Herkeste Böyle mi Olur ?

bende bilmiyordum o yüzden :) :)

O kiz arkadas konusu tehlikeli bence. Bi kere erkek arkadasin yüz vermese o da aramaz. Bu bi gercek. Demekki kestirip atmiyo. Ayrica yasi da 28 yani bu yasta liseli gibi davranmasi bi garip, herkese acik kapi birakarak. Nacizane fikrim
Cok merak ettim, diyelim ki konusahibi 20 sevgilisi 23, simdi yorumunuz ne olacak?

bende bilmiyordum o yüzden :) :)
biz artık onun bi pc programı olduğunu düşünmeye başladık ama araya bir iki insani mesaj sıkıştırınca yaşıyor mu gerçek mi yalan mı kestiremiyoruz bu esrarengizlikte hoşuna gidiyo koşturuyo bakalım bizleri peşinden

Unutamadığı şeyler olmalı.
Ama anlaman gereken hala hisleri var mı.
Varsa o kötü işte.

Eski kiz arkadaslari mesaj attigi zaman kafasimi karisiyor ki de oyle yapiyor? Henuz kafasi net degilken evlilik icin acele etmeyin bence..

Kibleyen oldu mu? Mesajlarının %50si bu yönde ise bi sıkıntı vardır.

arada ben varım mesajları sergiliyor baksana cümle kurmuş az önce bu sebeple neyini kibleyeceksin ki..2008 den beri.

Senin ex aşkın arada sırada arasa ne söyler,rahatsız olmaz mı? Ne tuhaf ilişki , 2 kızı idare etmek , çirkin bence , sizde ama rahatsınız

söyleseniz ne olur?

Bu şimdi geniş ilişkiye mi giriyor ?

Senin ex aşkın arada sırada arasa ne söyler,rahatsız olmaz mı? Ne tuhaf ilişki , 2 kızı idare etmek , çirkin bence , sizde ama rahatsınız

söyleseniz ne olur?

canım rahatlıkla ılgısı ne kendı kendımı yıyorum yazıda belirttim onunla paylastıgımda sacmalıyosun abartıyosun gıbı yorumlar aldım .

söyleseniz ne olur?

facebookta ki serbest ilişkinin tanımını buldum..

canım rahatlıkla ılgısı ne kendı kendımı yıyorum yazıda belirttim onunla paylastıgımda sacmalıyosun abartıyosun gıbı yorumlar aldım .

Bir kadın laf cambazlığında bir erkeğe çok zor yenilir. %100 haklı olduğunuzu düşündüğünüz ve de çok sert ve dik durduğunuz sürece saçmalıyorsun deme lüksüne sahip olmaz. Dik durun. Saçmalamıyorum diyin. "Bana hissettirdiğin bu şekilde. Ben bu şekilde hissettiğim bir ilişkiyi evliliğe dönüştürmek istemiyorum. Ben kendimi güvende hissetmek istiyorum. Saçmasapan ne kıskançlığımı gördün de (tabi bunu demek için adamı bunaltan saçmasapan kıskançlıklaırnızın olmaması lazım) şu anda saçmaladığımı düşünüyorsun. Ben ilişkimde oyun oynamak istemiyorum. Ben sana empati yaptırmasını da bilirdim. Hala bana ulaşabilen eski erkek arkadaşlarım olsa ne düşüneceğini göstermek için oyunlar oynayabilirdim, ben de uzaklaşabilirdim, ama ben hayatıma alacağım insanın bana empati yapması için oyun oynamam gerekmemesi gerektiğini düşünüyorum. O yüzden kendine gel"
minvalinde bir konuşma yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi sert ve dik durmalısınız. Ama o benim ruh eşiiiim falan diye hemen yumuşamamalısınız. Evlilik çocuk oyuncağı değil.

İlk başta böyle bir durumu kabul etmem ben zaten..
Ne münasebet yani eski kız arkadaşı mesaj atacak adam içine kapanacak bilmemne..
Böyle birşey yaşamadım...yaşayacağımıda sanmıyorum çünkü izin vermem.

tutkuyla seni sevmiyor bence ,sanırım başka kız arkadaşlarıda var , kızların varlığından memnun bir erkek , her daim hayatında başka kadınlarda olacak mesajı veriyor , böyle birine güvenipte evlendikten sonra çocuk yapmazdım ,bu adamı terk eder yahu

canım fikirlerin için cok tesekkur ederim uygulayacagım, okudugumda bıle bır cesaret geldı sagol :)

Bu gidişle aileden izin yerine, Ex ten izin bekleyeceksiniz, haberiniz yok.

Edit.bende konuları ilk okuduğumda, yav bunların yaşı kaç acaba da böyle .......... Davranıyorlarmış diye düşünüyorum. Bir sayfa geçiyor. Zipzip çözmüş oluyor.

Yani dokunmayın Z zipzip ıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…