zipzip büyüksün yaşlarınız kaç canım rekorları kırıyosunYaslariniz kac canim?
Sizi tebrik ediyorumYaslariniz kac canim?
bide hiç cevap vermiyo ya onada acayip tav oluyorum haSizi tebrik ediyorum
Arkadas cok önemli bi arastirma icinde, rica ediyorum böyle demeyin... Yas cok önemli, yaslari ögrendikmi is tamam cözülüyor... Biraz anlayis lütfen... Cevap veremez yasi ögrenmedik daha...bide hiç cevap vermiyo ya onada acayip tav oluyorum ha
kız unutamıyor sanırım yani sosyal medya paylaşımlarında da görüyorum geçen günde arkadaşı aramış naber diye , yani ne alaka sonrada kız diyormuş ki benim haberim yoktu kız arkadaşın oldugundan kusura bakma demiş . böyle olunca kendimi hayatlarında fazlalık gibi düşünüyorum sanki ben ayırdım ben mani oldum kızada üzülüyorum ama benim suçum ne yahuu
canım ben 23 arkadaşım 28 yaşındaCanim yasiniz kac?
sizin istediğiniz yaş aralığı nedir ? Elimizde yoksa getirtiriz .Canim yasiniz kac?
yaşla ilgili çok travmatik bir olayı var ya hayırlısı bdv de konusunu heyecanla bekliyorum..en son verileri sunacak zannımca..şu yaş grubu böyle aldatıyor artık eminim şu yaş grubu şöyle dövüyor eminim eminim senelerdir kk da araştırıyorum diyeArkadas cok önemli bi arastirma icinde, rica ediyorum böyle demeyin... Yas cok önemli, yaslari ögrendikmi is tamam cözülüyor... Biraz anlayis lütfen... Cevap veremez yasi ögrenmedik daha...
canım ben 23 arkadaşım 28 yaşında
çalışıyorum çünkü, hepsine cevap yazmaya calıstım başlangıcta yasımıda belirttim 23 erkek ark. 28 diyebide hiç cevap vermiyo ya onada acayip tav oluyorum ha
sen değil kız zipzipçalışıyorum çünkü, hepsine cevap yazmaya calıstım başlangıcta yasımıda belirttim 23 erkek ark. 28 diye
sen değil kız zipzip
o üye yaş kaç tatlım demekten başka yorumu yok gibi 1000 mesajın 950 si yaş kaç bu da bize espri konusu oldu yani biz yaş maş söylemiyoruz arkadaşa,sorunca cevapta vermiyo zaten..yaş fantazisini çözemedik gittianlamadım ki herkes bir anda yaş kaç diye yüklendi bende şaşırdım yaşıma nolmuş diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?