Herkeste Böyle mi Olur ?

Burnuma kötü kokular geliyor.... Eski arkadaş msj atınca aklı karışacak kadar değişiyor tuhaf.... Bide erkek arkadaşınızın hayatında siz varken eski arkadaşına msj atma cesareti vermeside tuhaf....

Sevgilin acik kapi birakiyor , kizda mesaj atiyor ...
Anlamayacak bir durum yok..
Hem karnim doysun , pastam dursun misali...

Ben eski kiz arkadas konusunda asla taviz vermem ! Cogu seyi affederim ama bunu cok zor diyebilirim. Dusunuyorum sizin yerinize kendimi koyup o zaman bile sinirleniyorum bence eski kiz arkadasina mesaj atsin artik senden tek bir mesaj haber duymak istemiyorum hayatimda guz giden bir iliskim var ve senin yuzunden hattimi degistirmek istemiyorum ayrica bir kez daha olursa bu kadar nazik konusmam diyerek onu uyarsin ama tabi bunu durduk bir anda yapmasin o zaman karsi taraf erkek arkadasinizin onu onemsedigini dusunur kiz mesaj attiktan sonra boyle bir mesaj yollayin

sacmaliga bak .... bi kere adam seninle ciddi dusunse kesinlikle kiza '' hadi canim,hadi benim seninle isim olmaz ''deyip kiza yol vermesi lazimdi ... ne demek eski kiz arkadasi mesaj atacak,benimkinin akli karisacak ? alnini karislarim vallahi onunda,kizinda ...

kafası karışıyor adamın, sen fazlalık geliyorsun açık değil mi

bide hiç cevap vermiyo ya onada acayip tav oluyorum ha
Arkadas cok önemli bi arastirma icinde, rica ediyorum böyle demeyin... Yas cok önemli, yaslari ögrendikmi is tamam cözülüyor... Biraz anlayis lütfen... Cevap veremez yasi ögrenmedik daha...

Canim yasiniz kac?

aileden onay bekliyorsunuz ama henüz "eşiniz" onay vermemiş bence ilişkinize. ne şiş yansın ne kebap! hayat ona güzel, size dar. sizi çok yorar bu. bence evlilik öncesi dönemi biraz daha uzatın, acele etmeyin.

Arkadas cok önemli bi arastirma icinde, rica ediyorum böyle demeyin... Yas cok önemli, yaslari ögrendikmi is tamam cözülüyor... Biraz anlayis lütfen... Cevap veremez yasi ögrenmedik daha...
yaşla ilgili çok travmatik bir olayı var ya hayırlısı bdv de konusunu heyecanla bekliyorum..en son verileri sunacak zannımca..şu yaş grubu böyle aldatıyor artık eminim şu yaş grubu şöyle dövüyor eminim eminim senelerdir kk da araştırıyorum diye

canım ben 23 arkadaşım 28 yaşında

O kiz arkadas konusu tehlikeli bence. Bi kere erkek arkadasin yüz vermese o da aramaz. Bu bi gercek. Demekki kestirip atmiyo. Ayrica yasi da 28 yani bu yasta liseli gibi davranmasi bi garip, herkese acik kapi birakarak. Nacizane fikrim

anlamadım ki herkes bir anda yaş kaç diye yüklendi bende şaşırdım yaşıma nolmuş diye :)
o üye yaş kaç tatlım demekten başka yorumu yok gibi 1000 mesajın 950 si yaş kaç bu da bize espri konusu oldu yani biz yaş maş söylemiyoruz arkadaşa,sorunca cevapta vermiyo zaten..yaş fantazisini çözemedik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…