Herkesten korkar olduk artık.

Ay sanki korkulu rüyanı anlatmışsın gece gördüğün, arabanın içinde taş falan.
Boşver günahını almayı, düşündüklerinden mesul değilsin.
En iyisini yapmışsın tedbirli davranıp.
Evet korkulu suya gibi. Gece görsem korkudan uçuk çıkarırım kesin. Kim kime güvenip bebeğini bırakır hem de hiç tanimadigin birine.

Bence çok iyi yapmışsın bende olsam bırakmam kimseye de güvenmem hele konu bebeğim ailemse..
Hem ne mana sana bırak bebeği diyor öyle saçmalık mi olur ?
Emanet başına bir şey gelse bebeğin...
Ben yolda sevmek için yaklaşımlara bile
"Dokunmayın! tanımadıklarından korkuyor ağlamasın!!" Diyorum kimin ne niyetle yaklaştığını bilemem..
Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun. Ben de öyle diyorum ki zaten öyle. Biri sevmeye kalksa hemen ağlıyor.

Evet korkulu suya gibi. Gece görsem korkudan uçuk çıkarırım kesin. Kim kime güvenip bebeğini bırakır hem de hiç tanimadigin birine.
Şahsen emanet eden yabancıdan şüphe duyarım.
Niye bıraktı diye?
Geçen yaz otogarda bir kadın sırt çantasını bıraktı yanıma, lavaboya gidecekmiş, aynı otobüste seyahat ediyorduk. Şüphelendim açıkçası, bomba mı var çantada acaba diye, korktum.

Şahsen emanet eden yabancıdan şüphe duyarım.
Niye bıraktı diye?
Geçen yaz otogarda bir kadın sırt çantasını bıraktı yanıma, lavaboya gidecekmiş, aynı otobüste seyahat ediyorduk. Şüphelendim açıkçası, bomba mı var çantada acaba diye, korktum.
Olabilirdi. Al götür yanında niye bırakıyorsun. Yok yok kimseye güvenilmez artık.

Ya geçmiş olsun. Üzüldüm. İyi ki bırakmamışsın ya ben çok korktum rüyama girebilir şuanda :( taş falan ne alaka neden taş var arabada yani bebekleri mi kaçırıyor acaba ay ben çok korktum. Kimseye güven yok. Yaşlı dersin katil çıkar her şey çıkabilir.

Ya geçmiş olsun. Üzüldüm. İyi ki bırakmamışsın ya ben çok korktum rüyama girebilir şuanda :KK43: taş falan ne alaka neden taş var arabada yani bebekleri mi kaçırıyor acaba ay ben çok korktum. Kimseye güven yok. Yaşlı dersin katil çıkar her şey çıkabilir.
Ya sorma. Nasıl bir tipse artık. Birşey de diyemiyorum emin olmadan ama hiç tekin gorunmuyordu.

Kadının tipi nasıldı ki korktun?
Acikcasi ben iyi niyet aramiyorum cunku bulamiyorum ....boş anına denk gelmemiş şükür...
Öyle nur yuzlu bir tip değildi. Sürdüğü araba da pislik içindeydi. Yani güven veren bir hali yoktu. Olsa bile kim bırakır bebeğini hiç tanımadığı birine.

Ya sorma. Nasıl bir tipse artık. Birşey de diyemiyorum emin olmadan ama hiç tekin gorunmuyordu.
Yok yok hiç tekin değil bence de baksana bebek arabası falan. İyi ki tedbirli davranmışsın boş anına da denk gelebilirdi. Ya birde iyiki bunu buraya yazdın ben daha dikkat ederim artık. Bazen boş bulunabiliyor insan çünkü.

Yok yok hiç tekin değil bence de baksana bebek arabası falan. İyi ki tedbirli davranmışsın boş anına da denk gelebilirdi. Ya birde iyiki bunu buraya yazdın ben daha dikkat ederim artık. Bazen boş bulunabiliyor insan çünkü.
Aman dikkatli ol. Gözünün önünden ayırma yavrunu. Etraf kötü niyetli insanlarla dolu.

