Herkeste Böyle mi Olur ?

Eski kız arkadaşına karşı boş değil, aralarında ne geçti bilmiyorum ama onla da olması imkansız mantığı engel oluyor buna. Ona dönüşü olmadığı için, sana da değer verdiği için senle olmayı tercih ediyor. Zaten senden ayrılsa o kızla olamayacak e senle de iyi bir birlikteliği var. Bence yani.

çok mantıklı ..

Benim anlamadığım hala eski kız arkadaşı neden mesaj atıyor?
O kadar engelleme programı vs var, hiç olmadı hattını değiştirebilir.
Yüz veriyor ki arayabiliyor...

Bizde de vardı aynı durum. yani kız sürekli rahatsız ediyordu bana bile ulaştığı oldu kızın uzaklaşma falan olmuyordu ancak haliyle çıldırıyordum o da beni sakinleştiriyordu. bi yerden engellesek başka yerden çıkıp geliyordu ulaşıyordu kız. birgün oturduk bütüüünn hesaplarından kızı ve kızın ulaşabileceği kim varsa engelledik hattı değiştirdik. uzun zamandır da ses yok çok şükür.

Kafası net olan adam ara ara böyle haller yaşamaz tabiki normal değil.. Eski sevgili kafa kurcalıyor her msj attığında simdiki ilişkisini gözden geçirir gibi kabuğuna cekilmesi bilmiyorum çok incitici birşey olurdu benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…