Herkesin bebeği var

Cok üzüldüm.sizin unuttugunuz birşey var NASİP.herşeyin olması gereken bir zamanı vardır.dusuk yaptıgınızı soylemişsiniz bu bile en güzel sukur sebebidir aslında.yıllarca uğrasıp duşuğe bile sukredecek insanlar var.en azından sizin oluyo düşse bile oluyo bu güzel bişey.yasınız cok genç elbet olur moralınızı bozmayın cok kafaya hic takmayın herkesin b imtihanı var sizinki de buymus demekki amenna diyin sukredin yine

nasil bir psikoloji biliyorum canim senin yapacagin bol bol dua et bir de esinle ikiniz iyi bir kontrolden gecin yanliz soyle bir sey var yasinin genc olmasi buyuk avantaj kendinide cok germe. benim 39 yasinda danidigim var senin kadar belki dert etmiyo tabi icini bilemem gene allah bilir

benımde olmuyor napalım Allah bugunumuzu araymasın canım baskasının haberleeeıne fesatlanma halıne sukret beterın beterı vardır

Sadece konu sahibinin mesajını okudum diğer sayfaları okumadım . Ama konu "herkesin bebeği var".Herkesin bebeği olduğu için sizin de mi illa olmalı ? bir bebek kaybetmissiniz anlıyorum ama herkesin doğum haberine uzulmenizi anlayamıyorum. Bence her şeyden önce hayata bakış acinizda çok büyük sıkıntılar var . kendi iyiliğinizi isterken neden başkasının mutluluğuna sevinemiyorsunuz? Bence hayata biraz daha normal ve pozitif bakarsanız çocuğunuz olmaması için bir neden yok . Siz böyle başkalarının mutluluğuna üzülüp stres olurken ,bu streste saglikli bir bebeğe kavuşmak çok zor.Bence bir psikologdan profesyonel yardım alın.

Ben de burada gramere takılanları anlayamadım. Tamam yanlışlarla dolu olabilir, ama belli ki üzüntüyle yazmış içini dökmek istemiş. "Dahi anlamındaki -de'yi ayrı yazmamışsın" gibi bir şey görmek bu kadını daha çok üzecek yani gerek yok. Dediğini anlayabiliyorsanız üzmeye de gerek yok benim şahsi düşünceme göre.

Gelelim bu konuya. Bebeğinizi kaybettiğiniz için çok üzüldüm, sabırlar dilerim. Lakin her şey bitmiş demek değil. Tekrar denersiniz, olmadı tedavi görürsünüz. Ancak buradaki pek çok bebek isteyen kişiye de aynısını yazdım. Bana kalırsa çok istediğiniz, buna çok odaklandığınız için olmuyor. Birinden nasıl çok fazla şey bekleyince yapamaz, beklentilerinizi karşılamaz ya onun gibi düşünün. Vücudunuza çok yükleniyorsunuz. Rahatladıkça hamile kalmanız da rahat olacak. Meditasyon yapın, dua edin. Kendinizi rahatlatma yöntemleri bulun. Umarım bir bebeğiniz olur.

Alla Allah niye ağlıyor ki benim de Yok 2 kere kaybettim birisinin doğumuna 4 ay kalmıştı
Doğuranlara seviniyorum böyle kıskançlıkları hiç sevmiyorum Allah ım bana yaşatmasın

Aynen dediğin katili yorum aynı durum bende var etrafim da herkez hamile doğum yapıyor kıskanmak değil bu insan duyunca üzülüyor bende bu mutlu lüğü yaşamak istiyorum diye aynı benim istemeyenler bile hamile kaldı doğurdu 2 cisini bile yaptılar insan ozeniyor bi bebegim olsa da buyuksem diyorsun ama rabbimde kimini çocuk vererik imtihan yapar kiminide vermeyerek bizimde sinavimiz bu demek ki allahım bu sınavda geçmeyi nasip etsin

İnan çok iyi anlıyorum okurken ben bile bi kötü oldum senin için çok zor ama rabbim verir samrini inşallah tez zamanda da olur

Bu ne yahu

gerçekten yaşamayan boş yorum yapıyor anlayamaz nasıl bi duygu olduğunu bunun..
bi kız var bana bütün kadınların içinde şunu dedi. ..Issizz bir tane yapana kadar ben 3 cü yü dogururum dedi..hep birlikte güldüler espiri yapmış güya. . benim içim nasıl acidi onlar gülerken. . ve şuan 3 cü yü doğuracak yakında ben kara kara düşünüyorum nasıl gideceğim bebek görmesine. . gitsen olmuyor gitmesen olmuyor zor çok zor. ..

