- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Takmayin.. benim cocuklarim oldu sukur bu seferde eviniz kucuk degil mi? Ev almiyonuz mu? Diye soruyolar :) hahahaAh ah, ben de bilirim bunları.. Hem kendi içinde bu süreci yaşamaya çalışıp hem de millete laf vermemeye çalışmak o kadar zor ki.
Ben soranlara 'Hayırlısı' diyorum. Hiçbir şey algılayamıyorlar , istiyorlar da mı olmuyor , istemiyorlar da daha beklemek mi istiyorlar bir durup anlık düşünüyorlarhenüz bu cevabıma karşılık ' Olmuyor mu?' diye soran çıkmadı. İnşallah öyle bir hadsiz ile karşılaşmam.
Velhasıl ben de araftayım. Tedavi sürecine başlamalı mıyım yoksa hayırlı zamanda olacaksa olur deyip beklemeli miyim , bilmiyorum. Karışığım bu aralar..
Millet kafayı neden çocuğum olmuyor, neden tedavi olmuyoruma takmış.
Herkesin dilinde çok geç olmadan bak çaresine lafı..
Takmayan insanı taktirirlar valla.
Sorun etmiyorum hayırlı vakit bu değil demek diye düşünüyorum diyorum.
Falanca söyle olmuştu filancanin kızı böyle olmuştu.
Para derdin de yok ki ben anlamadım.
Doğur ben bakarım tamamlar..
Bir iyilik yaparım dua belli. Direk Allah hayırlı bir evlat versin sana.
Hayır dua güzel tamam ama direk bunu duymak artık ciddi bir eksik içindeyim duygusuna yöneltiyor ister istemez.
Hadsiz Kp dra götürcem onları der.
Sevgili eşim onun çenesini kapatmak için Dra gittik söyle dedi ilaç verdi diye yalan söyler.
Arkadaş yeter artık çocuk yapmak için ne bekliyorsun der.
Komşusu çocuk olmadan aile olmaz çocuk aileyi tamamlayan bir şey der.
Öbürü bak sağlığın için de çocuk şart emzirmek çok faydalı neden bekliyorsun baskısı bir yandan.
Ayrılsan da bir çocuğun olsun Yoldaşın olur diyen öbür yandan.
Hiç derdim yok gibi atla deve yapmadığım mevzuyu dert ettiriyorlar.
Olmuyor evet ne yapayım. Elim kolum da kalkmiyor. Sıkıntılarımı bilmeyen bilen herkesin tepkisi aynı. Hiç fark yok.
Ne çocukmuş arkadaş diye çığlık atasım var..
Herkesin derdi sadece cocuguz değil emin olun,çocuğunuz olur bu sefer burnunu sokacak başka bir şey bulurlar.Millet kafayı neden çocuğum olmuyor, neden tedavi olmuyoruma takmış.
Hayır dua güzel tamam ama direk bunu duymak artık ciddi bir eksik içindeyim duygusuna yöneltiyor ister istemez.
Sevgili eşim onun çenesini kapatmak için Dra gittik söyle dedi ilaç verdi diye yalan söyler.
Öbürü bak sağlığın için de çocuk şart emzirmek çok faydalı neden bekliyorsun baskısı bir yandan.
Olmuyor evet ne yapayım. Elim kolum da kalkmiyor. Sıkıntılarımı bilmeyen bilen herkesin tepkisi aynı. Hiç fark yok.
Cocuk sahibi.olmaya ugrastigim donemde benide delirtiyorlardi. Kimseyee diyemiyordum da deniyoruz ama daha tutmadi diye. Surekli cocuk dusunmuyormusun cocuk dusunmuyorsun bak yasin geciyor bla bla bla. Sonunda patladim birine evet dusunuyoruzda iste simdi siz varsiniz siz gidince bir tur calisacagiz ustunde. Yada az musade edin 20 dk ya geliriz biz dedim. Zaten sonra.kulaktan kulaga yayildi bana boyle dedi diye kimsede bir daha agzini acamadi.Millet kafayı neden çocuğum olmuyor, neden tedavi olmuyoruma takmış.
Takmayin.. benim cocuklarim oldu sukur bu seferde eviniz kucuk degil mi? Ev almiyonuz mu? Diye soruyolar :) hahaha
Ohff daral gelio...herseye konuscak bisey buluolar.. sen daha basindasin.. hele bi evlen ilk seneden cocuk sorarlar sonra ikinciyi vs. Bu sefer cocuklarin durumu egitimi evliligi..hep bi sidik yarisi hep bi kiyas hep bi merak: ) en guzeli kimseyle gorusmemek galiba:)Sana tasinmayi dusunuyorum sizin ev genis deseydiniz ahaha
Yeminle bu millet issiz ben yeni nisanlandim dugune 7 ay var benide sıkıstırıyolar bilezikler hazirmi yok falancanin damadi sözden hemen sonra 5 bilezigi kizin eline takti diyehep bi kiyaslama bos konusma .
Ben fazla merak iyi degildir diyip geciyorum simdilik
Sonra da gelsin,annelerinin sesini duymadan uyuyamayan kocalarAy millet kafayi yedi yeminlen. Benim cocuklarda gelirde yataga ben kovarim yataklarina kotu anneyim demek :))
Kekremsicim,sen de biraz abartmadın mıHerkes?
Etrafında hatrına yüzüne bakan vardır, sohbetsizliğin boğduğu için
Tuhaf sessizlik devam etmesin diye sormuşlardır.
Kim meraklı senin veledine?
Abartıyorsun
Ariyolar diye daha mi iyi anne olmus oluyo :)Sonra da gelsin,annelerinin sesini duymadan uyuyamayan kocalar
bağımlı değil,bağlı çocuklar yetiştirmek işte önemli olan.Bir gün bir kaç arkadaş kahvaltısı güzel bir mekana gitmiştik.Arkadaşın durmadan telefonu çalıyor,ya da kendi arıyor,oğlum ne yapıyorsun,yemeğini yedin mi, hımm,iyi,bak orda şu da var,ondan da ye,şunu yap,ayyy canıım oğlum
Sanırsınız Fizana gelmişiz,hepi topu 2 saat durup döneceğiz.Alt katta da kendi annesi oturuyor zaten.Sonra bana döndü,"Deniz,dikkatimi çekti,senin çocukların aramadı senin hiç.Ayy benim çocuklarım çok düşkünlerdir bana".
Neden arasınlar dedim,gideceğim yeri ,döneceğim saati söyledim,yemeklerini bıraktım.Benim çocuklarım başının çaresine bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?