herkesin derdi kaynanası benim derdim annem

başka ev tut demeyin demişsiniz o zaman evliliğinizin zamanla yok olup gitmesini göze almışsınız demektir.anneniz bilerek beni evden kovdu gibi konuşuyor bence sizin onu kovmıcagınızı bildiği için yani duygu sömürüsü yapıyor.ben kendimi düşünüyorumda evin içinde 3.kişi olunca bu annem dahi olsa o evlilik evlilik olmuyor malesef madem öyle evlenip hayatı kendinize zehir etmeseydiniz annenizle yaşasaydınız.
kusura bakmayın ama anneniz çok anlayışsız.acaba annenize aynı şey yaşatılsa kabul eder miydi ???
anaannem rahmetli olana kdar bizimle yaşadı aynısından dha beterini yaşamış dedigine göre :37:üüf neyapacam ya bukadar kötü yönleri var ama iyi yönleride var gerci cırakla arasam bulamıyorum iyi taraflarını ama var ynede:9:

anaannem rahmetli olana kdar bizimle yaşadı aynısından dha beterini yaşamış dedigine göre :37:üüf neyapacam ya bukadar kötü yönleri var ama iyi yönleride var gerci cırakla arasam bulamıyorum iyi taraflarını ama var ynede:9:

madem daha kötüsünü yaşamışsa sana niye aynısını yaşatıyor peeesss:20:iyi yönü mutlaka vardır canım anne sonuçta kötülüğünü istemez ama bu kadarda acımasız olunmaz.size diyorum böyle giderse kusura bakmayın ama sizi üzmekte istemem boşanıyorum diye konu açacaksınız tekrardan buraya:50::50:

Evde kayınvalide olsun öz anne olsun üçüncü kişi muhakkak bir huzursuzluk doğurur.
Ev üstüne ev olmaz.
Biz gelinler kayınvalide yanında nasıl sıkıntı yaşıyor isek bir damat da kayınvalide yanında sıkıntı yaşar.
Mutluluk bir kadın bir erkek ve çocuklardan oluşan bir hanedir bana göre...

bendede aynı sorun vardı
dün şakayla karışık birşeylerden bahsettim bu konuda
bugün boşanma kararı aldım. daha doğrusu çoktandır aklımda vardı ama bugün kesin kararımı verdim.
eşimede söledim ama o kabul etmiyor.
sanırım anlaşmalı bir boşanma olmayacak.

Son düzenleme:
bendede aynı sorun vardı
dün şakayla karışık birşeyler bahsettim
bugün boşanma kararı aldım. daha doğrusu çoktandır aklımda vardı ama bugün kesin kararımı verdim.

Şakamı yapıyon kerim:26:

Annen için eşini boşamana bişey demem ,ama senin eşin annene daha ne yapcak be canım:44:

Evlenmişsin, hamilesin annen hala seni eşinden boşatma derdinde. Çok ayıp yaptığı, hem beğenmediği damadının ekmeğini yiyor, damadı evini açmış ona, hem de huzursuzluk çıkarıyor. :19:

bendede aynı sorun vardı

Carri annen yüzünden mi aldın bu kararı?

bendede aynı sorun vardı

annenizle yaşıyorsunuz diye mi boşanıyorsunuz anlamadım.eğer öyleyse annenizden ayrılma durumunuz yok mu neden boşanıyorsunuz ki biraz saçma değil mi:53:

bendede aynı sorun vardı
eger annen yüzündense sakın boşanma :50:

bugün eşimin dogum günü bak annemin iyi taraflarıda varmış eşime hediyyede aldı bizide dışarıda yemege yolladı gelince gördük pasta yapmış.uff kafam karıştı şuan bilmiyorum dogum günümü diya ama eşimle bugün cok güzel anlaşıyorlar muhabbetler fln :nazar: aslında en son kavgamızdan sonra yni buraya konu actıgım günden beri annem biraz yumşaldı inşaallah hep böyle kalır:16:

Carri annen yüzünden mi aldın bu kararı?

evet

annenizle yaşıyorsunuz diye mi boşanıyorsunuz anlamadım.eğer öyleyse annenizden ayrılma durumunuz yok mu neden boşanıyorsunuz ki biraz saçma değil mi:53:

annemle beraber yaşadığımızdan değil, daha doğrusu sadece bu değil. annemin ousu bi türlü kabul edememesinden.

eger annen yüzündense sakın boşanma :50:

yoruldum desem inanırsın, çünkü aynı şeyleri sende yaşıyorsun

evet

annemle beraber yaşadığımızdan değil, daha doğrusu sadece bu değil. annemin ousu bi türlü kabul edememesinden.

yoruldum desem inanırsın, çünkü aynı şeyleri sende yaşıyorsun

carrie çok şaşırdım canım,acele karar verme.her şey düzelir:50:

slmmm...Yazdiklarini dehsetle okudum cnm... Benimde annemle sorunlarim varr..ben 17 yasinda evlendim o güne kadar annem hep diktatörce davrandi bana..

bu arada kendisi ilkokul ögretmeni 16 yildirda emekli..neyse annemle hic bir zaman anne kiz olamadik malesef...hep ögretmenimmis gibi davrandi,hic yakinlik

göstermedi hic arkadasca yaklasmadi bana....17 yillik evliyim 17 yildir ayri ülkelerde yasiyoruz...ama telefonda bile o soguklugu yasiyoruz...bazen hic arayasim

sorasim gelmiyor neden böyle davraniyorum die vicdan yapiyorum...senin durumuna gelince onu kirmadan belki yakinlarinda bir ev olabilir ama ayri bir evde

yasamaya ikna etmeye calis...cünkü bu durum dahada kötüye gidicektir...tecrübeyle sabittir:)

kusura bakmayın da anneniz çok düşüncesiz ve bencil biriymiş gibi geldi anlattıklanızdan.

Back
X