Herkesin bebeği var

Sadece kendi çocuğuna sevinmek mi sizi "duygulu" yapıyor. Başkası doğurunca üzülerek "çok duygulu" ve "yumuşak kalpli" oluyorsunuz, degil mi? Bu şekilde itham kabul etmiyorum.
:) belli çocuğun var anlamazsiniz ne desem o yüzden kendimi hirpalamayacagim iyi günler.

Belki yasimdan olgunum? Nerden biliyorsun daha önce bebek bakmadığı mı? Kendime guvenmesem zaten istemem değil mi?
Olgun olsaydın 20 yaşında çocuğum olmuyor diye karaları bağlamazdın...böyle çocukça hisler beslemzdin çocuğu olanlara karşı....olgun olsaydın çok genç olduğunu zamana bırakmayı bilirdin

Benim sahip oladiklarim mal mülk değil onlar elbet olur ama belki rahatsizligim var ve ben hic evlat sahibi olamayacağım neden hep kötümser düşünüyorsunuz.
Mal mulkten bahsetmiyorum, aklına gelmeyen değişik şeyler olabilir. İnancın varsa Allah'tan kendin için dile, başkasını gorme. Kötümser düşünen sensin arkadaşım. Yaşın da küçük, acele etme. Ben 20 yaşında annem olsun istemezdim, bunları otur, düşün. Önce hayatı tanı.

Belki yasimdan olgunum? Nerden biliyorsun daha önce bebek bakmadığı mı? Kendime guvenmesem zaten istemem değil mi?
BU arada 5 yıl çocuğum olmadı benim
Bana kalsaydı bi 5 yıl daha bekleyebilirdim
Hatta hiç olmasaydı da dert etmezdim
zira müthiş bir sorumluluk...ve bunu bilmeme rağmen
çocuğum olunca anladım ki meğer hiç bişey bilmiyormuşum
düşündüğümün kafam ın aldığının ötesinde bir sorumluluk
yada ben büyütüyorum olayı bilemedim....millet patır patır doğuruyor

Benim sahip oladiklarim mal mülk değil onlar elbet olur ama belki rahatsizligim var ve ben hic evlat sahibi olamayacağım neden hep kötümser düşünüyorsunuz.
Bak canım senden 8 yaş büyüğüm,çocuğum yok, pco var , olur mu olmaz mı allah bilir ama başından beri diyorum ki, çocuğunun olmamasına üzülmekle;herkesin bebeği var demek ,hamile haberi alınca üzülmek farklı şeyler. İster anlamıyor olarak nitelendir ister insafsız de ama bu bakış açısında kendini yiyip bitirirken çocuk sahibi olmanı da güçleştiriyosun. İnsanlar adına mutlu olmayı öğrenmelisin, Bak o da hamile ben değilim yerine, ay ne güzel bebeği olacak inşallah allah bana da nasip eder demelisin. Diğeri kaba tabirle kıskançlık oluyor, Özenmek değil. Bunu bir abla nasihati olarak kabul et, Bol bol dua oku ve başkaları adına mutlu olmayı öğren. Elbet rabbim yazdıysa elbet sizinde olur. Zaten bi kere hamile kalmışsın, yine olur inş. Daha çok küçüksün. Lütfen söylediklerimi düşün. Bunu olmayan anlar diyip duruyo bi çok kişi, Tekrar söylüyorum benim de yok. Çok istiyorum, ama nasip 1 yıllık evliyim, verir inş rabbim diyorum. Ama acaba hamilemiyim diye yatıp kalkıp düşünmüyorum, hayatıma bakıyorum. Zaten o kadar yoğunum ki , bunları düşünecek vaktim bile olmuyor.

Olgun olsaydın 20 yaşında çocuğum olmuyor diye karaları bağlamazdın...böyle çocukça hisler beslemzdin çocuğu olanlara karşı....olgun olsaydın çok genç olduğunu zamana bırakmayı bilirdin
kac yasimda olursa olsun tamam yasi genc olabilir ama onun kararini biz veremeyiz o verir. insanin icine evlat hasreti dustumu o hasret yakar durur bunu cekmeyen bilemez. sizden ricam birazcik anlayisli olalim. annem beni kucagina aldiginda 19 yasindaydi gayette iyi bir anne oldu bana ama suda var ben de erken evlilige karsiyim ama bu birazda bireylerin verecegi karar bizim degil

Ben evlenmeden öncede hep çocukları sevmisimdir. Evlendigimde eğer esimde isterse hemen bebek sahibi olmak istedim ben esimde istedi biz hic korunmadik benim zaten hep adet düzensizliğim var 3 4 ayda bir adet oluyorum ben ilaçlarla adet olabiliyorum ancak o yüzden hemen istedim kendiliğinden olmadı. Tedavi gördüm 2. Ayında hamile kaldım onuda kaybettik nasıl bir psikoloji anlatamam durup dururken ağlama krizleri ne biliyim 13 martta düştü bebeğim tedaviyi de bıraktım belki kendiliğinden olur diye olmadı henüz istiyorum ya istiyorum sadece neden fesatlikla kıskançlıkla yargiliyosunuz sadece evlat sahibi olmak istiyorum.

