- 19 Temmuz 2015
- 153
- 187
- 103
- 38
- Konu Sahibi eminent8787
-
+1 uste cikarlar bide niye laf ediyon diyeDemeyin. Sonuçta onların yardım etmek gibi bir borçları yok. Sadece zor durumda görüp iyilik yapabilirlerdi, yapmamışlar. Siz de bundan sonra onların siz davrandığı gibi davranın yeter.
Bence hic bir sey demeyin gunu geldiginde ayni muameleyi sizde onlara yaparsiniz3 yıl olacak eşimin memleketine geldik. Geldiğimizden bu yana ciddi hasta oldum,gebeliğim sıkıntılı geçti, gebeliğimin son haftaları hastanede yatmak zorunda kaldı bebeğin gelişimi geri kaldığından beslenemediğinden bu süreç boyunca hep yalnız kaldım. Herşeyi yalnız hallettim( eşimle birlikte) doğum oldu ailem kaldı 20 gün, sonrası4 yaş erkek çocuk ve bebekle kaldım. Bebeğim sürekli emdiğinden eşim işten gelene kadar aç kaldım. Pandemiden beri yine 2 çocukla evde ekransız büyüdüklerinden yine yalnızdım. Eşimin yoğun bir iş hayatı özellikle pandemiden beri yani bana pek de faydası yok.bunları neden anlayitıyorum aslında daha çok şey var da işte bu geçen Perşembe eşim nöbetçiydi kayınvalideme dedim kalmaya gel o gün gelecekti sonra tok virüs arttı o bu şu dedi vazgeçti ve hemen peşi cuma günü kızı, gelini maaile köye gittiler. Eeee hani virüs vardı ??? Neden bozuldum bu kadar derseniz sıkıntıdan stresten vücudumda 5-6 gündür kırmızı lekeler çıktı ve git gide yayılıuo şu anda boynuma bacaklarıma inmeye başladı( bu hafta eşim hep nöbetçi yorgun olduğundam daha da yoruldum)
Yoğunluktam eşim şu an ağır grip oldu aradı oğlunu ah çok üzüldüm onu iç,bunu ye peki ya ben???
Bu zamana kadar hiç birşeylerini demedim ama bu sefer çok kırıldım demeyi düşünyuyorum eşimse deme diyor. Sizce demelimiyim? Çünkü bu 1-2 gündür daha da arttı vücudumdakiler. Nasıl ne zaman demeliyim?haa büyüğümdürler severimde yani nasıl demeliyim bilsinler istiyorum
Not: haa onlara mı güvendiniz derseniz hayır kesinlikle çok şükür Rabbim sağlık versin ben bakarım yavrularıma. Ama aynı memlekette olduğundan mı nedir yılda 1-2 kere istediğin birşeyin de olmaması koyuyor.
Kayınvalidenizin sizi oğlu gibi düşüneceğini sanmıyordunuz umarım? Fazla iyimsersiniz. Kimseye bir şey demeyin, başınızın çaresine bakın.Yoğunluktam eşim şu an ağır grip oldu aradı oğlunu ah çok üzüldüm onu iç,bunu ye peki ya ben???
Bizim toplumumuzda böyle bir algı var.hep yalnız kaldım. Herşeyi yalnız hallettim( eşimle birlikte)
Denecek bi şey yok ki ama.Sizce demelimiyim
Eğer doğru düzgün okuduysanız çok şükür kendim bakıyorum. Pandemiden beri ilk defa çağırdım yani 1 yıldır 1 kere. Biz bir aileyiZ, her zaman her koşulda yardıö ederiZ birbirimize.ya da etmeliyiZ böyle düşünyorum. Keyfime de çağırmadım.Ben de bunu anlamıyorum çocuklar sizin. Eşinizle sizin. Bakmakla, ilgilenmekle yükümlü olan sizlersiniz. İki çocuğa birden bakamayacaksanız neden doğurdunuz ? Aç kaldım yazmışsınız. İnsan ekmek arasına peynir , domates koyar gene yer. Yardımcı olsalar iyiymiş ama olmamışlar . Diyecek birsey yok.
Ayrıca beklenti içine girmeyin. Kendiniz haftada 2 3 gün gelebilecek yardımcı bulun en azından rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?