- 25 Haziran 2016
- 7.534
- 13.394
- 248
nasil bir psikoloji biliyorum canim senin yapacagin bol bol dua et bir de esinle ikiniz iyi bir kontrolden gecin yanliz soyle bir sey var yasinin genc olmasi buyuk avantaj kendinide cok germe. benim 39 yasinda danidigim var senin kadar belki dert etmiyo tabi icini bilemem gene allah bilirBen evlenmeden öncede hep çocukları sevmisimdir. Evlendigimde eğer esimde isterse hemen bebek sahibi olmak istedim ben esimde istedi biz hic korunmadik benim zaten hep adet düzensizliğim var 3 4 ayda bir adet oluyorum ben ilaçlarla adet olabiliyorum ancak o yüzden hemen istedim kendiliğinden olmadı. Tedavi gördüm 2. Ayında hamile kaldım onuda kaybettik nasıl bir psikoloji anlatamam durup dururken ağlama krizleri ne biliyim 13 martta düştü bebeğim tedaviyi de bıraktım belki kendiliğinden olur diye olmadı henüz istiyorum ya istiyorum sadece neden fesatlikla kıskançlıkla yargiliyosunuz sadece evlat sahibi olmak istiyorum.
Alla Allah niye ağlıyor ki benim de Yok 2 kere kaybettim birisinin doğumuna 4 ay kalmıştıGaliba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk
Aynen dediğin katili yorum aynı durum bende var etrafim da herkez hamile doğum yapıyor kıskanmak değil bu insan duyunca üzülüyor bende bu mutlu lüğü yaşamak istiyorum diye aynı benim istemeyenler bile hamile kaldı doğurdu 2 cisini bile yaptılar insan ozeniyor bi bebegim olsa da buyuksem diyorsun ama rabbimde kimini çocuk vererik imtihan yapar kiminide vermeyerek bizimde sinavimiz bu demek ki allahım bu sınavda geçmeyi nasip etsinOnu en iyi bebeği olmayanlar anlayabilir.o yüzden Ben anlıyorum bende yakinimda her hamile haberine üzülüyorum.benden büyük insanlar ikinciye hamile ben daha kalamadim diye üzülüyor um. bu kötü niyetli olan bişey değil.psikolojik olarak etkilenip üzülüyor insan
İnan çok iyi anlıyorum okurken ben bile bi kötü oldum senin için çok zor ama rabbim verir samrini inşallah tez zamanda da olurhala olacagimi ogrendim sevincten havalara uctum ve bir hafta sonra kendi cift cizgimi gordum. 1 hafta arayla gelinimizle hamile kalmisiz ikimizinde haberi yok. Her gun telefonlasiyoruz bulantilarimizi kontrollerimizi birlikte takip ediyoruz ultrason resimleri kullandigimiz ilaclar agrilarimiz sikayetlerimiz 24 saat iletisim halindeyiz birlikte bebek buyutuyoruz icimizde. Derken bebegimi kaybettim ben, onun dusuk riski vardi benim hicbirseyim yoktu, benim bebegimin kalbi aniden durdu. Simdi gozumun onunde yegenim buyuyor, bugun resim atti karni epey buyumus 5. Aydalar, devam etseydi gebeligim bende yolu yarilamis olacaktim.
Onun icin cok seviniyorum tabiki ama icim buruluyor mutlaka. Fakat ne olursa olsun umutsuz degilim. Kaldiki benim de yumurtlama problemim var, yani tedavi olmadan hamile kalma sansim cok dusuk. Ayrica yasim 29.
Demem o ki, herseyin vakti var, inan kotunun kotusu var eger umutsuzluga kapilirsan daha da zorlasir bebegine kavusman... sabret, daha cok gencsin
Ben hep diyorum zaten burda bazı hatunlarin azini burnunu kirasım var. Kisiliksiz bi hala yaramayan hatta belki de özel hayatlarinda kocalarindan dayak.bile yiyen insanlar burda acayip agalik tasliyor dikkat ediyorum. Yik Parçala yuvani diyenler yok bu ne biçim yazı diyenler. Sanane kardeşim dikkat etmek zorunda değil kadin üzüntülü burda.
Aynen dediğin katili yorum aynı durum bende var etrafim da herkez hamile doğum yapıyor kıskanmak değil bu insan duyunca üzülüyor bende bu mutlu lüğü yaşamak istiyorum diye aynı benim istemeyenler bile hamile kaldı doğurdu 2 cisini bile yaptılar insan ozeniyor bi bebegim olsa da buyuksem diyorsun ama rabbimde kimini çocuk vererik imtihan yapar kiminide vermeyerek bizimde sinavimiz bu demek ki allahım bu sınavda geçmeyi nasip etsin
gerçekten yaşamayan boş yorum yapıyor anlayamaz nasıl bi duygu olduğunu bunun..
bi kız var bana bütün kadınların içinde şunu dedi. ..Issizz bir tane yapana kadar ben 3 cü yü dogururum dedi..hep birlikte güldüler espiri yapmış güya. . benim içim nasıl acidi onlar gülerken. . ve şuan 3 cü yü doğuracak yakında ben kara kara düşünüyorum nasıl gideceğim bebek görmesine. . gitsen olmuyor gitmesen olmuyor zor çok zor. ..
Ah canım öğle burda herkez kıskançlık bu falan yazmış kimsenin çocuğunda gözümüz yok ama insan duyunca bende istiyorum diyor tek dedikleri doğru sevin emiyor sun çünkü 2 3 yıl uzulmekten o duyguyu yasayamiyor insan. allahım herkeze versin
O arkadaşın da çok acımasız bebek isteyipde olmayanın yanında böyle bi espiri yapılmaz çok üzüldüm bunu yasamana
Arkadas larından Allah razı olsun hiç bisey edemezler ilk zamanlar sorarlardı her ay ama artik sormuyorlar bile üzülme diyor allahım hayırlı arkadaşlar versin
Resmen Allaha isyan etmişsin benimde iki sene bittş olmadı hala ama vardır Rabbimin bi bildiği diyorum herkesin olcak diye bişeyde yok zatenGaliba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk
Iki kimyasal bir dış gebelik yaşadım şimdi bir kızım var Rabbim zamanı gelince gönderir bebeğini kendini üzme üzdükce olmaz bebeğin
bilmiyorlar istediğimi ben aileme bile istemiyorum diyorum ama 2 yıldır olmuyor. . insanların sorularına maruz kalmamak için söylemiyorum bide aciyarak bakmasın insanlar diye.. bilseler bu kez sorular başlayacak kimde sorun var doktora gittinizmi tedavi oluyormusun niye olmuyormus. . Bu benim yatak Odam ozelim kimseye söylemem en yakinima bile. . insanlar canını acitmak için elinden geleni yapar sonra. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?