- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
Akşamüstü bebeğimi bebek arabasına koydum, yürüyüş yaparak markete gittim. Çıktığımda yaşlı bir teyze kapının önünde gömleklere bakıyordu ama işin tuhaf tarafı teyzenin önünde bir bebek arabası ve arabanın içinde de bir taş. Bana gömleğin fiyatını sordu. Fiyat yazmıyordu, ben de içeri sorayım mı istersen dedim. Tamam sen bebeği bırak git sor dedi bana. Tam çıkış kapısının önünde olduğumuz için içeri girmek için diğer tarafa gitmem gerekiyordu. Yani bebeğimi ona bırakıp gidip sormamı istiyor benden. O esnada çıkış kapısı açıldı ve ben de hemen oradaki kasiyere sordum. Teyzeye fiyatı söyledim, o da yoluna devam etti. Benim yolumun tersi tarafına gitti. Sonra ben yürürken arkama bir baktım o teyze geliyor bebek arabasıyla. Kalbim hızlı hızlı atmaya basladi, hemen bir mağazaya girdim. Çıktığımda yoktu ortada. Sonra eve gelirken acaba arabayı kolay yürümek için mi sürüyordu diye düşündüm. Boşuna günahını aldım sanırım. Ama kadının tipi, bebeği bana bırak demesi falan çok korkuttu beni. Kimseye güvenemeyecek miyiz artik?