Allah yardımıcınız olur inşallah.Olmuyorsa vardır bir hayır sizin için.bence kafanızı dağıtmak için farklı şeylere yönelin.umarım güzel hayırlı bir işiniz olur:)
Benim ki de tuhaftır bi dünya iş seçeneği var ama ben gidemiyorum henüz okulla ilgili prosedürleri tamamlayamadığım için.
Cv bırakmayı deneseniz internet üzerinden o iş bulma sitelerine.
Ben öyle yapıyorum deli gibi arıyolar da beni ama yok işte ben gidemiyorum mülakatların çoğuna :)
Bulunduğunuz il ile sınırlı kalmayın sonuçta heryerde kendinize yeni bi hayat kurabilirsiniz bence.
Alanınız nedir bu arada.Formasyon aldıysanız özel eğitim kurumlarında çalışabilirsiniz...[/QUT
Teşekkür ederim canım.Biyoloji alanım.
daha ilk is basvurusunda boyleyseniz moral bozmak gibi olmasin ama daha cok moraliniz bozulacak gibi gozukuyor. senin motivasyonunun yuksek olmasi yetmeyebiliyor her zaman, karsidakinin nasil bir insan aradigida onemli. o anki elektrik onemli, cv niz onemli..kisaca hersey onemli..bazen gorusme sonrasi cok iyi gectigini dusunuyorsun ve alinmiyorsun...bazilarini onceden kestirebiliyorsun...ve biliyor musun? bunlarin hepsi sana tecrube...bir kac gorusmeye daha gitsen hep tanidigin sorular sorulacak sana ve sen hepsine tikir tikir cevap verebileceksin. heyecan filan kalmayacak zaten cok fazlaca yaptigin birsey haline gelecek...ve bir gun sendeki azmi ve cevheri goren biri denk gelip seni ise alacak muhtemelen...azimle devam et, dua et...Rabbimin vardir bir bildigi elbet
ben de benzerini yaşadım. yeni mezunum bir yer iş görüşmesine çağırdı. sizin de ortamı görmeniz gerekir biz de sizi görürüz gelin bakın dedi. fakat ben gitmedim içime sinmedi. kpss kursuna yazılıp ciddi anlamda çalışmayı düşünüyorum siz de daha 1yıllık mezunsunuz kpss ye odaklanın bence
Benim ki de tuhaftır bi dünya iş seçeneği var ama ben gidemiyorum henüz okulla ilgili prosedürleri tamamlayamadığım için.
Cv bırakmayı deneseniz internet üzerinden o iş bulma sitelerine.
Ben öyle yapıyorum deli gibi arıyolar da beni ama yok işte ben gidemiyorum mülakatların çoğuna :)
Bulunduğunuz il ile sınırlı kalmayın sonuçta heryerde kendinize yeni bi hayat kurabilirsiniz bence.
Alanınız nedir bu arada.Formasyon aldıysanız özel eğitim kurumlarında çalışabilirsiniz...
buldum:)
ya ben formasyon bile alamadım,evliyim 2 yıllık,4 yıl oldu mezun olalı,ücretli öğretmenlik yaptım anca...şimdi de memur olayım die dua ediyorum ve senin gibi uyuyamıyorum...kpss ye ben de girdim ve eşşekler gibi çalıştım ama yapamadım ve sonuçlar ya bu cuma ya öteki cuma açıklanır ve içim daralıyor..............
seni çok iyi anlıyorum,elimden bişey gelmiyor,patlayacam...
teşekkür ederim canım ..Bakalım şu kpss bekliyorum ..Yüksek düşünmüyor değilim ama çoğu yapan arkadaşım vakit kaybı dedi okulda zaten kadro yok ama ben artık mesleki eğitim açısından bir branş bulucam.EN çok endişem yaşımda gidiyor ..Yaşım 25 ama çoğu insan çoktan birşeylere başlıyor bu yaşlarda..Daha hayatım koca bir boşluk..eş adayıda yok..Beylerde artık çalışan kız tercihleri oluyor tamam onlarda haklı az ücret alanlar aile gecindircekler ama olmayınca olmuyo napayımm..Hele bir işe gir taliplerin artcak demiyorlar mı deli oluyorum iyicene
ya bak sen bana benziyorsun ama sen ağlarsan ben napiim yaşım 28 ve özel sektör için kart kaçıyorum:) dershaneler nası çağırıo ama istemiyorum,ama sen bekarsın düşünebilirsin...bak ben de ingilizce matematik okudum ama şuan evdeyim...çok mulakata gittim,insan kaynaklarında da çalıştım ama bana iisi denk gelmedi....mutlaka kısmetin bi yerdedir üzülme....
ya ben tüm umudumu bu kpss ye bağladım,ben napiim şimdi habeni düşün ve beterin beteri işte karşımda de ve git yat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?