Ah canım öğle burda herkez kıskançlık bu falan yazmış kimsenin çocuğunda gözümüz yok ama insan duyunca bende istiyorum diyor tek dedikleri doğru sevin emiyor sun çünkü 2 3 yıl uzulmekten o duyguyu yasayamiyor insan. allahım herkeze versin

O arkadaşın da çok acımasız bebek isteyipde olmayanın yanında böyle bi espiri yapılmaz çok üzüldüm bunu yasamana
Arkadas larından Allah razı olsun hiç bisey edemezler ilk zamanlar sorarlardı her ay ama artik sormuyorlar bile üzülme diyor allahım hayırlı arkadaşlar versin

Insan bebek istediği zaman hakkaten çok farklı dusuncelerde oluyor. Bende bu süreci yasamis biriyim. Kesinlikle kıskançlık değil bu. Imrenme,o duyguyu yaşama isteği. Karsindaki insan icin elbette seviniyorsun ama kendin icinde uzuluyorsun. Esim hic baba olamayacak, ben hic anne olamayacak miyim diye icleniyorsun. Agliyorsun, uzuluyorsun. Heleki senin durumunu bildigi halde aa ben nasil hamile kaliyorum hic anlamiyorum hemen oluyor diyeni mi dersin,normalde evladindan her seferinde caninin bezdigini soyleyip(cocuga siddet vs uygulayip,her defasinda her ortamda cocuktan biktigini soyleyip)1 saniye sonra evladim canim yavrum diyip yanimdan gidince tekrar saniyesinde ay biktim diyen.. Neler neler gordum yani. Zaten bebek beklemek zor psikoloji birde anlayissiz insanlarla karsilasinca daha bir zor oluyor. O insanlar neye guvenerek konusuyor bilemiyorum. Verende Allah alanda Allah ama tek dogurma yetilerinin kendilerinde oldugunu zannediyor bazilari.

bilmiyorlar istediğimi ben aileme bile istemiyorum diyorum ama 2 yıldır olmuyor. . insanların sorularına maruz kalmamak için söylemiyorum bide aciyarak bakmasın insanlar diye.. bilseler bu kez sorular başlayacak kimde sorun var doktora gittinizmi tedavi oluyormusun niye olmuyormus. . Bu benim yatak Odam ozelim kimseye söylemem en yakinima bile. . insanlar canını acitmak için elinden geleni yapar sonra. .

Iki kimyasal bir dış gebelik yaşadım şimdi bir kızım var Rabbim zamanı gelince gönderir bebeğini kendini üzme üzdükce olmaz bebeğin

Resmen Allaha isyan etmişsin benimde iki sene bittş olmadı hala ama vardır Rabbimin bi bildiği diyorum herkesin olcak diye bişeyde yok zaten

Iki kimyasal bir dış gebelik yaşadım şimdi bir kızım var Rabbim zamanı gelince gönderir bebeğini kendini üzme üzdükce olmaz bebeğin

kusura bakmayın bu sorum için ama kimyasal gebelik nasıl oluyor. . bi bilgim olmadığı için sizden öğrenmek isterim..

Cnm en iyisini yapmış sin ben söyledim de ne oldu biri var ben istemiyorum çocuk diyip duruyor du yok benden herşey detayli detaylı soruyor doktor ne dedi ne yaptınız sürekli aradı çok istiyorum senin olsun falan derdi ama kendi şöyle mezdi bi bana en takımın sensin derdi sonra bi duygum düşük yapmış sonra şöyle yine hamileyim çok sinir oldum kendi mi saf gibi agzi gevşek biri gibi hissettim inan bebeği olucak diye sevindim ama çok sinir oldum şimdi hiç aramızda sorma içte söyleyince böyle yapıyorlar eşim madem canın sıkı liyor kimse şöyle artık dedi bende söylemiyorum artık en iyi

Ha bide bana illa soyleseydi demiyorum kendine saklamayi tercih edebilir sonsuz saygim var ama a dan z eye herşeyi sorardi bana ona sinir oludum

2 yil uğraşmıştım bende anne olmak için. O süreçte düşük de yaşadım. Onun acısı da yakar geçer. Olmuyorsa olmuyor vardır bir hayır dedim evladıma kavuştum. Daha çok gençsin takılma bu kadar. Farklı hobiler edin çocuk fikrinden uzaklaş biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…