Herkesin bebeği var

ben seni çok iyi anlıyorum. ama sen yine denemelere başlamışsın. ben onu bile gerçekleştiremedim. henüz.
borçlar bitmeden eşim yanaşmıyor. eşimin arkadaşlarının hepsi evli ve çocukları var. bazen ne onlara gitmek istiyorum ne de onlar gelsin istiyorum. ben de kendime sordum kıskanıyor muyum diye ama kıskançlık değil bu çok özeniyorum ben de olsun istiyorum. görünce içim acıyor. Allah bize de nasip etsin inşallah kuzum.

O kiskanclik degil baska bisey burukluk diyelim insan sevinemiyor.bizmde 6 yil sonra surprzmiz geldi.cok iyi anliyorum seni .ayni duygulari yasadim.ve bi cok asamadan gecmisken olmadi.ertesi ay kendiliginden gelen bir mucize oldu. Dusuk olduysa hic umutsuz olma .demekki hamile kaliyorsun canim.rabbim tez zamanda versin insallh.

Doğal yolla gebe kalabiliyorsun canim, yazını okuyunca bir çok kadin da seni kıskanır, içinde burukluk olur
Ben mesela..
Hamile kalmak için senelerce uğraştım tek şansımız tüp bebek bizim .. 2tedavi sonunda hamileydim. 5aylik en doğum yaptım kızım vefat etti.. Maddi manevi gücümüz kalmadı.. Bundan daha zor durumda olanlar da Keşke bizim tüp bebek gibi bir şansımız olsa diyenler de var..

“Keşke bende dogal yolla kalabilseydim ..” dediğim çok oldu

Allahım verdiği de vermediği de imtihan

Vhallabebek sevmek yetmiyor
o kadar zor ki....ömür boyu sorumluluk
bu lafın ciddiyetini algılayabiliyormusun???

Kaldı ki başkasında olana üzülme fesatlığına değinmiyorum bile

Benim hayattan öğrendiğim bir şey varsa. Hic bir şeyi ASİRİ istemeyeceksin, takinti haline getirmeyeceksin. Rahat olacaksin, hayirlisi deyip Rabbe teslim olacaksin. O zaman istediğine ulaşma imkanin artiyor ya da olmasa da kafayi yemiyorsun.

22 yasindasin ve 1.5 yildir olmuyor sen kendine cocugum olmuyor diyorsun oyle mi?

Ya Allah askina 2 yildan onceyi doktorlar sorun olarak bile kabul etmiyor.

Ben sana neden olmuyor soyleyeyim. Bu kadar cok takinti yapip benim neden olmuyor diye agladigin icin.

Ben artik kafama takmiyacagim olursa olur de baska seylere yonel hobi edin kafani baska seylerle dagit gor bak nasil hamile kaliyorsun.

Yillarca bebegi olmayip artik pes eden olmuyorsa olmuyor diyip tedaviyi birakan kendi hayatini yasamaya devam eden ve kendiliginden supriz bir sekilde hamile kalan o kadar insan taniyorum ki.

Sen her hamile haberinde aglarsan olmaz bu is.

"Bebeğim yok, üzülüyorum" ayri; "herkesin bebeği var" apayrı. Öncelikle bakış açınızı degistirmelisiniz. Olmayan "bir şeyler" herkeste var, bunu bu şekilde algılamak hele de dile dökmek doğru değil.

Daha yaşın üzülmek için çok genç canım.. 1.5 sene de çok değil. Eziyet etme kendine böyle rabbim zamanını belirlemiştir..

Canım Rabbim en hayırlı zamanda sanada nasıp etsin anne olmayı çok umutsuz olma tıbben imkansız olanlara bile verıyo Rabbim onun katında çok dua et ve sabret mutlaka hayırlı bi zaman vardır en yakın zamanda güzel haberleri ni alırız inş...

Fesat olan sizsiniz
Vhallabebek sevmek yetmiyor
o kadar zor ki....ömür boyu sorumluluk
bu lafın ciddiyetini algılayabiliyormusun???

Kaldı ki başkasında olana üzülme fesatlığına değinmiyorum bile
Kalbiniz mühürlenmiş belli ki yada hemen hamile kaldiniz evladımız var. Sevmek için değil sorumluluk sahibi anne olabilmek için istiyorum kendime güveniyorum belliki istiyorum zaten guvenim olmasa istemedim değil mi bakamayacagim yere kendimi bebek diye neden uzeyim? Ne kadar yanlış düşünen insanlar var burada ya ben içimden geçenleri yazdım fesat kıskanç oldum. Siz benim yaşadıklarımı yasamamissinjz belli söylenecek çok söz var da susucam ugrasamayacagim

Diyorum ki herkesin bebeği var benim hala yok kendimi herkesle kiyasliyorum kimseyle yarıştığım yok benden sonra evlenen herkes hamile cevremde onu söylüyorum ben kimsenin haberiyle kahrolacak değilim ben kendi halime üzülüyorum!

Herkesle kiyaslayarak, herkesle yarisiyorsunuz işte. Kendi halinize üzülüyorsaniz, o şekilde başlık açın. Bu şekilde evet dediğiniz gibi başkasının haberine kahroluyor gibi görünüyorsunuz.
Tekrarlıyorum: Benim de, onun da, şunun da sahip olamadığı değişik şeyler var. Ama bu bakış açısı yanlış, yaristiginiz tek kişi kendiniz olsun, her konuda.

Canım takılma duygusuz insanlara kalpleri taş olmus bizi bizden başka kimse anlamaz

20 yaşında halinle mi söyluyorsun bunları????
Bırak allah aşkına...
tekrarlıyorum çocuk çok zor
20 yaşındaysan daha zor....
şimdi hadi bye....olunca anlarsın diyeyim kaba bir tarifle
bu yaşta bu güven çocuk konusunda..pess

Belki yasimdan olgunum? Nerden biliyorsun daha önce bebek bakmadığı mı? Kendime guvenmesem zaten istemem değil mi?

Benim sahip oladiklarim mal mülk değil onlar elbet olur ama belki rahatsizligim var ve ben hic evlat sahibi olamayacağım neden hep kötümser düşünüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…