sevgiliniz veya esiniz herkesin ortasında size hakaret etse tepkiniz ne olur..gecenlerde arkadas toplulugunda bir kız sevgilisine okuzlugun ustunde bugun dedi herkesde duydu tabi cocuk tepki vermedi..normali bumu yoksa onu orda bırakıp rezil etmekmi..
valla söylememesi gereken bir kelime olmuş...
bana göre elbette...
biz baş başa kaldığımız zamanlarda bile salak aptal manyak mısın gibi kelimeleri kullanmayız kaldı ki herkesin ortasında hakaret edelim....
kim kime ne türlü hakaret ettiyse kıyamet kopmuş demektir...
en nefret ettiğim durum.. nedense de önceki ilişkilerimde hep başıma gelmiş ve ayrılma kararı almama neden olmuştur.. insanın sevmediği ot burnunun dibinde biter misali.. şimdiki sevgilim de farkında olmadan bana gerizekalı demişti ailesinin içinde.. bana direk olarak söylemedi ama kuzeni "sen böyle demişsin" dedi sevgilim de "hangi gerizekalı söyledi bunu" dedi.. o gerizekalı ben oluyorum demiştim.. çok bozulmuştu sevgilim..çok özür dilemişti.. geçenlerde aynısını gene yaptı.. ablasına döndü winampın ayarlarını hangi salak değiştirdi dedi.. ablası veya kuzenleri sanıyordu.. ben oluyorum o salak dedim.. gene mi aynı hatayı yaptım özür dilerim aşkım dedi..
insanların birbirine salak, manyak,aptal, geri zekalı vs. gibi sıradan sayılan; bana göre küfür niteliğindeki lafları etmesinden hiç hoşlanmam.
çok dikkat ederim. asla hiç kimseye en kızgın anımda bile sarfetmiyeceğim sözlerin bana söylenmesi hazmedemeyeceğim bi şeydir.
benimde en nefret ettiğim şey fakat eşim bunu hep yapıyor sinirlenince kimseyi farketmiyormuş ağzına geleni söyler bende olay büyümesin diye hiç sesimi çıkarmıyorum eve gelincede küsüyorum ama benim eşim her şeyi yapmakta kendini haklı görüyor ben artık yapacak bir şey bulamıyorum çünkü asla değişmeyecek bunu anladım küsüp oturuyorum çocuklar için
en nefret ettiğim durum.. nedense de önceki ilişkilerimde hep başıma gelmiş ve ayrılma kararı almama neden olmuştur.. insanın sevmediği ot burnunun dibinde biter misali.. şimdiki sevgilim de farkında olmadan bana gerizekalı demişti ailesinin içinde.. bana direk olarak söylemedi ama kuzeni "sen böyle demişsin" dedi sevgilim de "hangi gerizekalı söyledi bunu" dedi.. o gerizekalı ben oluyorum demiştim.. çok bozulmuştu sevgilim..çok özür dilemişti.. geçenlerde aynısını gene yaptı.. ablasına döndü winampın ayarlarını hangi salak değiştirdi dedi.. ablası veya kuzenleri sanıyordu.. ben oluyorum o salak dedim.. gene mi aynı hatayı yaptım özür dilerim aşkım dedi..
hayatımda bi erkeğe öküz dedim o da haketmişti :))
onun dışında eğer sevgilime karşı böyle hissediyorsam zaten sevgilim olmamalı o
bana böyle dese düzgün konuş ya ne diyosun sen derim o anda
sonra da arkadaş ortamından çıkınca canına okurum
yanımızda arkadaşlar varken de tek başımızayken de kullanmayız o tarz kelimeler
kendi aramızda kullanırsak alışkanlık yapar bir süre sonra..
laçkalaşmamalı bence sevmiyorum ben..
insanların birbirine salak, manyak,aptal, geri zekalı vs. gibi sıradan sayılan; bana göre küfür niteliğindeki lafları etmesinden hiç hoşlanmam.
çok dikkat ederim. asla hiç kimseye en kızgın anımda bile sarfetmiyeceğim sözlerin bana söylenmesi hazmedemeyeceğim bi şeydir.
asla böyle birşey yapmam yapılmasınıda istemem
oldu ya yaptı.....kalkkar giderim sonuçta yüzüm asılır keyfim kaçar.orda öyle durmaktansa gitmek daha iyidir....
o da bu yüzden rezil olucaksa olsun....ya öyle laf etmiyecek yada efendi gibi durucak hareketlerine dikkat edicek
valla ben o lafı söylesem ya çeker gider adam yada yüzümün üstüne iki tane yapıştırır kendıne gel diye haketmiş olurum bu durumlar ne kadar normalse başkasının yanında hakaret etmekte bu kadar normal bana göre...boyle bır sey yanlızken bile olamaz