Herkesin derdi benim çocuğum..

Oo çok iyi yapmışsın :)

Herkes?

Etrafında hatrına yüzüne bakan vardır, sohbetsizliğin boğduğu için
Tuhaf sessizlik devam etmesin diye sormuşlardır.

Kim meraklı senin veledine?
Abartıyorsun

Sana kırıcı olmayacağım.
Olamayacagimdan değil olmayı istemedigimden.

Eskiden bu bilir bilmez yorumların beni sinirlendirirdi ama artık senin için sadece üzülüyorum.

Dilerim gerçekten yakın zamanda kendinle mutlu olursun da başkalariyla derdin kalmaz.

Yani bu gaza gelinecek kadar basit bir konu değil o yüzden kolay olmuyor ama gerçekten eksik hissetmeye başladim.
32 ye gidiyorum hayırlısı. .

ahhh ah yazsam sayfalar sürer aynı dertten muzdaribim
rabbimden hayırlısı

aynı baskılar bende de var
herkes çocuk için ölüp geberdiğimizi düşünüyor kendileri gibi sanırım
kardesımın bebeğinin 40 mevlüdünde hoca bebeğe dua okurken,
birkaç insanın bebeği halanın kucagına verin halanın çocugu yokmuş ( halası benim ) diye koca salonda bağırması işin ne kadar çığrının çıktığının göstergesiydi benim için

kuzenimin korunsan bşle nasıl hamile kalamadın kaç senedir, biz ikinciyi ayakta yapmışız demesi

buların örbneği o kadar çok ki

ver yolu gitsin kimin ne haddine çocuk sorusu

Ay ben de ne cok duydum su laflari.
Ozellikle cocuk olmadan aile olunmadigini iddia edenleri. Neden evlendiklerini cok merak etmisimdir. Kendi cocuklari olmasa aile degillerdi demek.
Ben de 8 sene cocuk yapmadim. Esimin ailesinde kisir ilan edildim. Kulaklarimi tikadim. Hazir oldugumda bebegim de oldu.
Siz istemiyorsaniz sizin karariniz herkes saygi duymali. Istiyorsaniz da Allah en hayirli zamanda nasip etsin.

İlk doktor muayenesine gittiğimde doktor kimseye söyleme diye uyarmıştı. Biz paylaşmak destek görmek isteriz ama insanlar malesef buny yapamıyor. Doktorun dediği gibi söylemedim ve kendiliğinden oldu.

Sizin çocuklarınız mı var? 2 mi 3 mü anlamadım ama 3 aylık bebegınız varmıs valla burda yatıp kalkıyo gibisiniz her konunun altında sizi görüyorum :) az çocukla da ilgilenin.. konu sahibini de zorlamıssınız kadın enerjim yok dedikçe tedavi ol,sorun yok dedikçe yok yok aslında var.. bana bu darlayanlardan pek farklı gelmediniz

Laf mi soktun aklinca :)
3 cocugum var sukurler olsun.. cocugumla ilgilenmedigimi nerden cikariyosun? Ki ilgilenmesem bile seni ne ilgilendirir bu :)

Bence sen git kocanla ilgilen burdaki yorumlardan daral geldiyse:) benide sacma sapan polemiklere cekme :)

Sevgilin olduğunu duyarlar ne zaman isteyecekler derler, isteme söz olur düğün ne zaman evi arabası var mı derler. Evlenirsin çocuk sorarlar, 1. Cocugun olur ikinciyi sorarlar. Velhasil dış mihraklar hep birseyler bulurlar. Duymayacaksin ve cevap vereceksin uslubunca. Herkesin kendi hayati ve sıkıntıları var. Misal cocugum hasta zengin halam aramış cocugu benim torunumu goturdugumuz yere goturun diye. Yahu param olsa devlet hastanesinde niye sürüneyim. Sanane dimi, ama denmiyor. Boylece bende icimi dokuverdim :/

