- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Koşsa sadece kafanı karıştırırdı. Nasılsa ex'ten next olmuyor.canım capkınlık bana zarar veriyor kimseyi istemiyorum ki salak salak evlenme hayali kuran biriyim hemen.. rahat değilim..
birde bu benim peşimden koşmadı sevmiyorum deyince engelledi her yerden düşün ..
Zaman ve yasanmislik onu da yontar merak etmeyin..malesef onunla nasıl iletişim kurarım bilmiyorum cok siinirli agresif ve dikbaslıdır.. beni katı kuralcı sıkıcı buluyor ablam olmasan bir kelime etmem senle diyor bnde onu sımarık fazla rahat buluyorum mesela ama gidip snle kelime etmezdm demiyorum düşüncesiz 20 yasında ama hala ergen gibi davranıyor
hadi canım ciddimisin
Psikiyatr yolu gözüktü gülümCidden bunaldımm .. hersey kötü geliyor gözüme kızkardesimle aramız bozuk zaten normalde anlasamayız sürekli didişiriz.. ben 25 o 20 yasında.. karakterimiz farklı. bu yüzden sürekli sürtüşürüz ama hemen konsuruz öyle küs kalmayız. haftasonlarından nefret ediyorum dünde evde yine sıkıntıdan patladım. zaten içimde oldum olası bir bosluk hissi var ancak sevilince dolan sevgilimden de 2 ay önce ayrıldım kafam karısık.
birde yeni birşey cıktı önceden cinsel dürtülerim yoktu yani uzun zamandır aklıma gelmiyrdu cinsellik sevgiliden sonra gelmeye basladı sanki ihtiyacmıscasına ama tabi ben öncelikle sevip sevildiğim birinin hasretindeyim.
birde bu ara en yakın arkadaslarımın seylerine sahit oluyorum önce biri gitti eski sevgilisi ile yattı şimdi diğer haftasonu otele gidip yapmıs . yani sonucta onların hayatı ister bakire kalır ister kalmaz banane. ama ben onlardan cok kendime dert ediyorum bu durumu anormal olan ben miyim diyorum sacmasalak bunalıyorum.. bunu zaten psikolog ile konusacaagım.. kötü seyler geliyor aklıma işte ya ayrılırsa kız üzülcek vs gibi sacma sapan geriliyorum.
bugünde böyle içimde kötü bir his işyerinde iş yok durgun bu ara o yüzden cokça düşünecek vakit kalıyor hayattan bezmiş gibiyim pazartesi gibi pazartesi yasıyorum resmen hersey üstüme gelio sanki sıcak biyandna mide bulantısı bas agrısı biyandan..
ben ne zaman hafiflicem su basımı ne zaman rahatlatıcam bilmiyorum
Ne oldu rahatsız mı etti?
'Libidom tavan ama erkek arkadaşım yok' diye belirten birine gayet edepli bir yorum yaptım halbuki. Sevişmen lazım desem daha çok hoşuna giderdi dimi..
Koşsa sadece kafanı karıştırırdı. Nasılsa ex'ten next olmuyor.
O halde yeni birini bulmaya odaklan. Biraz sosyallik, yeni kişiler tanımak hem sana iyi gelir hem de kim bilir, hayalindeki kişiyi bulursun.
arkadasım sanane ki ??? ister sevişirim ister baska bişe yaparım seni ne ilgilendirir zebani gibi gelmiş edepli bir yorum bile yaptım diyor hayret bişe ...
'Tam terapilik' yazdım diye rahatsız oldun. Yani git terapi al rahatla yazdım aklınca dalgaya almaya çalıştın. Banane ne yaparsan yap densiz..
o da doğru kafam karısırdı ama bukez de hemen vazgecildim düşüncesi var ego bu biliyorum kişisel gelişim kitapları okuyorum cogu seyi farkediyorum kendimde bu sebeple sadece çözümünü bulmak zor oluyor..
kurslara da gideceğim zaten basladım ufaktan .. bakalım sadece sevgili bulurum diye gitmek istemiyorum tabiki gitmm gereken eğitim kursları vs var.. ama hayalimdkei kişi zor gibi geliyor an geliyor umutlanıyor ama sonra bulutlar çöküyor birden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?