- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.859
- 598
- Konu Sahibi merveguzel
-
Canım az öz güven ya.bu sitede bunu söylemekten bıktım.virşey yaşamamışsınız.kim bilir ne zamandır da görmüyorsun.yani bunu sen ortaya çıkarmasan kim nerden bilecekti ortalığı ayağa kaldırarak kimsenin haberi olmayan birşeyi gün yüzüne çıkarıyorsun.ayrıca nişanlından da bu kadar korkuyorsan evlenme bence.o kadar kıskançsa seni evden çıkarmaz yarın öbür gün buraya yazarsın çok kısmanç bunaldım diyeÇoook korkuyorum nişanlım takıntılı bir tip çünkü aşırı kıskanç çocuk ona ulasırsa ynarım
Canım sen fazla takıntı yapmışsın bence. Peki bu kadar çok korkuyorsan bu adamla bir ömür geçirebilecek misin .yazık canına, şimdiden bu kadar korkuyorsan evlendikten sonra nasıl olacakÇoook korkuyorum nişanlım takıntılı bir tip çünkü aşırı kıskanç çocuk ona ulasırsa ynarım
+1Canım az öz güven ya.bu sitede bunu söylemekten bıktım.virşey yaşamamışsınız.kim bilir ne zamandır da görmüyorsun.yani bunu sen ortaya çıkarmasan kim nerden bilecekti ortalığı ayağa kaldırarak kimsenin haberi olmayan birşeyi gün yüzüne çıkarıyorsun.ayrıca nişanlından da bu kadar korkuyorsan evlenme bence.o kadar kıskançsa seni evden çıkarmaz yarın öbür gün buraya yazarsın çok kısmanç bunaldım diye
Rahat ol ne adam eski sevgiline soyler. Ne soylenseceski sevgili nisanlina gider.Merhabalar dünde açtım ama İnan'ın piskolojim çok bozuk intihara meyilliyim nişanlım aşırı takıntılı düğünüme sayılı günler kala bir derdim var, kına gecemin yapılacağı yere bakıyordum, geçen gün sosyal medyadan birde baktım orkestrada eskiden sevgili olduğum insan, hiçbirşey yaşamadık ama sonuç olarak hayatımda bulundu azda olsa, ismi Mehmet ve şu anki nişanlıma 20 dakikalık mesafede oturuyor, neyse kına gecemın yerının sahıbı serpıl hanım ve kaan bey var onları aradım ve huzursuz olacağımı gizli bir sekılde onların çalmamasını istedim, kadında biraz şaşırdı tabi ama merak etme onlar sürekli burda calmıyor ayda yılda bir belki geliyor dedi, aksamda içim rahatlasın diye durumu anneme anlatıp ona arattırdım, anneme senin kızın ne kadar takıntılı, korkmasın öyle bişey olmayacak falan dedi, nişanlım çok takıntılı biri, şimdi korkum bu kına yerındekı abla ve adam bunu o eski sevgilime söyler mi diye korkuyorum, özellikle duyulmasn dedım ama adama değil kadına, psikolojim bozuldu vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama nefesalamıyorum.
Bisey yasamissin bnce hayr yani yasamadysan korkun ne herkesn hayatna birileri giriyor sonucta .. surekli bbsey yasamadk deyip durma bnceArtık çok geç orkestraya kesın olarak onlar çıkmıcak onu bılıyprum ama sorun o işletme sahıpleri kalkıp rakı sevgılıme bu olayları anltrsa çocukta kıl olur yanı sevgılı olmadık aslında ama kaldık sonucta ama bısı yasamadık tabı
neden bunları yazıyorsunuz?2021 de nasıl 7 yıllık evli oluyorsunuz hemd e 2 çocuklu onu anlatırmısınız bize?Merhabalar dünde açtım ama İnan'ın piskolojim çok bozuk intihara meyilliyim nişanlım aşırı takıntılı düğünüme sayılı günler kala bir derdim var, kına gecemin yapılacağı yere bakıyordum, geçen gün sosyal medyadan birde baktım orkestrada eskiden sevgili olduğum insan, hiçbirşey yaşamadık ama sonuç olarak hayatımda bulundu azda olsa, ismi Mehmet ve şu anki nişanlıma 20 dakikalık mesafede oturuyor, neyse kına gecemın yerının sahıbı serpıl hanım ve kaan bey var onları aradım ve huzursuz olacağımı gizli bir sekılde onların çalmamasını istedim, kadında biraz şaşırdı tabi ama merak etme onlar sürekli burda calmıyor ayda yılda bir belki geliyor dedi, aksamda içim rahatlasın diye durumu anneme anlatıp ona arattırdım, anneme senin kızın ne kadar takıntılı, korkmasın öyle bişey olmayacak falan dedi, nişanlım çok takıntılı biri, şimdi korkum bu kına yerındekı abla ve adam bunu o eski sevgilime söyler mi diye korkuyorum, özellikle duyulmasn dedım ama adama değil kadına, psikolojim bozuldu vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama nefesalamıyorum.
Konu 2017 nin konusu, nerden buldun bunu, bi de tarihlerin hesabini sormus, kopardın beni gece geceneden bunları yazıyorsunuz?2021 de nasıl 7 yıllık evli oluyorsunuz hemd e 2 çocuklu onu anlatırmısınız bize?
Baska konuda mi 7 yillik evli ? Oha az sazan degilim ben deneden bunları yazıyorsunuz?2021 de nasıl 7 yıllık evli oluyorsunuz hemd e 2 çocuklu onu anlatırmısınız bize?
Benim bir defterim var. Kadınlar kulübünde söylediğim yalanları kronolojik sırayla yazıyorum. Mesaj yazarken hemen açıp bakıyorum. Bu şekilde yakalanmıyorum. Konu sahibine öneririm.neden bunları yazıyorsunuz?2021 de nasıl 7 yıllık evli oluyorsunuz hemd e 2 çocuklu onu anlatırmısınız bize?
kuzum okb li diye yorumlar yapılıyor.ben de araştırdım tüm konular bir tuhaf ve tutarsızlık doluKonu 2017 nin konusu, nerden buldun bunu, bi de tarihlerin hesabini sormus, kopardın beni gece gece
neden bunları yazıyorsunuz?2021 de nasıl 7 yıllık evli oluyorsunuz hemd e 2 çocuklu onu anlatırmısınız bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?