Kahretmez mi hiç. İki yillik evliydim. Hamile kalamiyodum onune gelen soruyodu. Pco tedavisi goruyodum. Bir ortamda hic tanimadigim bir kadin gelip gobegimi sevip kac aylik hamilesin dedi. Kilomdan kaynakli hamileyim sandi. Bircok sey yasadim ama en cok aglatan buydu. Sizinde hakkinizda hayirlisi olsun. Sikintilarinizi tam okuyamadim ama cocuksuzda hayat sürer

Kocam işte.. :) valla o gelince ilgileniyorum zaten.. ama sen millete laf yetiştirirken nasıl ılgılenıyorsun 3 cocukla hayret pek ınanasım gelmedı.. yorumların ilgimı cekıyor her tasın altındasın ve sureklı negatıfsın bı bılmıs tavırlar bıseyler.. hıc nıyetım yok polemıge gırmeye hadı sana eyvallah..

Susmazlar. Her daim konuşacak şeyler bulurlar. 3.5 senelik evliyim ben de. Düşünmüyoruz demekten dilimde tüy bitti.

O zmn kisisel saldiriya gecme.. gozardi et butonu var ona basabilirsin. Senin konuna istemedigin sekilde yorum yaptigim icin isine gelmedigi icin boyle yorum yaptigini anlamadim sanki :) hem konu aciyorsun yorum yapanada kin guduyorsun:) bence sen buralari cok ciddiye aliyorsun :) ha buarada sen kocanla ilgilen demiycektim git kocan senle ilgilensin diycektim, malum ordan dem vuruyodun konunda:)

Sen ne yorum yapmıssın ki bana da mı yaptın :) kesin ordan kıllandım demek.. asıl sen ciddiye alıyorsun bak çetele tutmusun.. kocam ılgılenıyo sagolsun yaa valla.. darısı sana :) çocuklarının vebaline girme bak butun gün burdasın 3 çocukla.. yazık günah.. bu konuya da kesin bak bende 3 tane var demek içşn geldin :) ama konu sahıbının oyle bı derdı yok anlatamamıs kız zaten sana

Yazmayan halin buysa yazar halin nasil olcak :) simdi beni yeme burda, anlamadik sanki :) liste tutmadim ama o kdr zirliyodunki unutnak imkansizmis demekki :)

Belki bakicim var belki babalari ilgileniyo belki hastayim yatagimda canim skilio burda vakit geciriyorum? Nerden biliosun? Cok bilmislik yapan sensin bence.. senin guttugun koyun kdr benim gordugum coban vardir o yuzden daha fazla yorum yapma bence.

Bakıcı anne gibi olur mu hiç ohooo her ımkanı olan bakıcı tutabılen bır duzine cocuk yapsın o zaman.. siz evlat yetıstırme konusunu çok yanlıs anlamıssınız yaa.. ahahahah aç konumu baştan oku nerede zırlamısım bi göstersene hadi yaa :) koyunu çobanı pek bilmem ben her bildirime anında çöküyorsun o çocuklarla azıcık oyun oyna.. yap sokağa sal olmaz böyle bak buyuyunce dıyecekler kı annem habıre kk de zaman öldürdü

Belki bakici dedim belki hastayim dedim:) nedense hep isine gelen yerleri cimbizliosun. Sonuc itibariyle seni hic ilgilendirmez benim ne yaptigim.. kendi konunu ben mi anlatim sana. Sabah sabah canin sklmis anlasilan saldiriyosun burda:) bi daha yorum yapma bana kizin konusunu yeterince batirdin zaten

''Yapmıyorum çocuk falan, ne yapacaksınız haşa yaratıp karnıma mı yerleştireceksiniz, Allah'ın uygun gördüğü zamana şirk mi koşuyorsunuz'' derdim. Dinden girince keserler seslerini belki.

Sen cevap yazdıkcca ben de yazacagım haberin olsun :) hem bak yorumlarımı begenenler oluyor gizli düşmanların var bence herkes yaka silkmiş senden.. sen vakıt bulup cenelesıyorsan ben de cenelesırım henüz bende cocuk yok,sende 3 tane varmıs bak.. arkadasın konusunu cvp vermedıkce durup dınlenıp yazıp batıran sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…