- Konu Sahibi imporatogrly
-
aynen bende senin gibi düsünüyorum!!
bu ölümlü dünyada cog insanlar niye sanki hic ölmeyecekmisiz gibi hic hastalik ve kötü dert yokmus gibi davranir???bunu bende hep sorarim.mutlu ve insanca yasamak varken..
bende kendimi çok yalnız hissediyorummmbazen içim daralıo herkesin sölediği şey ters geliooo sewgilim mesleği beni çok geriyoo ona çok düşkünüm her dkika yanımda olsun istyrm ama o gitti kaptan olduu
hoş geldin canım yalnız hissetme kendini bizler varız.... burda her zaman bekleriz ... kaptan mı oldu canım ya çok zorrrr heleki ewliyken ayrı kalmak düşünsene kısmetse evlendiğinizi evliyken gittiiğini günlerce gelmediğini ama çok seviyosan canım sonuna kadar yanında olmalısın herşeyiyle kabullenmelisin..
hic iyi degilim,kendimi hic bir yere sigdiramiyorum.haykirmak istiyorum,icim cok aciyor.
kalbim yaniyor,yasadigimiz anlari hatirliyorum ve gece gördügüm rüyami.suan aglamaktan ne yasacagimi sasirdim.
benim lise aşkım oo 9seneyi doldurduk 10.yılımıza gidyoruzz inş yaza nişanımız var saol yanımda olduğun içinnntabiki herşeyiyle kabulum sewgim aşkım çok büyük yoksa geçme bu günler benimde kaderim böyleymiş işteee
benim lise aşkım oo 9seneyi doldurduk 10.yılımıza gidyoruzz inş yaza nişanımız var saol yanımda olduğun içinnntabiki herşeyiyle kabulum sewgim aşkım çok büyük yoksa geçme bu günler benimde kaderim böyleymiş işteee
kadınların dertleri hiç bitmiyor çünkü çok ince düşünüyoruz herkesi kendimiz gibi sanıyoruzz tek istediğimz sewip saygı görmek ama
maşallah canım allah nazarlardan korusun allah tamaını erdirsin inşallah hayırlısıyla ewlenirsiniz canım ...
ne büyük bi aşk yıl olmuş inşallah 100... yılınızıda yaşarsınız napıcaksın canım seviyosun bekliyceksin sabredeceksin canım her seven gibi..
işte kadınlar biz çok hassasız çok ince düşünüyoruz bunlar değilmi zaten bizi kadın yapan... ay canım çok mu şey istiyosun sanki tüm kadınların istediğini istiyosun sevgi saygı ilgi bekliyoruz başkada bişiyde gözümüz yok niye bazıları böyle kadınların kıymetini bilmezki...:26:
banada yardımcıolun lütfen(
Ben üniversite mezunuyum,o ilkokul mezunu.Benm için hiç sorun deil sonçta çok sewiyorm.10.ayımıza girdik ve o ailesiyle tanıştırdı ama ben tanştıramadım..Yardım edin ne yapmalıyımm..?Bide benm erkek arkadşım herşeyden snra özür diliyo mes:18:ela çalıştığı için erken kalkıo erken yatmak zorunda haliyle tabi ona bile özür diliyo ve çok yemin ediyo.Sizce neden..Lütfen aydınlatın kafayı yemek üzereyim..
malesef herkesin bi derdi var okuyunca duyunca okadar üzülüyorum ki kendi derdimmiş gibi...neden şu üç günlük dünyada mutlu olmak varken birbirimizi üzmemek kırmamak varken neden kırıp üzerizki...???
siz neden üzersiniz kırılırsınız arkadaşlar...??? hadi sıkıntılarımızı paylaşalım birlikte çözüm bulalım....
banada yardımcıolun lütfen(
Ben üniversite mezunuyum,o ilkokul mezunu.Benm için hiç sorun deil sonçta çok sewiyorm.10.ayımıza girdik ve o ailesiyle tanıştırdı ama ben tanştıramadım..Yardım edin ne yapmalıyımm..?Bide benm erkek arkadşım herşeyden snra özür diliyo mes:18:ela çalıştığı için erken kalkıo erken yatmak zorunda haliyle tabi ona bile özür diliyo ve çok yemin ediyo.Sizce neden..Lütfen aydınlatın kafayı yemek üzereyim..
ama etrafıma bakıyrum kadının suratına bkmazsın ew işnde anlamaz konusmasını bilmez el üstünde herşeyi dört dörtlük olan kadın hor görülür aldatılır pessssss
tek derdin bu olsun canım demekki seni çok seviyo kaybetmek istemiyo ki erken yatıpp senle ilgilenemediği için özür diliyo bunu hata gibi görüyo yanlış anlamandan korkuyodur belki canım ...
olsun canım ilk okul mezunu olsun bi işi varsa çalışıyosa sana bakabilirse evizini geçindirebilir
se seni kimseye muhtaç etmezse ve en önemlisi dürüst ve sana sadıksa senide sevdiğine inanıyosan sende ailenle tanıştır canım... zamanla her şey olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?