Ya biraz düzgün yorum yapın illa dalga gececek yada eleştireceksiniz değil mi?
ben zaten bosluktayım ve psikolojim iyi değil diyorum psikolga da anlatıcam.
kıskanıyor muyum diye bende düşündüm evet belkide bu kıskançlık çünkü benim hiç gercekten sevdiğim olmadı hep yarım kaldı birşeyler hep bitti bu beni üzüyor baskaları yasıyor ve rahat ben neden rahat olamıyorum düşüncesi hakim içimde ve evet rahat değilim.. ki zaten anksiyete var bu da etkiliyor
Canim hissettiklerin cok normal.sizde haklısınız cok kötü anlatmısım derdimi..
kafam allak bullak hersey kötü geliyor gözüme patlayacak gibi bi his ondna...
peki yatıp öleyim
Dalga gecmedim, seks insanin uzerindeki negatifligi alir atar. Tabii sirf uzerimdeki kotu enerji gitsin diye de her onumuze gelenle olmuyoruz.Gercekten bilmiyorum canım dalga gecme yani içimde kalan seyler var olmasını istediğim bir ilişki olmadı bitti yaşanacak seyler hep yarım kaldı.. Genel olarak da her yönden hayatım sorunlu bu yüzden konudan konuya gectim
Aynen, sanki sevisirse bekaret sorunu sebebiyle kendini kotu hissedecegi icin onu da yasayamiyor.
Bence de "sevişmek istemekle", "sevişmek mi uww lanet olsun dostum insanlar neden sevişir ki" arasında bocalama yaşayan tipik Türk kızı.
Ama ben de derdi tam anlamadım, kardeşten girip sexten çıkınca arada ne kaçırdım dedim...
Dalga geçmek mi? Biz de sizin dediğinizi ifade ettik tam da. Sevişmek istiyorsunuz ama tabularınız size engel oluyor dmeye geldi. Başkalarını kınarmış ya da onlar adına üzülürmüş gibi görünseniz de onlara imrendiğiniz ortada. Bence aile yapınız ile kişiliğiniz arasında sıkışmışsınız siz.
Ama yine de büyük bir dert göremedim, zaten bence konunun içeriği de çok net değil. Canınız neye sıkkın ben anlamadım. Herkes anlık buhranlar yaşar, çözer. Siz de ya regl dönemindesiniz, ya da yaklaşıyor. Ama bunun harici anksiyete yaşayacak bir derdiniz varsa onu anlatın çözelim birlikte... Mesela konu sevgilinizden ayrılmış olmak, hala onu sevmeniz mi yoksa ona cinsel çekim duymanız mı???
Ne alaka ya sen bi önce kendine gel eski sevgiliden bahsediyor sen heralde hep eski sevgililerinle ayrıldıktan sonra çok oynaştın gibiEsiniz sizi haftada kac kez kullanir
Aynen, sanki sevisirse bekaret sorunu sebebiyle kendini kotu hissedecegi icin onu da yasayamiyor.
Arada kalmis, sevisse de mutsuz olacak sevismese zaten mutsuz.
İKİSİ DE DEĞİL.
yani cinsel çekimi ona duymuyorum bence sadece ondan sonra yasamayı istemiştim ..
tabularım kesinlikle var ve yıkılacagını hiç sanmam bugün gidip biriyle olsam kesin pişman olur kahrederim kendimi bna eminim.