Hah eve
evet iste millet patır patır doğuruyor.

pco için aslan pençesi çayı ve hayıt suyu içtim ben geçen ay doktora gittim ilk kez gittiğim bir doktordu , pcolu olduğumu söyledim, kist falan yok,yumurtanız da büyüyor normal gözüküyor herşey dedi, siz de pko yok dedi, ben de eski ultrasonumu gösterdim. 10 yıldır 3-4 doktor aynı teşhisi koydu dedim şaşırdı. Bu konuyu araştırın bence. Bebek konusunda şuan bi gelişme yok çünkü eşim 2 aydır görevde, ama 3 aydır düzenli adet görüyorum. en azından adetiniz düzelmiş olur

Tamam böyle de, canımızı al. Allah gönlüne göre versin, bugün doğum yapan arkadaşına cici bir hediye almakla başla pozitif düşünmeye, git bir ziyaretine, o da sana dua eder.

Tamam böyle de, canımızı al. Allah gönlüne göre versin, bugün doğum yapan arkadaşına cici bir hediye almakla başla pozitif düşünmeye, git bir ziyaretine, o da sana dua eder.
Zaten öyle yapacam yemin ederim kıskançlık değil benim söylemek istediğim beraber hamile kaldık ben yolda kaldım o yavrusuna kavuştu ben kendime üzülüyorum giden bebegime üzülüyorum insan ister istemez üzülüyor elimde değil inanın onun için gerçekten mutlu oldum ama giden meleğim içinde çok üzüldüm ve hala hamile kalamadigim için üzülüyorum. Hayirlisini diliyorum hep zaten olmamasında da vardır bir hayır ne diyeyim.

bigün yine kız erkek ayrımı yapan bi hamile ile karşılaştım. .
çok zorladı beni kurduğu cümleler. .
kendimi zor tuttum saldirmamak için. .
2 ci bebeği doğmuş 3 . cü nun odası bile hazır dedi oğlum olsun inşallah dedi pasamiz gelecek pasamiz. .
sonra erkek bebek cümleleri kurdu kurdu da kurdu. .
o gün eve gitdigimde sinir krizi gecirmistim. Kadın kendine mucize gönderildiğini anlamıyor aciz zavallı bi insan. . hala kız erkek ayrımı yapıyor. .
bi damladan allah onun karnına insan lutfetmis bunun ne büyük bi nimet olduğunun farkında bile değil. .
ben eve gelmeden öncede 3. cu odayı gösterdi buda pasamin odası olacak allah sanada nasip etsin dedi. . eve gitmek için hazirlandiyimda eşim onun çocuklarıyla oynuyordu yüzündeki gülümseme ifade hiç aklımdan çıkmıyor.. içim çok acidi eşimi öyle görünce. ..çok sever çocukları. .
kadının kızlarını onemsememeesi ve kadın erkek bebek derken eşim orda kızları ile oynuyordu.. Bu çocuklar eşimin yeğeni bu arada yabancı değil. ..

biz bi tanecik bulamazken evlat ayrımı yapanlar bide karşında ki insanın çocuğu olmadığını unutanlar var ne dediğini bilmeden sizi çok iyi anlıyorum bi durakta beklerken bile insan nasıl sabırsızlanır 10 dk beklerken senelerce bekliyoruz umutla bide gizli ağlamak var kimse görmesin acımasın bize diye eş konusuna hiç girmek bile istemiyorum zaten

L Linammmm canım Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallah.. ben de 6senelik evliyim 5 düşüğüm var yaşım 30 ve son 1 senedir hiç sorun yokken regl olamıyorum..seni çok iyi anlıyorum ben de bir hamile gördüğümde yeni doğmuş bebek gördüğümde üzülüyorum rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin diye dua ediyorum..daha yeni kuzenimin bebeği oldu görmeye gidicem ama içim sızlıyor Kıskanmak değil bu eşim bugüne kadar birşey demedi hiç Allah için ama bir bebek gördüğünde gözündeki o evlat hasreti beni bitiriyor anlıyorum nasıl hasretle bekliyor bir evladı olsun diyorum ya Allah sağlıklı bir evlat bize de nasip etsin o annelik babalık duygusunu isteyen herkese banada nasip etsin zor çok zor ama sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…