Herkesin mi kayinvalidesi boyle ?

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Kv bize gelince baya baya evi inceliyoo ve gecen mesela yerde biskuvi krntisi gordu kendi kendine mirildaniyo. Ufak bebegim varrrr inanin surekli temizlik yapan biriyim ama bebekle bu zorlasiyor. Arkamdan laf ettigini hissetim kac kere. Evinde ufak torunu var agzindan kacirdi bir kac kere. Ayip yaaaa kendi cok temizmis gibi gelip acik ariyo. Esimin abisi bosandi o kaynanami hic sevmezdi. Kaynnm disardan sicakkanli gorunen biri bende ilk basta iyi oldugunu dusunmustum. Yanilmisim. Dogumda yanimda durdu bir hafta bana diyorki sizin diger odada halida ay bi sac kili var diyooo nasil abartyoooo. Sok oldum gittim baktim inanin gormedim. Belki sacim dokuluyosa o durrr. Resmen laf ediyooo. Bazen Yok sunun evi pis bunun evi pis laf carptryo gibi yapiyooo. Bu yuzen gidesim gelmiyor onlara. Ustelik yan dairesindeyiz. Pek gidip gelmiyorum bu seferde ne gelmiyonuz diyo... Esime anlatttim esim annem laf eder mi hic diyoo inanmiyoo... Pskolojimi bozdu evi surekli laf etmesin diye toplamaya calisiyorum:( zaten nisanliykenden beri beni pek sevmedi kaynanam hissettim hep. Ayip yaaa ayip. Iyimis gibi gorunuyo. Eltim var yeni nisanli onla nasil ilgilineyoooo gorseniz. Bana oyle bir ilgi gostermedi bile. Yinede saygszlk etmedim.

Hemen hemen benim kv de öyle. Ayrı şehirlerdeyiz geldiğinde perdelerime kadar kontrol eder. Perdelerim kırık beyazdır bilerek beyaz almadım diyo ki sen yıkamamışsın sararmış. 4 aylık evliydim 4 ayda perdem sararmış :)
Boşverin çok muhabbet tez ayrılık getirir eltinizle düğün sonrası bakın ne halde olacaklar. Laf etsin istediği kadar siz kendinizi biliyorsanız sıkıntı yok. He ama yerinizde olsam bi gün bilerek evi süpürmem ses kaydını da açarım söylediklerini kaydedip eşime bi güzel dinletirim. Sonra bi gün daha aynısını yapıp e pis ise evim ya gelme yada toruna bak temizleyeyim dersin ağzını kapatırsın.

Kv bize gelince baya baya evi inceliyoo ve gecen mesela yerde biskuvi krntisi gordu kendi kendine mirildaniyo. Ufak bebegim varrrr inanin surekli temizlik yapan biriyim ama bebekle bu zorlasiyor. Arkamdan laf ettigini hissetim kac kere. Evinde ufak torunu var agzindan kacirdi bir kac kere. Ayip yaaaa kendi cok temizmis gibi gelip acik ariyo. Esimin abisi bosandi o kaynanami hic sevmezdi. Kaynnm disardan sicakkanli gorunen biri bende ilk basta iyi oldugunu dusunmustum. Yanilmisim. Dogumda yanimda durdu bir hafta bana diyorki sizin diger odada halida ay bi sac kili var diyooo nasil abartyoooo. Sok oldum gittim baktim inanin gormedim. Belki sacim dokuluyosa o durrr. Resmen laf ediyooo. Bazen Yok sunun evi pis bunun evi pis laf carptryo gibi yapiyooo. Bu yuzen gidesim gelmiyor onlara. Ustelik yan dairesindeyiz. Pek gidip gelmiyorum bu seferde ne gelmiyonuz diyo... Esime anlatttim esim annem laf eder mi hic diyoo inanmiyoo... Pskolojimi bozdu evi surekli laf etmesin diye toplamaya calisiyorum:KK43: zaten nisanliykenden beri beni pek sevmedi kaynanam hissettim hep. Ayip yaaa ayip. Iyimis gibi gorunuyo. Eltim var yeni nisanli onla nasil ilgilineyoooo gorseniz. Bana oyle bir ilgi gostermedi bile. Yinede saygszlk etmedim.
Sizde ona gdince acik arayin acimi tatlimi gorsun hic sevmem bu tipleri