5-6 yıl önce falandı, bir yerde oturuyoruz eşimle, o zaman çoluk çocuk yok. Bir kadın geldi yanımıza, düzgün giyimli, güneş gözlüğü falan bilindik marka, saati, makyajı, günlük kıyafeti ama özenli vs.
Kucağında yaş çatlasın 2 aylık bir bebek, arabamda bir şey unuttum, bebeği tutsanız pusette çok ağlıyor hemen alıp gelsem, dedi ve kucağıma bebeği bırakıp gitti.
Biz bir an itiraz etmeden bebekle kalakaldık.
Sevimli de bir şey.
Neyse bir 10 dakika kadar geçti, ben biraz tedirgin olmaya başladım. Yahu insan bebeğini hiç tanımadığı bilmediği birine bırakıp gider mi?
Ya başkasınınsa? Ya kadın kurulmak için bıraktıysa?
Eşim çalışanlardan birini çağırdı, güvenlik kameraları çalışıyor mu diye sordu, 10 dakika daha bekleyip polisi aramaya karar verdik.
5 dakika sonra kadın yanında bir kadınla daha geldi.
Gayet bebeğini aldı, teşekkür etti. Arkadaşı ile karşılaştığını, ayak üstü muhabbete daldığını söyleyip özür diledi :) yan masaya oturdular sonra da.
Şimdi olsa, asla bebeği almam.
Asla ama asla.
Kadın da umarım artık kimseye bebeğini bırakıp 15 dakika ortadan kaybolmaz.
Ve evet kimseye 10 saniye bile güvenmeyin

Ben kimseye güvenmiyorum. O kadar güvenmiyorum ki: ablam bebegi bir yasinda olsa tekrar ise baslamak zorunda. Bende ona bakmaya kararliyim. Ele neden teslim edilsin kücücük bebek. Kuzenleri ile oynar durur. Benim oglumun ve onun bebegi arasinda sadece bir kac ay var
Ne güzel dusunmussunuz. Keşke herkesin böyle bir şansı olsa.

5-6 yıl önce falandı, bir yerde oturuyoruz eşimle, o zaman çoluk çocuk yok. Bir kadın geldi yanımıza, düzgün giyimli, güneş gözlüğü falan bilindik marka, saati, makyajı, günlük kıyafeti ama özenli vs.
Kucağında yaş çatlasın 2 aylık bir bebek, arabamda bir şey unuttum, bebeği tutsanız pusette çok ağlıyor hemen alıp gelsem, dedi ve kucağıma bebeği bırakıp gitti.
Sevimli de bir şey.
Neyse bir 10 dakika kadar geçti, ben biraz tedirgin olmaya başladım. Yahu insan bebeğini hiç tanımadığı bilmediği birine bırakıp gider mi?
Eşim çalışanlardan birini çağırdı, güvenlik kameraları çalışıyor mu diye sordu, 10 dakika daha bekleyip polisi aramaya karar verdik.
Gayet bebeğini aldı, teşekkür etti. Arkadaşı ile karşılaştığını, ayak üstü muhabbete daldığını söyleyip özür diledi :) yan masaya oturdular sonra da.
Asla ama asla.

Oha delinin derdine bak. Yani lafim size degil. Ama insan bebegini öyle nasil birakip gider. Ben sok

Sevimli de bir şey.
Asla ama asla.
Ne dengesizler var şu hayatta ya. İyi ki size denk gelmiş yavrucak

Babaanem de yururken kuzenimin bebek arabasina dayanirdi hep. Hatta kuzenim buyudugunde bile sirf babaanem icin bebek arabasini da yanimiza alirdik. Bu da ihtimal dahilinde yani. Ama guvenmemekte kesinlikle haklisiniz. Babaanemden bilmeme ragmen ben de olsam oldukca tedirgin olurdum.

Back
X