Herkesin derdi beni gerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Cidden bunaldımm .. hersey kötü geliyor gözüme kızkardesimle aramız bozuk zaten normalde anlasamayız sürekli didişiriz.. ben 25 o 20 yasında.. karakterimiz farklı. bu yüzden sürekli sürtüşürüz ama hemen konsuruz öyle küs kalmayız. haftasonlarından nefret ediyorum dünde evde yine sıkıntıdan patladım. zaten içimde oldum olası bir bosluk hissi var ancak sevilince dolan sevgilimden de 2 ay önce ayrıldım kafam karısık.

birde yeni birşey cıktı önceden cinsel dürtülerim yoktu yani uzun zamandır aklıma gelmiyrdu cinsellik sevgiliden sonra gelmeye basladı sanki ihtiyacmıscasına ama tabi ben öncelikle sevip sevildiğim birinin hasretindeyim.

birde bu ara en yakın arkadaslarımın seylerine sahit oluyorum önce biri gitti eski sevgilisi ile yattı şimdi diğer haftasonu otele gidip yapmıs . yani sonucta onların hayatı ister bakire kalır ister kalmaz banane. ama ben onlardan cok kendime dert ediyorum bu durumu anormal olan ben miyim diyorum sacmasalak bunalıyorum.. bunu zaten psikolog ile konusacaagım.. kötü seyler geliyor aklıma işte ya ayrılırsa kız üzülcek vs gibi sacma sapan geriliyorum.

bugünde böyle içimde kötü bir his işyerinde iş yok durgun bu ara o yüzden cokça düşünecek vakit kalıyor hayattan bezmiş gibiyim pazartesi gibi pazartesi yasıyorum resmen hersey üstüme gelio sanki sıcak biyandna mide bulantısı bas agrısı biyandan..

ben ne zaman hafiflicem su basımı ne zaman rahatlatıcam bilmiyorum

Cok konudan konuya atlamissiniz.
Genel sikintilariniz sanki bir sevisseniz gececek mi?

Gercekten bilmiyorum canım dalga gecme yani içimde kalan seyler var olmasını istediğim bir ilişki olmadı bitti yaşanacak seyler hep yarım kaldı.. Genel olarak da her yönden hayatım sorunlu bu yüzden konudan konuya gectim

Bence de "sevişmek istemekle", "sevişmek mi uww lanet olsun dostum insanlar neden sevişir ki" arasında bocalama yaşayan tipik Türk kızı.

Ama ben de derdi tam anlamadım, kardeşten girip sexten çıkınca arada ne kaçırdım dedim...

Dönem dönem böyle boşluklar oluyor canım bende evliyim hep evdeyim çok sıkılıyorum akşamları eşim gelince neşem yerine geliyor havalardan dolayı bence..

Arkadaşlarına gelince onlar kendilerini düşünmüyor eski sevgilisiyle birlikte olarak en fazla kendilerini kullandırıyorlar o arkadaş çevrenden uzak dur kafan rahat olur...

Zaten diğer yorumlarındada kaynanadan grip görümceden atan tutan bayandın tecrüben varmış gibi konuşuyordun belliki canın çeliyormuş:)) ondan dik dik konuşup yapıcı yorumlar yapmıyordun

Anlamadigim aklınıza cinsellik geliyormus önceden 2.plandaymis da şimdi ilk sıradaymis ama arkadaşlarınıza uzuluyorsunuz. Acaba kiskaniyor musunuz? Yani onların ilk sırada geliyot belki sevilme ihtiyacı değil sevişme ihtiyacidir.

Zaten diğer yorumlarındada kaynanadan grip görümceden atan tutan bayandın tecrüben varmış gibi konuşuyordun belliki canın çeliyormuş:)) ondan dik dik konuşup yapıcı yorumlar yapmıyordun
SEN KİMLE KARISTIRDIN BENİ ALLAH ASKINA GİT İYİ BAK

Sorunun bence onlar yapıyor ben niye yapmıyorum mevzusu.

Siz sevişemiyorsunuz millet sevişince kendinize dert ediyorsunuz
Milletin sevişmesinden size ne yahu?
O adamla sevişemediniz diye mi bu haller?

25 yastan emin miyiz? dusunceler ifade edis tarzi 16/17

Ya biraz düzgün yorum yapın illa dalga gececek yada eleştireceksiniz değil mi?

ben zaten bosluktayım ve psikolojim iyi değil diyorum psikolga da anlatıcam.

kıskanıyor muyum diye bende düşündüm evet belkide bu kıskançlık çünkü benim hiç gercekten sevdiğim olmadı hep yarım kaldı birşeyler hep bitti bu beni üzüyor baskaları yasıyor ve rahat ben neden rahat olamıyorum düşüncesi hakim içimde ve evet rahat değilim.. ki zaten anksiyete var bu da etkiliyor

Onlar zevk aliyorlar siz üzülüyorsunuz

Bence bir psikolog'a gidin zaten konuşma njyetiniz de varmış herşeyi anlatın...

Sorunun bence onlar yapıyor ben niye yapmıyorum mevzusu.

Siz sevişemiyorsunuz millet sevişince kendinize dert ediyorsunuz
Milletin sevişmesinden size ne yahu?
O adamla sevişemediniz diye mi bu haller?

25 yastan emin miyiz? dusunceler ifade edis tarzi 16/17

İlahi konu sahibi :) alemsin ya

sizde haklısınız cok kötü anlatmısım derdimi..
kafam allak bullak hersey kötü geliyor gözüme patlayacak gibi bi his ondna...
peki yatıp öleyim

peki yatıp öleyim
Ay tövbe niye ölesiniz... Kafanız çok karışık rahatlamaya ihtiyacınız var sadece...

peki yatıp öleyim
peki yatıp öleyim
peki yatıp öleyim
peki yatıp öleyim

Valla koptum gülmekten dan dan anlatıyorsun ya

Esiniz sizi haftada kac kez kullanir

Dalga gecmedim gülücük mu koymuşum. Ikinci paragrafına dayanarak o yorumu yaptım. O kızlar seni ya da ne dusundugunu takmiyor. Sen taktığına ve ikinci paragrafi yazis seklinr göre durum farklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…