- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
O kiskanclik degil baska bisey burukluk diyelim insan sevinemiyor.bizmde 6 yil sonra surprzmiz geldi.cok iyi anliyorum seni .ayni duygulari yasadim.ve bi cok asamadan gecmisken olmadi.ertesi ay kendiliginden gelen bir mucize oldu. Dusuk olduysa hic umutsuz olma .demekki hamile kaliyorsun canim.rabbim tez zamanda versin insallh.Tabi ki arkadaşlarımın haberiyle mutlu oluyorum ama bnm anlatmak istediğim başka duygularim başka hayirlisini diliyorum hep ama insan kendinin de bi bebeği olsun istiyo kıskançlık kesinlikle yapmıyorum sadece benmde olsun istiyorum verende Allah alanda en doğru olanı o bilir bende hayırlısı diyorum ama üzülüyorum iste
Canım Rabbim en hayırlı zamanda sanada nasıp etsin anne olmayı çok umutsuz olma tıbben imkansız olanlara bile verıyo Rabbim onun katında çok dua et ve sabret mutlaka hayırlı bi zaman vardır en yakın zamanda güzel haberleri ni alırız inş...Galiba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk
Kalbiniz mühürlenmiş belli ki yada hemen hamile kaldiniz evladımız var. Sevmek için değil sorumluluk sahibi anne olabilmek için istiyorum kendime güveniyorum belliki istiyorum zaten guvenim olmasa istemedim değil mi bakamayacagim yere kendimi bebek diye neden uzeyim? Ne kadar yanlış düşünen insanlar var burada ya ben içimden geçenleri yazdım fesat kıskanç oldum. Siz benim yaşadıklarımı yasamamissinjz belli söylenecek çok söz var da susucam ugrasamayacagimVhallabebek sevmek yetmiyor
o kadar zor ki....ömür boyu sorumluluk
bu lafın ciddiyetini algılayabiliyormusun???
Kaldı ki başkasında olana üzülme fesatlığına değinmiyorum bile
Diyorum ki herkesin bebeği var benim hala yok kendimi herkesle kiyasliyorum kimseyle yarıştığım yok benden sonra evlenen herkes hamile cevremde onu söylüyorum ben kimsenin haberiyle kahrolacak değilim ben kendi halime üzülüyorum!"Bebeğim yok, üzülüyorum" ayri; "herkesin bebeği var" apayrı. Öncelikle bakış açınızı degistirmelisiniz. Olmayan "bir şeyler" herkeste var, bunu bu şekilde algılamak hele de dile dökmek doğru değil.
Herkesle kiyaslayarak, herkesle yarisiyorsunuz işte. Kendi halinize üzülüyorsaniz, o şekilde başlık açın. Bu şekilde evet dediğiniz gibi başkasının haberine kahroluyor gibi görünüyorsunuz.Diyorum ki herkesin bebeği var benim hala yok kendimi herkesle kiyasliyorum kimseyle yarıştığım yok benden sonra evlenen herkes hamile cevremde onu söylüyorum ben kimsenin haberiyle kahrolacak değilim ben kendi halime üzülüyorum!
Canım takılma duygusuz insanlara kalpleri taş olmus bizi bizden başka kimse anlamazDiyorum ki herkesin bebeği var benim hala yok kendimi herkesle kiyasliyorum kimseyle yarıştığım yok benden sonra evlenen herkes hamile cevremde onu söylüyorum ben kimsenin haberiyle kahrolacak değilim ben kendi halime üzülüyorum!
20 yaşında halinle mi söyluyorsun bunları????Fesat olan sizsiniz
Kalbiniz mühürlenmiş belli ki yada hemen hamile kaldiniz evladımız var. Sevmek için değil sorumluluk sahibi anne olabilmek için istiyorum kendime güveniyorum belliki istiyorum zaten guvenim olmasa istemedim değil mi bakamayacagim yere kendimi bebek diye neden uzeyim? Ne kadar yanlış düşünen insanlar var burada ya ben içimden geçenleri yazdım fesat kıskanç oldum. Siz benim yaşadıklarımı yasamamissinjz belli söylenecek çok söz var da susucam ugrasamayacagim
Belki yasimdan olgunum? Nerden biliyorsun daha önce bebek bakmadığı mı? Kendime guvenmesem zaten istemem değil mi?20 yaşında halinle mi söyluyorsun bunları????
Bırak allah aşkına...
tekrarlıyorum çocuk çok zor
20 yaşındaysan daha zor....
şimdi hadi bye....olunca anlarsın diyeyim kaba bir tarifle
bu yaşta bu güven çocuk konusunda..pess
Sadece kendi çocuğuna sevinmek mi sizi "duygulu" yapıyor. Başkası doğurunca üzülerek "çok duygulu" ve "yumuşak kalpli" oluyorsunuz, degil mi? Bu şekilde itham kabul etmiyorum.Canım takılma duygusuz insanlara kalpleri taş olmus bizi bizden başka kimse anlamaz
Amin inşallah cnm sizler senin gibi kalbi temiz insanlar iyiki varlar.Inşallah tez vakitte Rabbim sanada bebek verir canım.
Benim sahip oladiklarim mal mülk değil onlar elbet olur ama belki rahatsizligim var ve ben hic evlat sahibi olamayacağım neden hep kötümser düşünüyorsunuz.Herkesle kiyaslayarak, herkesle yarisiyorsunuz işte. Kendi halinize üzülüyorsaniz, o şekilde başlık açın. Bu şekilde evet dediğiniz gibi başkasının haberine kahroluyor gibi görünüyorsunuz.
Tekrarlıyorum: Benim de, onun da, şunun da sahip olamadığı değişik şeyler var. Ama bu bakış açısı yanlış, yaristiginiz tek kişi kendiniz olsun, her konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?