İşallah kpss umduğunuz gibi olur ..:)
kesinlikle laurana ya kulak ver canım ...sen daha yenı mezun sayılırsın bir yerde mutlaka kısmetın var mutlaka içini rahat tut ..biliyorum çok zor ama kısmet vs. dersen inan rahatlıyorsun... Allah büyük bol bol dua et ...........
ya inşallah...işin garibi benim amcam AKP adana il başkanı,bi önceki dönem AKP milletvekiliydi,tayyip aradı kendisini de il başkanı olmaya zorladı...ama ben istanbuldayım ve amcamla görüşmeyeli çok oldu,sırf bunun için arayamam....utanırım...umarım bileğimin hakkıyla atanırım...
bunalımdayım çookk..eşime söyleyemiyorum artık, ne güçsüz bi karım var benim diyecek zannediyorum
az önce bi topic açtım,resimlerimi koydum sebepse saçlarımı nası kestireceğim hakkında yorum istedim,yapcamda çünkü belki değişiklik ii gelir diyorum ya da kpss sonuçları açıklanınca saçımı başımı yolacağım için kestirmek şart ta olabilir:)
bu kpss de ne olduysa iyi gecti diyene hiç denk gelmedim... size soyle diyim bnm bir arkadasım 33 unde atanmsıtı .. 35 den sonra olunamıyor ya işte son şansında atandı Allah büyük ...
y
tanıdık işi de kısmet galiba ne diyelim sonuçta onlarda yol gösteriyor referans oluyor
Bende kpss sonuçlarından sonra kestireceğim aynı fikirdeyiz ..bekliyorum ki o bunalımda elimde bir malzeme olsun..
Bayramda aile ziyaretlerien gitmemek istiyorum soracakları soru belli ..okurken rahattı ama ..şimdi korkuyorum
y
tanıdık işi de kısmet galiba ne diyelim sonuçta onlarda yol gösteriyor referans oluyor
Bende kpss sonuçlarından sonra kestireceğim aynı fikirdeyiz ..bekliyorum ki o bunalımda elimde bir malzeme olsun..
Bayramda aile ziyaretlerien gitmemek istiyorum soracakları soru belli ..okurken rahattı ama ..şimdi korkuyorum
ayy aynen yaa....bayramda şimdi herkes sorcak naaptın diye...bi ton anlat dur....zaten daralmışım bir de onlar daraltacak
ama ben bize iş buldum....atanamazsak manikür yapmayı öğreniyoruz...etiler de manikürcüye 1500 tl maaş veriolar ve bahşişte bol veriomuş müşteriler:)))
35 e kadar bekleyemem:)))) çocuğumu bile erteliyorum bunun için...
menapoza girmeden iş bulabilsemde çocuk yapsam:)))
ya zordu bu sene kpss güzelim,türkçeden okuduğunu anlamamak neymiş öğrendim yani...
artık çilemse çekerim kaderimse giderim mi desem:)))
tır ehliyeti alıp kamyoncumu olsam?
sabah sarıyer tarabya dolmuş hattında çalışıp gece taksiye mi çıksam:))
yok cnm yok yok o kadar beklemezsiniz inşallah... sadece kısmet ne zamansa o zaman oluyor demek istedim :) iyi haberlerinizi bu yıl alırız ınsallahhh.........
Memurlar nete gir,çoluk çocuk sahibi işsiz veya üç kuruşa çalışan binlerce insanın acınası halini gör ve şükür et.
İnsanlar kendilerini öldürmeyi bile düşünür hale gelmişler.
Yıllardır atanamayan umutsuz bölümlerden mezun olan öğretmenler,sınava 3-4 kere girmiş netice elde edememiş insanlar.
Kaç yaşında olabilirsin ki daha 23 -24 taş çatlasa o kadar bile değil belki..
Gençsin merak etme ilk iş görüşmesinde iş sahibi olan çok az insan vardır zaten.
Yani tatlım hepsi geçer vs demek isterdim ama ülkede hayat zor ilk deneyiminde bu psikolojiye gireceksen hayatın çok zor geçer.
En azından gençliğine hayatı henüz kaçırmamış olmana şükür et.
ayy aynen yaa....bayramda şimdi herkes sorcak naaptın diye...bi ton anlat dur....zaten daralmışım bir de onlar daraltacak
ama ben bize iş buldum....atanamazsak manikür yapmayı öğreniyoruz...etiler de manikürcüye 1500 tl maaş veriolar ve bahşişte bol veriomuş müşteriler:)))
aa iyimiş süperr İstanbul iş bakımından zengin ama yaşamak zormuş orda herşey pahalı ..Ben İzmirdeyim.
Ben de yazmak istedim...
Mezun olalı 2 yıl oldu İktisat Fakültesi mezunuyum...
8 ay özel sektörde çalıştım kaldıramadım çıktım..
Kpss berbat geçti..
Yaşım 25..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
üzülme bak dershaneye rahat rahat girersin tabi h.sonu çalışmayı göze alıosan..çok yorucu ben 1 yıl dayanabildim:)
bu sene olmazsa seneye tekrar girersin kpss ye...ben gircem valla 35 ime kadar:)
baktım olmuyor koycam totoya rahman gitcek:)))
işsizler arasına bende katıldım
her yerde cv'm var ama çağıran hala yok
hadi hayırlısı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?