Herkesin yardımına ihtiyacım var?

Bir kere kaldık ne demek yahu, sürekli aynı cümle!
Nerde kaldın, ne demek istiyorsun?
Yattın mı yani, sarıldın uyudun mu, nedir?

Çıkmayacağı garantilendiyse hâlâ neyi sorun ediyorsunki.
Nişanlın takıntılı olmasa da evet gıcık bir durum.
Kimse istemez eski sevgilisinin önünde kendi kınasında göbek atmayı.
Ama o gece çıkmayacak işte, dert etmeye değer birşey kalmamış.
Mekan sahibinin işi gücü yok da nişanlına
bunu mu yetiştirecek.

Mekan sahiplerinin işi gücü yok mu desinler nişanlına orda çıkacak bi gerginlik ilk etapta onları etkiler zaten.Yalnız şimdiden iplerini verme nişanlına bu kadar ya senin elinde olmayan bi durum için neden korkuyosun bu kadar ayrıca bitmiş gitmiş bi şeyin neyini bu kadar kıskanıyo onun geçmişi yok mu?

Çoook korkuyorum nişanlım takıntılı bir tip çünkü aşırı kıskanç çocuk ona ulasırsa ynarım
Canım az öz güven ya.bu sitede bunu söylemekten bıktım.virşey yaşamamışsınız.kim bilir ne zamandır da görmüyorsun.yani bunu sen ortaya çıkarmasan kim nerden bilecekti ortalığı ayağa kaldırarak kimsenin haberi olmayan birşeyi gün yüzüne çıkarıyorsun.ayrıca nişanlından da bu kadar korkuyorsan evlenme bence.o kadar kıskançsa seni evden çıkarmaz yarın öbür gün buraya yazarsın çok kısmanç bunaldım diye

Çoook korkuyorum nişanlım takıntılı bir tip çünkü aşırı kıskanç çocuk ona ulasırsa ynarım
Canım sen fazla takıntı yapmışsın bence. Peki bu kadar çok korkuyorsan bu adamla bir ömür geçirebilecek misin .yazık canına, şimdiden bu kadar korkuyorsan evlendikten sonra nasıl olacak

+1

Sanırım beraber kaldığınızda birşeyler yaşadınız ama nişanlınız bilmiyor, heralde bundan dolayı çok korkuyorsunuz. Ya da sadece beraber kaldınız bilemiyorum ama önemi de yok zaten. Korkacak hiçbir şey yok, geçmiş gitmiş birşey artık, irdelenecek bir tarafı yok. Hiç kimse de gidip nişanlınıza birşey söyleyip başına dert almak istemez zaten. Biraz sakinleşin lütfen, bir duş alın, varsa bir melisa çayı için.

Rahat ol ne adam eski sevgiline soyler. Ne soylenseceski sevgili nisanlina gider.

Nişanlınız öğrense bile ona açıklama yaptığınızda sizi dinlemeyecek kadar hayvansa, boşverin zaten hiç hayatınızda olmasa daha iyi

Kaldı ki, hiç sanmıyorum duyacağını.

Bisey yasamissin bnce hayr yani yasamadysan korkun ne herkesn hayatna birileri giriyor sonucta .. surekli bbsey yasamadk deyip durma bnce

neden bunları yazıyorsunuz?2021 de nasıl 7 yıllık evli oluyorsunuz hemd e 2 çocuklu onu anlatırmısınız bize?

neden bunları yazıyorsunuz?2021 de nasıl 7 yıllık evli oluyorsunuz hemd e 2 çocuklu onu anlatırmısınız bize?
Benim bir defterim var. Kadınlar kulübünde söylediğim yalanları kronolojik sırayla yazıyorum. Mesaj yazarken hemen açıp bakıyorum. Bu şekilde yakalanmıyorum. Konu sahibine öneririm.

Eski konu muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…