Herkesin geçtiği dönem işsizlik ))

kesinlikle laurana ya kulak ver canım ...sen daha yenı mezun sayılırsın bir yerde mutlaka kısmetın var mutlaka içini rahat tut ..biliyorum çok zor ama kısmet vs. dersen inan rahatlıyorsun... Allah büyük bol bol dua et ...........

İşallah kpss umduğunuz gibi olur ..:)

ya inşallah...işin garibi benim amcam AKP adana il başkanı,bi önceki dönem AKP milletvekiliydi,tayyip aradı kendisini de il başkanı olmaya zorladı...ama ben istanbuldayım ve amcamla görüşmeyeli çok oldu,sırf bunun için arayamam....utanırım...umarım bileğimin hakkıyla atanırım...

bunalımdayım çookk..eşime söyleyemiyorum artık, ne güçsüz bi karım var benim diyecek zannediyorum

az önce bi topic açtım,resimlerimi koydum sebepse saçlarımı nası kestireceğim hakkında yorum istedim,yapcamda çünkü belki değişiklik ii gelir diyorum ya da kpss sonuçları açıklanınca saçımı başımı yolacağım için kestirmek şart ta olabilir:)

bana kulak versin ve ibret alsın:)) benim dediğimi yapıp yaptığımı yapmasın:)))

ben zaten bunalımdayım onun yerinede bunalırım:))))

Memurlar nete gir,çoluk çocuk sahibi işsiz veya üç kuruşa çalışan binlerce insanın acınası halini gör ve şükür et.
İnsanlar kendilerini öldürmeyi bile düşünür hale gelmişler.
Yıllardır atanamayan umutsuz bölümlerden mezun olan öğretmenler,sınava 3-4 kere girmiş netice elde edememiş insanlar.
Kaç yaşında olabilirsin ki daha 23 -24 taş çatlasa o kadar bile değil belki..
Gençsin merak etme ilk iş görüşmesinde iş sahibi olan çok az insan vardır zaten.
Yani tatlım hepsi geçer vs demek isterdim ama ülkede hayat zor ilk deneyiminde bu psikolojiye gireceksen hayatın çok zor geçer.
En azından gençliğine hayatı henüz kaçırmamış olmana şükür et.

bu kpss de ne olduysa iyi gecti diyene hiç denk gelmedim... size soyle diyim bnm bir arkadasım 33 unde atanmsıtı .. 35 den sonra olunamıyor ya işte son şansında atandı Allah büyük ...

bu kpss de ne olduysa iyi gecti diyene hiç denk gelmedim... size soyle diyim bnm bir arkadasım 33 unde atanmsıtı .. 35 den sonra olunamıyor ya işte son şansında atandı Allah büyük ...

35 e kadar bekleyemem:)))) çocuğumu bile erteliyorum bunun için...

menapoza girmeden iş bulabilsemde çocuk yapsam:)))

ya zordu bu sene kpss güzelim,türkçeden okuduğunu anlamamak neymiş öğrendim yani...

artık çilemse çekerim kaderimse giderim mi desem:)))

tır ehliyeti alıp kamyoncumu olsam?

sabah sarıyer tarabya dolmuş hattında çalışıp gece taksiye mi çıksam:))

Son düzenleme:

yok cnm yok yok o kadar beklemezsiniz inşallah... sadece kısmet ne zamansa o zaman oluyor demek istedim :) iyi haberlerinizi bu yıl alırız ınsallahhh.........

Haklısınız sonuçta aile geçindirmek zorunda değilim.Bekarım 25 yaşındayım.
bir sene hazırlık 4 sene lisans 1 sene formasyon 6 sene geçti ..ekmeğini alan ark görünce bende mi bir yanlış var diyor insan ama tabi kısmet işi
İlk görüşmemdi üzüldüm çünkü mesleğimde özel sektörde yapabileceğim en iyi işlerden biriydi
ark,kuzenler herkesin bir hayatı oldu ben yanlız kaldım ona üzülüyorum.
Gene de şükür tabi sağlığım yerinde ama insan bu süreçte ne yapacağını şaşırıyor hiç bişey yapmak gelmiyor amaçsız geliyor

Ben de yazmak istedim...

Mezun olalı 2 yıl oldu İktisat Fakültesi mezunuyum...
8 ay özel sektörde çalıştım kaldıramadım çıktım..
Kpss berbat geçti..
Yaşım 25..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

üzülme bak dershaneye rahat rahat girersin tabi h.sonu çalışmayı göze alıosan..çok yorucu ben 1 yıl dayanabildim:)

bu sene olmazsa seneye tekrar girersin kpss ye...ben gircem valla 35 ime kadar:)

baktım olmuyor koycam totoya rahman gitcek:)))

neyse güzeller benim sahur hazırlayıp,kocişimin horultusuna bi son vermem lazım:)))

kıslar üzülmeyin bizim burda amele pazarı var,oraya gidelim ekmeği taştan çıkaralım:))))

haydi şaka bi yana kalın sağlıcakla ben kaçar....

ben de lisans+yüksek lisans ile aranızdayım :))özel=çile ... devlete girdiğimde kurban kestircem inşallah :)

bebek kısmetıye gelir derler laurana benden söylemesi, bebek yeni bir iş kapısı açabilir sana :)

metanetli olmaya çalısıyoruz cnm ...hoş geldın :)

Dershanede bir süre çalştım kimi haftalar 7 gün 08.00-19.00 kadar ,formasyon çıkınca ders saatleri uymuyınca bıraktım. üç kuruş veriyorlardı etüt öğrt. onuda harcıcak vakit olmuyodu biir kısmı yol parası oluyordu zaten.Geleceği yok dershane işinin çok harcıyorlar ,evlenince hiç yapılmaz diye vakit kaybetmeyip başka alanlarda tecrübeleneyim kpss çalışırm dedim
Tek ümidim galiba öğretmenlikten kpss o da kimbilir ne zaman (not:bölüm biyoloji)

işsizler arasına bende katıldım
her yerde cv'm var ama çağıran hala yok
hadi hayırlısı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…