Herkesten korkar olduk artık.

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.154
30.244
548
36
Akşamüstü bebeğimi bebek arabasına koydum, yürüyüş yaparak markete gittim. Çıktığımda yaşlı bir teyze kapının önünde gömleklere bakıyordu ama işin tuhaf tarafı teyzenin önünde bir bebek arabası ve arabanın içinde de bir taş. Bana gömleğin fiyatını sordu. Fiyat yazmıyordu, ben de içeri sorayım mı istersen dedim. Tamam sen bebeği bırak git sor dedi bana. Tam çıkış kapısının önünde olduğumuz için içeri girmek için diğer tarafa gitmem gerekiyordu. Yani bebeğimi ona bırakıp gidip sormamı istiyor benden. O esnada çıkış kapısı açıldı ve ben de hemen oradaki kasiyere sordum. Teyzeye fiyatı söyledim, o da yoluna devam etti. Benim yolumun tersi tarafına gitti. Sonra ben yürürken arkama bir baktım o teyze geliyor bebek arabasıyla. Kalbim hızlı hızlı atmaya basladi, hemen bir mağazaya girdim. Çıktığımda yoktu ortada. Sonra eve gelirken acaba arabayı kolay yürümek için mi sürüyordu diye düşündüm. Boşuna günahını aldım sanırım. Ama kadının tipi, bebeği bana bırak demesi falan çok korkuttu beni. Kimseye güvenemeyecek miyiz artik? :(

Akşamüstü bebeğimi bebek arabasına koydum, yürüyüş yaparak markete gittim. Çıktığımda yaşlı bir teyze kapının önünde gömleklere bakıyordu ama işin tuhaf tarafı teyzenin önünde bir bebek arabası ve arabanın içinde de bir taş. Bana gömleğin fiyatını sordu. Fiyat yazmıyordu, ben de içeri sorayım mı istersen dedim. Tamam sen bebeği bırak git sor dedi bana. Tam çıkış kapısının önünde olduğumuz için içeri girmek için diğer tarafa gitmem gerekiyordu. Yani bebeğimi ona bırakıp gidip sormamı istiyor benden. O esnada çıkış kapısı açıldı ve ben de hemen oradaki kasiyere sordum. Teyzeye fiyatı söyledim, o da yoluna devam etti. Benim yolumun tersi tarafına gitti. Sonra ben yürürken arkama bir baktım o teyze geliyor bebek arabasıyla. Kalbim hızlı hızlı atmaya basladi, hemen bir mağazaya girdim. Çıktığımda yoktu ortada. Sonra eve gelirken acaba arabayı kolay yürümek için mi sürüyordu diye düşündüm. Boşuna günahını aldım sanırım. Ama kadının tipi, bebeği bana bırak demesi falan çok korkuttu beni. Kimseye güvenemeyecek miyiz artik? :KK43:
Evet bu devirde kimseye guvenmemek gerekli
Kesinlikle bebeğinizi bir saniyeligine bile olsa kimseye bırakmayın

Ayy Allah korusun güvenmeyin kimseye, iyi niyetli gelmedi bana akıllı davranmışsınız
Neden içinde taş olan bir bebek arabasıyla gezer ki insan? Baya tedirgin oldum görünce zaten. Hala peşimde olsaydı polisi arardım sanırım.

Less-is-More Less-is-More merhaba..
Kesinlikle ama kesinlikle tanimadiginiz hiçkimseye hiçbir konuda güvenmeyin. Geçmiş olsun diliyorum. Ettafta duygu sömürüsü yapan o kadar çok kişi var ki.. Bazıları yaşlığını, bazıları minicik bebelerini, bazıları hastalıklarını kullanarak duygu istismarı yapiyor maalesef. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama değiller. :(
Aman diyeyim dikkat edin..

