- 17 Aralık 2015
- 27.059
- 49.424
- 598
bu ay baska bi dr a gitmistim farkli ilaclar kullanmistim ama bu aya ozel yaptigim tek sey 2 ay cocuk dusunmek yok demisti dr bende dusunmedim hatta 3 5 aya cikarmistim bunu kafamda salla gitsin modundaydim olursa sasiririm gercektenİnşallah vardır cnm bende heyecanlandim gerçekten banada haber ver olur mu inşallah hayırlı haberler alırsın. Bu ay özel birşey yapmismiydin
allah saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallahEwet hamilelerin duasi kabul olutr derler ins konu sahibininde isteyen hak eden herkesin hayrli evlatlari olur
Allah razi olsun cnm çok teşekkür ederim. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bi avazda kurtarsın inşallah. Şimdiden yaşı uzun olsun.Ewet hamilelerin duasi kabul olutr derler ins konu sahibininde isteyen hak eden herkesin hayrli evlatlari olur
yarim yamalak demesydiniz keskeBizim bir komşu vardı çocuğu olmuyordu. kiz kardeşi evlendi hamile kaldı. çocuğu olmayan kadın devamlı allahım bebek bebek diye ağlar durur..
Olanları aynen yazıyorum
Kız kardeşi doğumda öldü..
Bebek sakat..
Bebek kadına kaldı..
Ve bir namazinda şöyle dua etmiş "allahım bir evlat ver etten bir top olsun yine ver"
Çocuğun eline kolu yok yarım yamalak..
Hayırlısını isteyin
Bu gerçek bir hikaye
İnşallah hakkinizda hayırlısı olurbu ay baska bi dr a gitmistim farkli ilaclar kullanmistim ama bu aya ozel yaptigim tek sey 2 ay cocuk dusunmek yok demisti dr bende dusunmedim hatta 3 5 aya cikarmistim bunu kafamda salla gitsin modundaydim olursa sasiririm gercekten
tabiki sanada haber veririm
Canım tekrar söylüyorum ben kimseyi kiskanmiyorum sadece ornek gösterdim cevremdekileri görüyorum kendi halime üzülüyorum kesinlikle kimsenin mutluluğunu çekememezlik yapmam.
Allahım dehşete düştüm resmen. Her zmn söylerim Rabbim hayirlisini versin gerçekten çok üzüldüm bebeğe de ölen hanimada.Bizim bir komşu vardı çocuğu olmuyordu. kiz kardeşi evlendi hamile kaldı. çocuğu olmayan kadın devamlı allahım bebek bebek diye ağlar durur..
Olanları aynen yazıyorum
Kız kardeşi doğumda öldü..
Bebek sakat..
Bebek kadına kaldı..
Ve bir namazinda şöyle dua etmiş "allahım bir evlat ver etten bir top olsun yine ver"
Çocuğun eline kolu yok yarım yamalak..
Hayırlısını isteyin
Bu gerçek bir hikaye
Allah razi olsun cnm çok teşekkür ederim. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bi avazda kurtarsın inşallah. Şimdiden yaşı uzun olsun.
allah saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah
Galiba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk
Bebek istemenizi anlıyorum ama başkasının hamilelik haberine neden üzlüyosunuz? Sizin olmuyo diye kimsenin bebeği olmasın mı? Düşük yapmışsınız demekki çocuğunuzun olmaması için tıbbi bir engel yok yine olur. Başkalarının mutluluklarını kıskanmayın , Dua edin bol bol, moralinizi yüksek tutun. Nasip olur inş. Ama başkalarının haberini içinize dert ederseniz o psikolojiyle hep negatif olur zaten
Bu duyguyu anlatılamaz konu sahibini çocuğu olmayanlar anlar ancak küçük bi çocuğun fakirlik içinde büyümesi ve arkadaşlarının cook zengin olması gibi bi duygu tarifsiz bi acıdır inadına hergün hamile haberi alırsınız acı hep tazedir evde hep iki kisisinizdir bi yere gider başkasının çocuğunu severken eşinin gözündeki o evlat hasretini görürsünuz ve karnını ovalayan hamileler olur tedavi için gittiğiniz hastanelerde o yüzden buna kıskançlık demeyin lütfen çocuk sahibi olma şansına sahip arkadaşlarım bu çok ağır bi yüktür anlatılmaz yaşanır tek dileğim herkes bi gün evladının kokusunu içine çeksinBebek istemenizi anlıyorum ama başkasının hamilelik haberine neden üzlüyosunuz? Sizin olmuyo diye kimsenin bebeği olmasın mı? Düşük yapmışsınız demekki çocuğunuzun olmaması için tıbbi bir engel yok yine olur. Başkalarının mutluluklarını kıskanmayın , Dua edin bol bol, moralinizi yüksek tutun. Nasip olur inş. Ama başkalarının haberini içinize dert ederseniz o psikolojiyle hep negatif olur zaten
O kadar boş kadin varki bu sitede. Herkesin eğitim seviyesi hayat seviyesi bir değil. O kadar kimbilir hangi duygularla yazmış buraya derdini. Yok gramer atcaklarmis yok bilmem ne. Gidin de kocalarinizin basinin etini yeyin TDK uzmanlari.
oyle konusanlara agzini bozucaksin aslindaallah seni de benide isteyen herkesi de hayırlı sağlıklı bisekilde bebeklerine kavuştursun inşallah. . seni o kadar çok iyi anlıyorum ki...
2 hamile Var yakınım doğum yapacak yakında ve ben gece gündüz düşünüyorum nasıl gideceğim bebek görmesine.. hediye lerini bile aldım. .hediyelere bakıp bakıp içim fena oluyor. . başımdan kaynar sular iniyor biri bana bu soruyu sorunca. . sen ne zaman düşünüyorsun yaşın geçti yapsana bitane. . benim senin yaşında 2 tane vardı. . senin daha birinci yok. .
içim çok acıyor canım çok yanıyor...
hayırlısı diyip susturuyorum. . bigün dayanamayip ağlayacagim karşılarında diye çok çok korkuyorum.. o kadar zor bi sınav ki allah sabır versin. ..
istemiyorum diyorum soranlara istemiyorum. .. kimsenin canımı daha fazla açılmasına izin vermem. . en yakın arkadaşım a bile düşünmüyorum diyorum zamanı var daha. . kimseye güvenmiyorum canımı dahada çok acitirlar diye söylemiyorum. . neden olmuyor sorun ne kimde sorun bisürü sorular. . kaldıramam bunları. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?