Herkesin derdi beni gerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım capkınlık bana zarar veriyor kimseyi istemiyorum ki salak salak evlenme hayali kuran biriyim hemen.. rahat değilim..

birde bu benim peşimden koşmadı sevmiyorum deyince engelledi her yerden düşün ..
Koşsa sadece kafanı karıştırırdı. Nasılsa ex'ten next olmuyor.
O halde yeni birini bulmaya odaklan. Biraz sosyallik, yeni kişiler tanımak hem sana iyi gelir hem de kim bilir, hayalindeki kişiyi bulursun.

Zaman ve yasanmislik onu da yontar merak etmeyin..

Psikiyatr yolu gözüktü gülüm

Ne oldu rahatsız mı etti?
'Libidom tavan ama erkek arkadaşım yok' diye belirten birine gayet edepli bir yorum yaptım halbuki. Sevişmen lazım desem daha çok hoşuna giderdi dimi..

arkadasım sanane ki ??? ister sevişirim ister baska bişe yaparım seni ne ilgilendirir zebani gibi gelmiş edepli bir yorum bile yaptım diyor hayret bişe ...

Koşsa sadece kafanı karıştırırdı. Nasılsa ex'ten next olmuyor.
O halde yeni birini bulmaya odaklan. Biraz sosyallik, yeni kişiler tanımak hem sana iyi gelir hem de kim bilir, hayalindeki kişiyi bulursun.

o da doğru kafam karısırdı ama bukez de hemen vazgecildim düşüncesi var ego bu biliyorum kişisel gelişim kitapları okuyorum cogu seyi farkediyorum kendimde bu sebeple sadece çözümünü bulmak zor oluyor..
kurslara da gideceğim zaten basladım ufaktan .. bakalım sadece sevgili bulurum diye gitmek istemiyorum tabiki gitmm gereken eğitim kursları vs var.. ama hayalimdkei kişi zor gibi geliyor an geliyor umutlanıyor ama sonra bulutlar çöküyor birden..

arkadasım sanane ki ??? ister sevişirim ister baska bişe yaparım seni ne ilgilendirir zebani gibi gelmiş edepli bir yorum bile yaptım diyor hayret bişe ...

'Tam terapilik' yazdım diye rahatsız oldun. Yani git terapi al rahatla yazdım aklınca dalgaya almaya çalıştın. Banane ne yaparsan yap densiz..

O da sırf egosundan yazmamıştır, hemen vazgeçtiğinden değil, merak etme
Ümitsizliğe kapılma, neden olmasın ki? Kimlerin sevgilisi oluyor ohoo, kendine güvenince, pozitif olunca, biraz da atılgan olunca direkt bulunuyor. Hemen şimdi bul diye demiyorum ama fırsat çıkınca da tepme ya da hevessiz olma. Ve en önemlisi eğlenmene bak bence. Hayat çok kısa ve ne kadar şanslı olduğumuzun bilincinde olsak daha dolu yaşardık. Şu anda birileri açlık, sefalet, esaret, şiddetle boğuşurken biz küçük şeyleri büyütüyoruz. Bu açıdan bakıp anı yaşamaya odaklanmalıyız biraz da.

Herkesin libidosuna kimse karışamaz

Bizim toplumda sevişince rahatlamazsınız, yeni rahatsızlıklarınız olur.

Konu bir acayip
Bahçelerde maydanoz
Bu ne acayip lacivert

Bekarete önem vermiyorsanız siz de yapın? Önemliyse zaten yapacak bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…