Less-is-More Less-is-More merhaba..
Kesinlikle ama kesinlikle tanimadiginiz hiçkimseye hiçbir konuda güvenmeyin. Geçmiş olsun diliyorum. Ettafta duygu sömürüsü yapan o kadar çok kişi var ki.. Bazıları yaşlığını, bazıları minicik bebelerini, bazıları hastalıklarını kullanarak duygu istismarı yapiyor maalesef. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama değiller. :KK43:
Aman diyeyim dikkat edin..
Malesef öyle bir devirdeyiz. Bazen bebeğim yabancı insanları gördüğünde çok ağlar. Kızıyorum ama bugün belki de iyi ki böyle diye düşündüm. Hiç kimseyi yanastirmaz yanına. Ortalığı yıkar ağlayarak. Allah'ım sen koru

Kimseye güvenmeyeceğiz artık. Herkese şüpheyle yaklaşacağız. Zaman artık öyle bir zaman.
Ağrı'daki masum yavru bakın kaç gündür yok. Ne tanıdığa ne yabancıya güven olmaz bir devir...
Böyle olaylarda hep.en yakınlar suçlu çıkıyor malesef. Allah yardım etsin

Akşamüstü bebeğimi bebek arabasına koydum, yürüyüş yaparak markete gittim. Çıktığımda yaşlı bir teyze kapının önünde gömleklere bakıyordu ama işin tuhaf tarafı teyzenin önünde bir bebek arabası ve arabanın içinde de bir taş. Bana gömleğin fiyatını sordu. Fiyat yazmıyordu, ben de içeri sorayım mı istersen dedim. Tamam sen bebeği bırak git sor dedi bana. Tam çıkış kapısının önünde olduğumuz için içeri girmek için diğer tarafa gitmem gerekiyordu. Yani bebeğimi ona bırakıp gidip sormamı istiyor benden. O esnada çıkış kapısı açıldı ve ben de hemen oradaki kasiyere sordum. Teyzeye fiyatı söyledim, o da yoluna devam etti. Benim yolumun tersi tarafına gitti. Sonra ben yürürken arkama bir baktım o teyze geliyor bebek arabasıyla. Kalbim hızlı hızlı atmaya basladi, hemen bir mağazaya girdim. Çıktığımda yoktu ortada. Sonra eve gelirken acaba arabayı kolay yürümek için mi sürüyordu diye düşündüm. Boşuna günahını aldım sanırım. Ama kadının tipi, bebeği bana bırak demesi falan çok korkuttu beni. Kimseye güvenemeyecek miyiz artik? :KK43:
Malesef ben de korkağın teki oldum. Çocuğum yokken kendim için bu kadar endişeleniyorken, anne olunca tam kaygınaz olcam diye korkuyorum.

Yaa okurken bile bı tuhaf oldum. Ağrı'da 3 yaşında bir çocuk kayboldu yeni. Sanırım hala bulunamadı. O çocuktan dolayı zaten çok üzgünüm. İnsallah bu kadın da kötü niyetli biri değildir.

Yaa okurken bile bı tuhaf oldum. Ağrı'da 3 yaşında bir çocuk kayboldu yeni. Sanırım hala bulunamadı. O çocuktan dolayı zaten çok üzgünüm. İnsallah bu kadın da kötü niyetli biri değildir.
İnşallah sadece ben kuruntu yapmisimdir. Allah o yavruya da yardım etsin.

Ay sanki korkulu rüyanı anlatmışsın gece gördüğün, arabanın içinde taş falan.
Boşver günahını almayı, düşündüklerinden mesul değilsin.
En iyisini yapmışsın tedbirli davranıp.

Bence çok iyi yapmışsın bende olsam bırakmam kimseye de güvenmem hele konu bebeğim ailemse..
Hem ne mana sana bırak bebeği diyor öyle saçmalık mi olur ?
Emanet başına bir şey gelse bebeğin...
Ben yolda sevmek için yaklaşımlara bile
"Dokunmayın! tanımadıklarından korkuyor ağlamasın!!" Diyorum kimin ne niyetle yaklaştığını bilemem..

Back
X