul ederim. Kendide fakir bir aileden gelmiş aslında ama bu kibir ne anlamıyorum.
Sen çalışan kazancı olan bir insansın. Her şeye gözlerini kapatıp paraya koşman için bir sebep yok. Seni tanımayı ve değerlendirmeyi bilememiş. Erkeklerin çoğu bu mantaliteden uzak maalesef. Kendini telkin edebilir misin bilmiyorum ama bir sonraki adayında bu özgüven eksikliğini bir kenara bırak. Seçici ve havalı ol. Özgüven çok çekici bir şey, ben de çok hoşlanırım karşı cinste, insanı bir adım öne çıkarıyor kesinlikle

Herkes dediğiniz kişiler iş arkadaşlar mi? İnsanların ikili ilişkileri ile iş arkadasliklari ilişkileri farklı oluyor. İş arkadaşına gidip o saygısızlığı yapamaz ama ikili ilişkide bunu yapabilir. Bu sizden kaynaklı değil adamın saygısız olmasından kaynaklı.

Adam iki yüzlüymüş içindeki megalomanı göstermiş size, allahtan da göstermiş ya evlenip sonra görseydiniz. Maalesef böyle karaktersizler var sizin özgüven meselenizle ilgisi yok bence

Adam iki yüzlüymüş içindeki megalomanı göstermiş size, allahtan da göstermiş ya evlenip sonra görseydiniz. Maalesef böyle karaktersizler var sizin özgüven meselenizle ilgisi yok bence
Büyük bir gelgit yaşadım. İşyerinde tanıdığım bildiğim adamdan bambaşka biri. Adam megaloman beni de biraz özgüvensiz görünce tavan yaptı sanki

Evet iş arkadaşları. Herkes öyle söyleyince sorunun an kaynağı ben miydim diye düşündüm. O iş yerinden ayrıldım ama ara ara gidiyorum arkadaşlarımı görmeye. Sizin aranızı yapalım diyorlar ama bilmiyorlar ki ben onu çoktan eledim

Özgüvenin çok etkili olduğuna inanıyorum ama niyeyse kendimde bunu inşa edemiyorum. Söylenilen şeyi içimde düşünüp taşınıp karar alıyorum. Mesela o adam bana en iyi kısmetinim dediğinde itici geldi ama çok bir şey diyemedim. Tabi ayrılık fikri çok güçlü bir şekilde geldi. Yetiştiriliş tarzından da sanırım biraz. Her şeye ses çıkarma dene dene böyle oldu

Özgğvensiz birine herkes mi böyle yapar onu değerlendirmek istedim

Hayır devam etmedim. Süreç sonunda akıl hastası olarak çıkmamak için
Sen çok aklı başında bir insansın, takdir ettim, bunu göre göre evlenen bir sürü kadın var.
Büyük bir gelgit yaşadım. İşyerinde tanıdığım bildiğim adamdan bambaşka biri. Adam megaloman beni de biraz özgüvensiz görünce tavan yaptı sanki
İçinden canavar çıkmış, iyi ki de erken çıkmış. Aslında özgüvensiz olmanı gerektirecek bir durumun da yok, çok akıllısın, yaşın kaç bilmiyorum ama hayat tecrüben seni kötü insanlardan korumaya yetecek derecede, biraz da kişisel gelişim kitabı oku belki bu sıkıntını da aşarsın.

Özgğvensiz birine herkes mi böyle yapar onu değerlendirmek istedim
Bence karakterli düzgün bir insan hiç kimseye böyle davranmaz.. tabi şöyle birşeyde var özgüvenli kendini ezdirmeyen güçlü birinede kimse böyle davranamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…