Sıkısmıslık hissi vardır belkide bilemiyorum çözemedim bunu hala...
ve mutsuzum eski sevgilimi s evmediğimi düşündüğüm için tartısmalar artıp sogudugum için ayrıldım ama suan aklıma geliyor sacma sapan
Bu ateş sönmeden sana rahat yokCidden bunaldımm .. hersey kötü geliyor gözüme kızkardesimle aramız bozuk zaten normalde anlasamayız sürekli didişiriz.. ben 25 o 20 yasında.. karakterimiz farklı. bu yüzden sürekli sürtüşürüz ama hemen konsuruz öyle küs kalmayız. haftasonlarından nefret ediyorum dünde evde yine sıkıntıdan patladım. zaten içimde oldum olası bir bosluk hissi var ancak sevilince dolan sevgilimden de 2 ay önce ayrıldım kafam karısık.
birde yeni birşey cıktı önceden cinsel dürtülerim yoktu yani uzun zamandır aklıma gelmiyrdu cinsellik sevgiliden sonra gelmeye basladı sanki ihtiyacmıscasına ama tabi ben öncelikle sevip sevildiğim birinin hasretindeyim.
birde bu ara en yakın arkadaslarımın seylerine sahit oluyorum önce biri gitti eski sevgilisi ile yattı şimdi diğer haftasonu otele gidip yapmıs . yani sonucta onların hayatı ister bakire kalır ister kalmaz banane. ama ben onlardan cok kendime dert ediyorum bu durumu anormal olan ben miyim diyorum sacmasalak bunalıyorum.. bunu zaten psikolog ile konusacaagım.. kötü seyler geliyor aklıma işte ya ayrılırsa kız üzülcek vs gibi sacma sapan geriliyorum.
bugünde böyle içimde kötü bir his işyerinde iş yok durgun bu ara o yüzden cokça düşünecek vakit kalıyor hayattan bezmiş gibiyim pazartesi gibi pazartesi yasıyorum resmen hersey üstüme gelio sanki sıcak biyandna mide bulantısı bas agrısı biyandan..
ben ne zaman hafiflicem su basımı ne zaman rahatlatıcam bilmiyorum
O zaman onunla yüzeysel bir şeyler yaşadın, tam olarak cinsellik olmasa da yakın şeyler. Eğer yaşadıysan "ben ne yaptım"ın pişmanlığıda var aynı zamanda "aslında güzeldi de o anlar, keşke yine yaşasak" özlemi de.
Yani kendini hem suçluyor hem de tekrar yaşamak istiyor olabilir misin?
bence arkadaşınla alakalı dert edeceğin şey kız üzülecek falan olmamalı, çünkü koskoca insan yani, kendisi farkındadır aynı şeyin. ben senin yerinde olsam libidom bu kadar yükselmişken millet ne güzel yatmış ama ben kimseyle yatamıyorum çünkü bu aralar kimse yok diye dertlenirdim, gerisine de bana ne derdim. sizin çareniz belli bence: birkaç doz "bana ne".
hakikaten, bana ne dediğimiz zaman daha rahat oluyoruz.
Soruma cevap vermemissiniz pek kullanmiyor heralde...Ne alaka ya sen bi önce kendine gel eski sevgiliden bahsediyor sen heralde hep eski sevgililerinle ayrıldıktan sonra çok oynaştın gibi
Sana iyi oynaşmalar..
hayır suçladığım bir şey hiç yok yüzeysel şeyler yaşadık evet ama pişman olacağım şekil şeyler değildi.
zamanla baska seyler de yasanacaktı evet yas gereği hormonlar vs bunlar heyecanlı güzel geliyordu düşüünce ama sonra ayrıldık ki zaten ben ondan soğumustum öpesim bile gelmemişti onu son bulusmamızda o gün ayrıldık ..
kırgınım hayata mı desem kadere mi desem yarım kalmıs hissediyorum
Bu arada ben senin yerinde olsam hazır özgürken çapkınlık yapardım
Ekseriyeti teskil eden hanımlarımızın çoğu tek bir seye odaklanmış ee haksizda degiller hani gelisme sonuc o tarafa baglanmis
Bende giris paragrafınızı degerlendireyim kiz kardesi olupta paylasim yapamamak
Her biriniz baska yere dağılınca eser kalmaz bu halinizden o zaman kiymetlenirsiniz birbirinizin gözünde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?