Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en nefret ettiğim durum.. nedense de önceki ilişkilerimde hep başıma gelmiş ve ayrılma kararı almama neden olmuştur.. insanın sevmediği ot burnunun dibinde biter misali.. şimdiki sevgilim de farkında olmadan bana gerizekalı demişti ailesinin içinde.. bana direk olarak söylemedi ama kuzeni "sen böyle demişsin" dedi sevgilim de "hangi gerizekalı söyledi bunu" dedi.. o gerizekalı ben oluyorum demiştim.. çok bozulmuştu sevgilim..çok özür dilemişti.. geçenlerde aynısını gene yaptı.. ablasına döndü winampın ayarlarını hangi salak değiştirdi dedi.. ablası veya kuzenleri sanıyordu.. ben oluyorum o salak dedim.. gene mi aynı hatayı yaptım özür dilerim aşkım dedi..
insanların birbirine salak, manyak,aptal, geri zekalı vs. gibi sıradan sayılan; bana göre küfür niteliğindeki lafları etmesinden hiç hoşlanmam.
çok dikkat ederim. asla hiç kimseye en kızgın anımda bile sarfetmiyeceğim sözlerin bana söylenmesi hazmedemeyeceğim bi şeydir.