Valla kendi evine baksın benım evime laf edemez direk çaaat diye suratına vururum evinin pislğini .
Elime su dökebilceğini sanmam. Ne temizlikte , ne yemekte

Kv bize gelince baya baya evi inceliyoo ve gecen mesela yerde biskuvi krntisi gordu kendi kendine mirildaniyo. Ufak bebegim varrrr inanin surekli temizlik yapan biriyim ama bebekle bu zorlasiyor. Arkamdan laf ettigini hissetim kac kere. Evinde ufak torunu var agzindan kacirdi bir kac kere. Ayip yaaaa kendi cok temizmis gibi gelip acik ariyo. Esimin abisi bosandi o kaynanami hic sevmezdi. Kaynnm disardan sicakkanli gorunen biri bende ilk basta iyi oldugunu dusunmustum. Yanilmisim. Dogumda yanimda durdu bir hafta bana diyorki sizin diger odada halida ay bi sac kili var diyooo nasil abartyoooo. Sok oldum gittim baktim inanin gormedim. Belki sacim dokuluyosa o durrr. Resmen laf ediyooo. Bazen Yok sunun evi pis bunun evi pis laf carptryo gibi yapiyooo. Bu yuzen gidesim gelmiyor onlara. Ustelik yan dairesindeyiz. Pek gidip gelmiyorum bu seferde ne gelmiyonuz diyo... Esime anlatttim esim annem laf eder mi hic diyoo inanmiyoo... Pskolojimi bozdu evi surekli laf etmesin diye toplamaya calisiyorum:KK43: zaten nisanliykenden beri beni pek sevmedi kaynanam hissettim hep. Ayip yaaa ayip. Iyimis gibi gorunuyo. Eltim var yeni nisanli onla nasil ilgilineyoooo gorseniz. Bana oyle bir ilgi gostermedi bile. Yinede saygszlk etmedim.
Madem o kadar titiz boş durmasın da temizlesin. Hem devamlı siz de ne işi var. Teftişe geliyor herhalde.

Umursamasanız mı acaba? Kvnizin evinizin temizliği üzerine ettiği laflar ne kadar önemli olabilir ki?
Madem çok rahatsızsınız ki bence zerre kafaya takılacak bir durum değil, mırıldanıp bir şeyler söylemeye kalktığında "İstersek donumuzu sıyırır halıya sçarız, burası bizim evimiz sana nooluyo?" deyin geçin.

Bunu yapan insanlar genelde kendi temizlikleri elestirilince dunyaya kuserler.
Siz de bir iki sey soyleyin. Kendini temizlige vursun. Bu kadar da onemsemeyin, eviniz pis, daginik olsa ne olur?

Ben hanımlara her zaman diyorum kafaniza takmicaksiniz madem halinin ortasında saç gördüm diyo hemen " ay anne çok haklısın bu aralar hiç temizlik yapamıyor yardımına ihtiyacım var " de ama senin temizliğine her laf soyleyisinde ondan beklentin varmış gibi buna benzer cümleler kur ya kalkar yapar ya da zamanla ağzını acmamayi öğrenir .siz de sinirlerinizi hiç bozmayin

Al eline fırçayı şu saçlarımı bir tarayayım diyerek başla halının üstüne üstüne taramaya inadına .Madem söylüyor sağda solda ,lafı yerini bulsun değil mi?O anlatıyorsa siz de anlatın ay şunun kayınvalidesi böyle onunki öyle diye.Eğlenmenize bakın.Sorana da hiç beb yaparmıyım öyle şey kayınvalideme kocamın anası sonuçta diyip çekiliverin.

Siz kendiniz temiz olduğunu biliyorsanız takmayın. Eşinizi de annen böyle diyor diye darlamayın, napsın adam anasının ağzını mı bağlasın.

Bunların gelin versiyonu varsa kayınvalide versiyonu da olur..
Siz temizliğinizden eminseniz gerisi boş:KK66:

Biraz görgüyle alakali sanirim. Gelir, hiçbir yeri incelemez. Sohbet ederiz, ikramda bulunurum, gider. 7 aylık evliyim daha yatak odama bir kez girmedi. Normal olan da bu zaten.

Yazım tarzınızdan solayı karşımda ağzını yaya yaya konuşan şımarık bir kadın varmış gibi hissettiğim için konuya yorum yapmak gelmedi içimden.

Back
X