hayırlısı canım hayırlısı elbet bir gün olacak, o gün gelecek .....hosgeldin bu arada :)
işsizler kervanında bende varım kızlar geçen yıl bitti üniversite bi çok yerde cv var
babamın aracılığıyla torpille bile hiç bi iş olmadı kafam çok takılıyor ama herşeyde bir hayır vardır diyip teselli ediyorum kendimi
kuzenim bu sene mezun oldu iç mimarlık bitirdi okulu biter bitmez işe başladı 2.250 TL ile maşallah ne şanslı dedim
işsizler arasına bende katıldım
her yerde cv'm var ama çağıran hala yok
hadi hayırlısı!
ya bazen diyorumki keşke matematik yerine büro yönetimi,sekreterlik,kuaförlük,ne bilim muhasebe fln okusaymışım....
küçümsediğimden değil kesinlikle sadece daha rahat iş bulabiliyorlar...idealist oldum da ne oldu?? diplomalı ev hanımıyım...
iş görüşmesinde cüret beklentimi sordu 1.000-1.500 arası deedim.Sanırım asgari ücret isteyen oldu.Keşke bendeöyle mi deseydim.Ama onca senenin emeği var diye düşündüm ama özel sektör acımasız tabi.
Evet bende ebelik-hemşirelik okusaydım diyorum annem çok demişti sözünü dinlemediğim tek konu ve üzülüyorum .hemşire ark iş beğenmiyo durmda kim yüksek verirse 1.500 beğenmemiş Bi o kadar da salaş insan
iş görüşmelerinde her işi yaparım her ücrete çalışırım portresi çizmen daha kötü olur bence, herşeyden önce özgüveninin yüksek olduğunu ve branşında yetkin olduğunu hissettirmelisinkarşı tarafa, bol şans
kızlar ilk müjdeli haber benden geliyor... araş. gör olarak atamam yapıldı darısı sizlerin başına inşallah :)
Hayırlı olsuuun
kızlar ilk müjdeli haber benden geliyor... araş. gör olarak atamam yapıldı darısı sizlerin başına inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?