Herkesin mi kayinvalidesi boyle ?

Ben de öyle düşünüyorum beni temiz bulmayan gelmesin ama kimse için de kendimi yoramam. Çok çok rahatsız olurlarsa rahatsız olan kendi yapsın :halay:kimseyi kafama takıp ömrümün güzel zamanlarını insanların ne dediklerine göre yaşayamam
:super:

Kv bize gelince baya baya evi inceliyoo ve gecen mesela yerde biskuvi krntisi gordu kendi kendine mirildaniyo. Ufak bebegim varrrr inanin surekli temizlik yapan biriyim ama bebekle bu zorlasiyor. Arkamdan laf ettigini hissetim kac kere. Evinde ufak torunu var agzindan kacirdi bir kac kere. Ayip yaaaa kendi cok temizmis gibi gelip acik ariyo. Esimin abisi bosandi o kaynanami hic sevmezdi. Kaynnm disardan sicakkanli gorunen biri bende ilk basta iyi oldugunu dusunmustum. Yanilmisim. Dogumda yanimda durdu bir hafta bana diyorki sizin diger odada halida ay bi sac kili var diyooo nasil abartyoooo. Sok oldum gittim baktim inanin gormedim. Belki sacim dokuluyosa o durrr. Resmen laf ediyooo. Bazen Yok sunun evi pis bunun evi pis laf carptryo gibi yapiyooo. Bu yuzen gidesim gelmiyor onlara. Ustelik yan dairesindeyiz. Pek gidip gelmiyorum bu seferde ne gelmiyonuz diyo... Esime anlatttim esim annem laf eder mi hic diyoo inanmiyoo... Pskolojimi bozdu evi surekli laf etmesin diye toplamaya calisiyorum:KK43: zaten nisanliykenden beri beni pek sevmedi kaynanam hissettim hep. Ayip yaaa ayip. Iyimis gibi gorunuyo. Eltim var yeni nisanli onla nasil ilgilineyoooo gorseniz. Bana oyle bir ilgi gostermedi bile. Yinede saygszlk etmedim.
Benimde 2 yasında oğlum var kv hiç böyle şeyleri sorun etmez çünki biliyor çocuklu ev cirlop gibi temiz olamaz mümkün değil. Bunun haricinde kv çok anlayışlı bir insandır hep yapıcıdır yıkıcı değil. Allah herkese böyle kv nasip etsin valla çok memnunum.

Sen de sürekli ona laf sok, ben pisim ya miden bulanır gelme istersen diye. Altta kalırsanız daha çok moraliniz bozulur. Ha ben olsam kapıyı bi kaç kere açmam, banyodaydım derim, işim vardı derim, bak nasıl peşinden koşuyo sonra

Tatlımkaynanaya yaranıcam diye harab etme kendini yapman gerekeni yap ve bırak. Çok kasma onlar her zaman bi kusur bulur. Birinden duymuştum kv gelinin pis olduğunu söylüyormuş hep, gelinde kendini temizliğe kaptırmış, orayı da supureyim burayı da sileyim derken yılların temizlik hastası olmuş kurtulamiyo perişan haldeymis elleri suda kalmaktan. Onun için sen sen ol kaptırma kendini inadına geniş takıl çocuklu ev ne kadar da yapsan dökülüyo

Eve misafir gelecegi zaman esinizle beraber evinizi temizleyin siz de, bir zahmet.

Arkadaslar saolun. Yuzume birsey demiyor umursamamaya calisirim haklisiniz. Resmen kendimi temizlige verdim bende sirf laf edecek diye:(

Umursamasanız mı acaba? Kvnizin evinizin temizliği üzerine ettiği laflar ne kadar önemli olabilir ki?
Madem çok rahatsızsınız ki bence zerre kafaya takılacak bir durum değil, mırıldanıp bir şeyler söylemeye kalktığında "İstersek donumuzu sıyırır halıya sçarız, burası bizim evimiz sana nooluyo?" deyin geçin.
Ay kahkaha attım ya siz çok yaşayın :KK70:

Al eline fırçayı şu saçlarımı bir tarayayım diyerek başla halının üstüne üstüne taramaya inadına .Madem söylüyor sağda solda ,lafı yerini bulsun değil mi?O anlatıyorsa siz de anlatın ay şunun kayınvalidesi böyle onunki öyle diye.Eğlenmenize bakın.Sorana da hiç beb yaparmıyım öyle şey kayınvalideme kocamın anası sonuçta diyip çekiliverin.
Çok fenasınız sevdim bunu :halay:

