- Konu Sahibi gamzelim123
-
. Pardon elim degince konu öyle acildi degistirdimtümr ne Allah aşkına
ben de düşünüyorum dusunuyorum nedir bu diye yaaaa. Pardon elim degince konu öyle acildi degistirdim
Degistirdim ya bende degisti gözüküyorben de düşünüyorum dusunuyorum nedir bu diye yaaaa
Nasil hazirlar peki?her insanın kaderinde biri var mıdır? hayır.. ama bazen yaşananlar seni gelecekte yaşanacaklara hazırlar.. bu iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi bilmiyorum..
tanıştığın insanlar nasıl bahanesiz ortadan kayboluyorlar anlamadım?slm kizlar, bir bozulan nisandan sonra ve ondan sonra tanistigim insanlarinda bahanesiz ortadan kaybolmasindan sonra iyice ümidimi yitirdim. Herkesin kaderinde biri varmidir? Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..
Nasil hazirlar peki?
Bundan önceki konumda okuyabilirsintanıştığın insanlar nasıl bahanesiz ortadan kayboluyorlar anlamadım?
Cok güzel yazdin :) evet ama sanki kendi dengim yokmus gibi his ediyorumeğer sinirli bir yapın varsa sakinleşmeyi öğretir, olumsuz biri isen hayatının olumlu taraflarını görmeni sağlar.. karşına çıkan insanları getir gözünün önüne.. muhtemelen hepsinden iyi ya da kötü bazı dersler çıkartmışsındır.. evlilik hayatı da böyledir mesela.. eşin çok sakin ise bir süre sonra ya sakinleşirsin ya da antidepresana başlarsın :) bir şekilde dengeyi kurmayı öğrenirsin yani..
tanıştığın insanların aniden ortadan kaybolma sebebi, kendilerini hazır hissetmemeleri ya da aradıkları şeyin sende olmamasından kaynaklanır.. bir nevi çıtçıt gibi düşün kendini, düğme ya da fermuarla değil kendi dengin olan biri ile yaşayabilirsin :)
slm kizlar, bir bozulan nisandan sonra ve ondan sonra tanistigim insanlarinda bahanesiz ortadan kaybolmasindan sonra iyice ümidimi yitirdim. Herkesin kaderinde biri varmidir? Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..
Soyle hazirlar;Nasil hazirlar peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?