Herkeste Böyle mi Olur ?

ssunal

Nothing..
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
103
24
33
hanımlar merhaba,
bir yıllık iyi giden bir ilişkim var, ama bazen eşimin uzaklaştığını hissediyorum . yani sessizleşiyor konuşmak istemiyor kısa kısa kesiyor böyle bır hafta gibi sürüyor ve bu genelde eski arkadaşı hayatımıza sıçradığı zamanlarda oluyor . yani kız ornegın arıyor arada msj atıyor vb durumlarda dıger zamanlarda cok ıyıyız sukur hıc bır problem yok hatta evlılık ıcın aıleden onay beklıyoruz ama boyle olunca ne bıleyım dusunmuyorda degılım, herkeste boyle durumlar var mıdır yanı bende olmadı hıc eskı erkek arkadasım zank dıe msj atmadı bende o ruh halıne gıremedım , dıger ınsanlardada boyle olurmu merak konusu ? bende bu zamanlarda üstüne gidince yani zorluyorum acıkcası ayrılalım dedgım zamanlar bıle oldu ama sacmalayan buyuten hep ben oldum benımle beraber sende sakın ol o zaman dıyor bana . ne yapacagımı sasırdım.

Esim demissiniz ama aileden onay bekliyoruz demissiniz.anlayamadim evli olup olmadiginizi. Bence normal bir durum degil. Eski kizarkadasi mesaj atiyorsa sevgiliniz atmasina musade ettigi icin atiyor.bir de bu.acidan.dusunun..

ben hıc boyle bırsey yasamadım bır hafta uzak kalması cok tuhaf bence

Sıçramasına engel olsun o zaman. Zor bir şey değil..
Ve böylelikle hem sizin hem de onun kafası rahat olmuş olur..

hayır eşim derken erkek arkadaşım / ruh eşim manasında kızmayın hemen yahu

haklısınız bazende düşünüyorum acaba unutamadıgı seyler var mıdır ıkı sene olmus ayrılalı ama yanı ıkı uc ayda bır bunu yapıyor dıger zamanlarda da hiç yansıtmadıgayet mutlu giden bir zaman akışındaydık açıkcası

ex in ulaşmasını istemeyen adam numarasını cartını curtunu değiştirir..hem eski neden ara ara kendini hatırlatma gereği duyuyormuş ki olay tam olarak nedir..

Eski kız arkadaş neden hala arada msj atıp arıyor. Bence en önce bunu çözün.

hmmm demekki tamamen atamamış eski sevgiliyi kafadan

şunu da belirteyim normal bir durum değil kesinlikle herkes te de böyle olmaz

kız unutamıyor sanırım yani sosyal medya paylaşımlarında da görüyorum geçen günde arkadaşı aramış naber diye , yani ne alaka sonrada kız diyormuş ki benim haberim yoktu kız arkadaşın oldugundan kusura bakma demiş . böyle olunca kendimi hayatlarında fazlalık gibi düşünüyorum sanki ben ayırdım ben mani oldum kızada üzülüyorum ama benim suçum ne yahuu

böyle bişeye denk gelmedim daha önce. Her insan zaman zaman kendi içine döner ama bu dışardan bir etkiyle olmaz genelde. Biz burdan ne desek boş. Oturup ciddi bir şekilde konuşmalısınız bu durumu.

Iliski, esim? Ilk önce ne olduguna bi karar verin! Eski sevgilisi neden ariyor mesaj atiyor? Sizinki cevap veriyor mu? Engellesin, hattini degistirsin, aksi taktirde sizden emin degil ve acik kapi birakiyor heran ötede yesil isik yanarsa gaza basa bilir...

İzin vermesin mesaj atmasına..
Engel olsana sen aç kıza telefon ağzına geleni say.........
Hem anlayamadığım, madem bir mesajla kafası karşıyorsa bu adamın,
Senin bu adamla işin ne kardeşim...?

Anlık sinir olunur 1 saat olunur 2 saat olunur da böyle günlerce takmak tuhaf bence
Neden o kadar umursayayım ki eskilerimi

belirttim yukarıda da erkek arkadasım , telafuzum
İzin vermesin mesaj atmasına..
Engel olsana sen aç kıza telefon ağzına geleni say.........
Hem anlayamadığım, madem bir mesajla kafası karşıyorsa bu adamın,
Senin bu adamla işin ne kardeşim...?

heh canım bende anlamadıgım nokta bu zaten normal zamanda hıcbır problem yok , ıkıuc ayda bır kızdan bısey gelıyo zank bızımkı bır hafta benden uzaklasma cabasında susmalar kendını bı agırdan satmalar .

eski kız arkadaşına karşı birşeler hissediyor olabilir hala..
eğer senden uzaklaşma dönemleri kızın mesaj atmasıyla aynı döneme denk geliyorsa..

sen rahatsız olduğunu bildirdin mi?
eğer bildirdiysen bir aksiyon alması gerekirdi, kıza artık ciddi bir ilişkisi olduğunu ve onunla görüşmek istemediğini açıkça söylemeli.
eğer bunu yapmıyorsa hala bir açık kapı bırakıyor demektir.
üzgünüm ama böyle

Yahu sen iyimisin ya,
Ya madem bu kızdan hala mesaj gelmesine izin veriyor bu adam,
SENİN BU ADAMLA İŞİN NE DİYORUM SANA.
Saniyelik bile başka bir kız benim erkek arkadaşımın kafasını karıştırıyorsa kusura bakmasın ama s..tirr git derimm...
Sen buna nasıl göz yumuyosun hayret doğrusu..
Kıskançlık damarların mı çekilmiş!!!!

Yaslariniz kac canim?

ve de evlenmeden ya da ciddi bir şeye adım atmadan önce bu konuyu çözmeye bakın.
hattını değiştirmesi falan çözüm değil.
ulaşmak istedikten / ulaşmasını istedikten sonra bir yol bulunur.
sosyal ortam olabilir, yeni hattını verebilir vs..
önemli olan kendisinin bunu istememesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…