- Konu Sahibi imporatogrly
-
bencede bakk ben kendimden örnek verimm ya sewgilim denizcilik okulu mezunu kaptan parasıda iyi ama 4ay yok 2ay var 6 ay yok bekle ki gelsn şimdii okududa nolduu para varda ne olduu yanımdamıı şikayetçi değim ama sadece örnekk
herşeyyyy çoooook güzelll olucakkkkk :))))))
aaa ne güzel ne çalışkan insan yan gelip yatan babasında şundan bundan bekleyenler var ... hazıra konan insanlar var boşver canım böylesi daha kıymet biliri kendi başarıyo kendi ayakları üzerinde duruyo taktir ettim valla...
seninde işin zor canım ama şöyle düşün daha çok özlem olur aranızda ... ama zor zor zor inşallah siz bu zoru aşarsınız canım...
kızlar size doyum olmaz ama ben çıkıyorum kızımı doyurup uyutuyum... inşallah yine görüşürüz dertleşiriz sizlerle tanışmak sohbet etmek güzeldi iyi bakın kendinize sizler çok değerlisiniz...
hadi sizler takılın kızlar sonra yine gelirim ben... öpüyorumsizlerinanaktan....
işte sihirlii sözcük buuuuusen şuanki güzelliğn tadını çıkarr o sana ait seni sewiyorrr
ben oo zoru aştım ona karşı duyduğum hisler aşkın ötesinde ömrümün sonuna kadar beklerim allahın izniyle herkes bunu kaldıramaz zor bişi gerçekten ama özlemek bile tatlı oluyor ya geldiğnde bölee : 5aya yakın oldu gideli martın 2.haftası gelcek inşş çok heyecanlıyımmm
Sennlede öyle :) fikirlerin içn çook sağol.. oh ne güzel kızında mı var..:)sende çok değerlisin unutma..
kızlar size doyum olmaz ama ben çıkıyorum kızımı doyurup uyutuyum... inşallah yine görüşürüz dertleşiriz sizlerle tanışmak sohbet etmek güzeldi iyi bakın kendinize sizler çok değerlisiniz...
ewet canım 15 aylık rabbim bağışlarsa onu bana darısı size ve tüm isteyenlere kızlar....byyy
Benimde çok canım sıkılıyo
kocam şu an işte çalışıyo gece vardiyasına geçti ben evde yalnızım 5 yıllık evliyim bi bebeğim olsaydı onunla oynardım vakit geçirirdim ...... Ama yok bi tek bunu yani en çok bunu kafamatakıyorum .....
Hiç olmayacak gibi ......
İnsanların ne dediği ne yaptığı beni çok kırmıyo İnsanlardan gelene s..tiri çekebiliyorum ama Allahtan gelene boyun eğiyorsun mecburen yapcak bişi yok....
Bu kadar içimden gelenlerin çeyreğinin çeyreğini yazdım .....
Benimde çok canım sıkılıyo
kocam şu an işte çalışıyo gece vardiyasına geçti ben evde yalnızım 5 yıllık evliyim bi bebeğim olsaydı onunla oynardım vakit geçirirdim ...... Ama yok bi tek bunu yani en çok bunu kafamatakıyorum .....
Hiç olmayacak gibi ......
İnsanların ne dediği ne yaptığı beni çok kırmıyo İnsanlardan gelene s..tiri çekebiliyorum ama Allahtan gelene boyun eğiyorsun mecburen yapcak bişi yok....
Bu kadar içimden gelenlerin çeyreğinin çeyreğini yazdım .....
benn gelldm bnn gelldm
martın 2.haftası demek hadi az kaldı
hoş geldin kuzum bakalım kaptan ölediyoda nolcakk:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?