- 5 Ocak 2016
- 176
- 39
- 98
- Konu Sahibi merveguzel
-
Çoook korkuyorum nişanlım takıntılı bir tip çünkü aşırı kıskanç çocuk ona ulasırsa ynarımVesvese yapıyorsun, söylemez kimse
Artık çok geç orkestraya kesın olarak onlar çıkmıcak onu bılıyprum ama sorun o işletme sahıpleri kalkıp rakı sevgılıme bu olayları anltrsa çocukta kıl olur yanı sevgılı olmadık aslında ama kaldık sonucta ama bısı yasamadık tabısevgilinizin böyle bir tepki vermesi bence çok normal kimse olsa bunu sorun eder kına geceniz için başka bir yerle anlaşma imkanınız yok mu
Raki eski demekti ama sevgili olmadik ama kaldik ne demek.Gercekten ben sana uzuldum.Hic iyi degilsinArtık çok geç orkestraya kesın olarak onlar çıkmıcak onu bılıyprum ama sorun o işletme sahıpleri kalkıp rakı sevgılıme bu olayları anltrsa çocukta kıl olur yanı sevgılı olmadık aslında ama kaldık sonucta ama bısı yasamadık tabı
Sizde Haklısınız ama İnan'ın paylaşacak kimsem yokFenalık geldi sürekli aynı konundan.
Çok sagolFenalık geldi sürekli aynı konundan.
Herkes yok bişey olmaz diyor.
Ya olursa diyorum ben de napacan,ya söylerse?
Kına gecende terk edilirsen?
evet degılımmRaki eski demekti ama sevgili olmadik ama kaldik ne demek.Gercekten ben sana uzuldum.Hic iyi degilsin
Ya şey diye dusunebilir bu kızla sdece bir sefer kaldık başka bişi olmadı neden benım arkamdan iş cevırıyor deyıp nışanlıma bunu duyarabılır dıye korkuyorum cunku semtlerı yakın birbirlerıne muhakak ortak tanıdıkları vardır belkıde arastırsakonların kesin çıkmayacağı kesin bir bilgiyse sorun yok demektir rahat olabilirsiniz bu sizin için önemli olabilir ama diğer insnlar için öyle değil buna emin olabilirsiniz kimse kimseye bir şey söylemez söylese bile eski sevgiliniz evlilik aşamasında olan biri için hiçbir şey yapmayacaktır zaten basit bir birlikteliğiniz varmış erkekler böyle şeyleri dert etmezler rahat olun ve kına gecesinde ne kadar mutlu olacağınızı düşünün mutluluklar
Ya şey diye dusunebilir bu kızla sdece bir sefer kaldık başka bişi olmadı neden benım arkamdan iş cevırıyor deyıp nışanlıma bunu duyarabılır dıye korkuyorum cunku semtlerı yakın birbirlerıne muhakak ortak tanıdıkları vardır belkıde arastırsak
Birşeyler yaşamış nişanlısının haberi yok korkusu ondan. Söyler mi diye. Ama birşey olmamış zar sağlam !!!Sevgilin mi değil mi
Bir kere kaldık
Bir şey olmadı ne demek
Ben de birçok kişi ile kaldım ama bu kişilerden sevgilim olan sevgilimdi diğerleri arkadaşım
Ada'm sevgilin değilse neden kaldın nerede kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?