Herkesin derdi beni gerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dalga geçmek mi? Biz de sizin dediğinizi ifade ettik tam da. Sevişmek istiyorsunuz ama tabularınız size engel oluyor dmeye geldi. Başkalarını kınarmış ya da onlar adına üzülürmüş gibi görünseniz de onlara imrendiğiniz ortada. Bence aile yapınız ile kişiliğiniz arasında sıkışmışsınız siz.

Ama yine de büyük bir dert göremedim, zaten bence konunun içeriği de çok net değil. Canınız neye sıkkın ben anlamadım. Herkes anlık buhranlar yaşar, çözer. Siz de ya regl dönemindesiniz, ya da yaklaşıyor. Ama bunun harici anksiyete yaşayacak bir derdiniz varsa onu anlatın çözelim birlikte... Mesela konu sevgilinizden ayrılmış olmak, hala onu sevmeniz mi yoksa ona cinsel çekim duymanız mı???

sizde haklısınız cok kötü anlatmısım derdimi..
kafam allak bullak hersey kötü geliyor gözüme patlayacak gibi bi his ondna...
peki yatıp öleyim
Canim hissettiklerin cok normal.
Mesela arkadaslarin okulunu bitirirse sen de bir an once bitirmek istersin. Ya da herkes evlenir tek tek sen de evlenmek istersin.
Cocuk yapma yasin gelince cocuk istersin.
Sevismek de ihtiyac ve yasin coktan gelmis zaten. Karsina kafana gore birisi ciktiginda olur. Her seyin zamani var acele etme.

Dalga gecmedim, seks insanin uzerindeki negatifligi alir atar. Tabii sirf uzerimdeki kotu enerji gitsin diye de her onumuze gelenle olmuyoruz.
Birazda guzel bakin etrafa, is yok diye durgun geriliyorsunuz, varsin bugunde olmasin.
Kardesinizle kusmeleriniz uzun surmezmis zaten bunu da takiyorsunuz, kim kiminle nerede nasil sevisir ta buna kadar dusunuyorsunuz.
Daha kiymetli mesgaleler bulun kendinize, iyi bir ortam olur, denk gelir bir sevgili bile bulabilirsiniz.

Aynen, sanki sevisirse bekaret sorunu sebebiyle kendini kotu hissedecegi icin onu da yasayamiyor.
Arada kalmis, sevisse de mutsuz olacak sevismese zaten mutsuz.

İKİSİ DE DEĞİL.

yani cinsel çekimi ona duymuyorum bence sadece ondan sonra yasamayı istemiştim ..
tabularım kesinlikle var ve yıkılacagını hiç sanmam bugün gidip biriyle olsam kesin pişman olur kahrederim kendimi bna eminim.
Sıkısmıslık hissi vardır belkide bilemiyorum çözemedim bunu hala...

ve mutsuzum eski sevgilimi s evmediğimi düşündüğüm için tartısmalar artıp sogudugum için ayrıldım ama suan aklıma geliyor sacma sapan

Aynen, sanki sevisirse bekaret sorunu sebebiyle kendini kotu hissedecegi icin onu da yasayamiyor.
Arada kalmis, sevisse de mutsuz olacak sevismese zaten mutsuz.

bekaret önemli benim için gercekten sevdiğim içime sinen insanla olmalı ilkim

O zaman onunla yüzeysel bir şeyler yaşadın, tam olarak cinsellik olmasa da yakın şeyler. Eğer yaşadıysan "ben ne yaptım"ın pişmanlığıda var aynı zamanda "aslında güzeldi de o anlar, keşke yine yaşasak" özlemi de.

Yani kendini hem suçluyor hem de tekrar yaşamak istiyor olabilir misin?

bence arkadaşınla alakalı dert edeceğin şey kız üzülecek falan olmamalı, çünkü koskoca insan yani, kendisi farkındadır aynı şeyin. ben senin yerinde olsam libidom bu kadar yükselmişken millet ne güzel yatmış ama ben kimseyle yatamıyorum çünkü bu aralar kimse yok diye dertlenirdim, gerisine de bana ne derdim. sizin çareniz belli bence: birkaç doz "bana ne".

hakikaten, bana ne dediğimiz zaman daha rahat oluyoruz.

Bu ateş sönmeden sana rahat yok

hayır suçladığım bir şey hiç yok yüzeysel şeyler yaşadık evet ama pişman olacağım şekil şeyler değildi.
zamanla baska seyler de yasanacaktı evet yas gereği hormonlar vs bunlar heyecanlı güzel geliyordu düşüünce ama sonra ayrıldık ki zaten ben ondan soğumustum öpesim bile gelmemişti onu son bulusmamızda o gün ayrıldık ..

kırgınım hayata mı desem kadere mi desem yarım kalmıs hissediyorum

haklısın canım.. içimde o düşünce de var zaten.. diyorum ya yarım kalmıslık ama ölesine biriyle de bunu yasayamam işte burada stres devreye giriyor sinirlerim geriliyor ne zaman karsıma biri cıkacak da ben sevicem de ölme eşeğim yanii mutsuzluk nedeni cidden abartmıyorum

Ne alaka ya sen bi önce kendine gel eski sevgiliden bahsediyor sen heralde hep eski sevgililerinle ayrıldıktan sonra çok oynaştın gibi
Sana iyi oynaşmalar..
Soruma cevap vermemissiniz pek kullanmiyor heralde...

Ayrılınca sevmesen bile özlersin. Aynısı bana da olmuştu. Artık sevmediğim için ayrılmıştım. Aylar geçti, peşimde koşuyordu hala. Boş bir anıma denk gelince buluşma teklifini kabul ettim, tekrar deneyebiliriz dedim. Ama o gün inan ki öpüşemedim bile, tiksindim resmen. Yanağımdan bile öptüremedim. Çektim gittim sonra, sonsuza kadar bitti sonuçta. Demem o ki şu an onu özlemiyorsun, bir sevgilinin olmasını özlüyorsun aslında.

Ekseriyeti teskil eden hanımlarımız tek bir seye odaklanmış ee haksizda degiller hani gelisme sonuc o tarafa baglanmis
Bende giris paragrafınızı degerlendireyim kiz kardesi olupta paylasim yapamamak
Her biriniz baska yere dağılınca eser kalmaz bu halinizden o zaman kiymetlenirsiniz birbirinizin gözünde..

Bu arada ben senin yerinde olsam hazır özgürken çapkınlık yapardım

canım capkınlık bana zarar veriyor kimseyi istemiyorum ki salak salak evlenme hayali kuran biriyim hemen.. rahat değilim..

birde bu benim peşimden koşmadı sevmiyorum deyince engelledi her yerden düşün ..

malesef onunla nasıl iletişim kurarım bilmiyorum cok siinirli agresif ve dikbaslıdır.. beni katı kuralcı sıkıcı buluyor ablam olmasan bir kelime etmem senle diyor bnde onu sımarık fazla rahat buluyorum mesela ama gidip snle kelime etmezdm demiyorum düşüncesiz 20 yasında ama hala ergen gibi davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…