Cok konudan konuya atlamissiniz.
Genel sikintilariniz sanki bir sevisseniz gececek mi?
SEN KİMLE KARISTIRDIN BENİ ALLAH ASKINA GİT İYİ BAKZaten diğer yorumlarındada kaynanadan grip görümceden atan tutan bayandın tecrüben varmış gibi konuşuyordun belliki canın çeliyormuş:)) ondan dik dik konuşup yapıcı yorumlar yapmıyordun
Bence de "sevişmek istemekle", "sevişmek mi uww lanet olsun dostum insanlar neden sevişir ki" arasında bocalama yaşayan tipik Türk kızı.
Ama ben de derdi tam anlamadım, kardeşten girip sexten çıkınca arada ne kaçırdım dedim...
Sorunun bence onlar yapıyor ben niye yapmıyorum mevzusu.
Siz sevişemiyorsunuz millet sevişince kendinize dert ediyorsunuz
Milletin sevişmesinden size ne yahu?
O adamla sevişemediniz diye mi bu haller?
25 yastan emin miyiz? dusunceler ifade edis tarzi 16/17
Anlamadigim aklınıza cinsellik geliyormus önceden 2.plandaymis da şimdi ilk sıradaymis ama arkadaşlarınıza uzuluyorsunuz. Acaba kiskaniyor musunuz? Yani onların ilk sırada geliyot belki sevilme ihtiyacı değil sevişme ihtiyacidir.
Onlar zevk aliyorlar siz üzülüyorsunuz
Bence de "sevişmek istemekle", "sevişmek mi uww lanet olsun dostum insanlar neden sevişir ki" arasında bocalama yaşayan tipik Türk kızı.
Ama ben de derdi tam anlamadım, kardeşten girip sexten çıkınca arada ne kaçırdım dedim...
Bence bir psikolog'a gidin zaten konuşma njyetiniz de varmış herşeyi anlatın...
Dönem dönem böyle boşluklar oluyor canım bende evliyim hep evdeyim çok sıkılıyorum akşamları eşim gelince neşem yerine geliyor havalardan dolayı bence..
Arkadaşlarına gelince onlar kendilerini düşünmüyor eski sevgilisiyle birlikte olarak en fazla kendilerini kullandırıyorlar o arkadaş çevrenden uzak dur kafan rahat olur...
Sorunun bence onlar yapıyor ben niye yapmıyorum mevzusu.
Siz sevişemiyorsunuz millet sevişince kendinize dert ediyorsunuz
Milletin sevişmesinden size ne yahu?
O adamla sevişemediniz diye mi bu haller?
25 yastan emin miyiz? dusunceler ifade edis tarzi 16/17
Anlamadigim aklınıza cinsellik geliyormus önceden 2.plandaymis da şimdi ilk sıradaymis ama arkadaşlarınıza uzuluyorsunuz. Acaba kiskaniyor musunuz? Yani onların ilk sırada geliyot belki sevilme ihtiyacı değil sevişme ihtiyacidir.
İlahi konu sahibi :) alemsin ya
Ay tövbe niye ölesiniz... Kafanız çok karışık rahatlamaya ihtiyacınız var sadece...sizde haklısınız cok kötü anlatmısım derdimi..
kafam allak bullak hersey kötü geliyor gözüme patlayacak gibi bi his ondna...
peki yatıp öleyim
sizde haklısınız cok kötü anlatmısım derdimi..
peki yatıp öleyim
peki yatıp öleyim
peki yatıp öleyim
peki yatıp öleyim
Esiniz sizi haftada kac kez kullanirDönem dönem böyle boşluklar oluyor canım bende evliyim hep evdeyim çok sıkılıyorum akşamları eşim gelince neşem yerine geliyor havalardan dolayı bence..
Arkadaşlarına gelince onlar kendilerini düşünmüyor eski sevgilisiyle birlikte olarak en fazla kendilerini kullandırıyorlar o arkadaş çevrenden uzak dur kafan rahat olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?