Sen bal dök yala temiz olsa gene bir kusur olur.. Bir gün bir kere bizde yemek yaptı.. Sebebini hatırlayamadım.. Kızları da yanımızda mutfağın her yanını temizledik.. Bulaşık makinesinin üstündeki lekeyi temizlersen tamamdır dedi. Bende leke yok ki dedim bembeyaz makine.. Sonra kızına söyledi o da sildi oyle gelişi güzel.. Sonra dediki ne zaman o küçük lekeyi görürsen benim kızım olacaksın dedi... Siz böyle düşünüyorsanız benim zaten bir annem var sağolun dedim :bicak: Bir daha temizliğime hiç karışmadı :KK49::KK49::KK49:

Forumda kampanya var galiba. Bir r fiyatına 3 o almışsınız, hayırlı olsun.

Kadınlar temizlik, yemek konularını gereksizce kişiselleştiriyor. Orası sizin olduğu kadar oğlunun da evi, pislik varsa onun da pisliği.
Ben olsam "oğluna hiç temizlik yaptırmamışsın ki ben ne yapayım? Ben çocukla ilgileniyorum temizliği o yapıyor. Bir bakıyorum hiç temizlenmemiş gibi. Neyse yapa yapa öğrenir artık" derim ve kahvemi içmeye devam ederim. İstediği kadar şoka girebilir, umurumda olmaz.
Ben böyle laflar edene kadar 40 fırın ekmek yemem lazım. :KK45:

Duymamalıktan gel canım anca o şekilde dayanırsın bu dırdıra :) çok söylenirse yardım et anne o zaman göster diyin bana nasıl temiz oluyomuş diye otursun kendi temizlesin birdaha söylemez :)))

Kv bize gelince baya baya evi inceliyoo ve gecen mesela yerde biskuvi krntisi gordu kendi kendine mirildaniyo. Ufak bebegim varrrr inanin surekli temizlik yapan biriyim ama bebekle bu zorlasiyor. Arkamdan laf ettigini hissetim kac kere. Evinde ufak torunu var agzindan kacirdi bir kac kere. Ayip yaaaa kendi cok temizmis gibi gelip acik ariyo. Esimin abisi bosandi o kaynanami hic sevmezdi. Kaynnm disardan sicakkanli gorunen biri bende ilk basta iyi oldugunu dusunmustum. Yanilmisim. Dogumda yanimda durdu bir hafta bana diyorki sizin diger odada halida ay bi sac kili var diyooo nasil abartyoooo. Sok oldum gittim baktim inanin gormedim. Belki sacim dokuluyosa o durrr. Resmen laf ediyooo. Bazen Yok sunun evi pis bunun evi pis laf carptryo gibi yapiyooo. Bu yuzen gidesim gelmiyor onlara. Ustelik yan dairesindeyiz. Pek gidip gelmiyorum bu seferde ne gelmiyonuz diyo... Esime anlatttim esim annem laf eder mi hic diyoo inanmiyoo... Pskolojimi bozdu evi surekli laf etmesin diye toplamaya calisiyorum:KK43: zaten nisanliykenden beri beni pek sevmedi kaynanam hissettim hep. Ayip yaaa ayip. Iyimis gibi gorunuyo. Eltim var yeni nisanli onla nasil ilgilineyoooo gorseniz. Bana oyle bir ilgi gostermedi bile. Yinede saygszlk etmedim.

Canım nasıl olsa temiz demiyormus bence hiiiç kendini yorma zaten yan dairende her halini görür sal gitsin
Benim kardesim kayınvalidesi gelmeden evi Kırklar yinede kadın bir başlar şu cok temizmis bu bundan temizini görmedim die hepsi aynı

Biraz görgüyle alakali sanirim. Gelir, hiçbir yeri incelemez. Sohbet ederiz, ikramda bulunurum, gider. 7 aylık evliyim daha yatak odama bir kez girmedi. Normal olan da bu zaten.
O kaynanayi paylaşabilir miyiz lütfen. Benimki yatak odası çekmecelerime kadar karıştırır. Birde derki şunun yerini değiştirmişsin. Aramızda bir semt var, Allah'tan uzak. Gelince hızlı hizli karıştırıyor ki aradaki bakmadığı zamanların acısı çıksın diye

Canım benim yemeklerimi temizliğim düzenim herkez tarafından parmakla gösterilir ama beğenmeyen laf sokan tek kişi kayınvalidem ve ben beraber yaşıyprum

Back
X