Herkesten korkar olduk artık.

annem dogum yaptıgında ben iki yaşındaymışım babam benide alıp hastaneye koşmuş annemin yanına beni almayacaklarını düşündügü için hastanede olan bir ablaya emanet etmiş tam merdivenden cıkıyormuşki aklı basına gelmiş asagı inmiş benle kadını görememiş kadın beni kaçıracakmış sanırım dış kapıda babam yakalamış naptıgını sordugunda ise sıkıldıgımı hava aldıracagını söylemiş hala anlatırlar

Sonra noldu akılanan babam beni bi akrabamıza emanet etti agladım annemi istedim diye evin hanımı beni tuvalette dövmüş eskidende şimdide insanlar kötü ergenligime kadar kendime gelemedim
Ne büyük travma yaşamışsiniz geçmiş olsun. Anne babaların çok bilinçli olması lazım.

Bu konuyu okuyunca aklıma 5 gündür kayıp olan küçük kız geldi.Allahım kim bilir nası bi felaket çıkacak diye bekliyorum resmen.Her türlü pislik doldu etraf hiçkimse artık güvenilir değil.

Akşamüstü bebeğimi bebek arabasına koydum, yürüyüş yaparak markete gittim. Çıktığımda yaşlı bir teyze kapının önünde gömleklere bakıyordu ama işin tuhaf tarafı teyzenin önünde bir bebek arabası ve arabanın içinde de bir taş. Bana gömleğin fiyatını sordu. Fiyat yazmıyordu, ben de içeri sorayım mı istersen dedim. Tamam sen bebeği bırak git sor dedi bana. Tam çıkış kapısının önünde olduğumuz için içeri girmek için diğer tarafa gitmem gerekiyordu. Yani bebeğimi ona bırakıp gidip sormamı istiyor benden. O esnada çıkış kapısı açıldı ve ben de hemen oradaki kasiyere sordum. Teyzeye fiyatı söyledim, o da yoluna devam etti. Benim yolumun tersi tarafına gitti. Sonra ben yürürken arkama bir baktım o teyze geliyor bebek arabasıyla. Kalbim hızlı hızlı atmaya basladi, hemen bir mağazaya girdim. Çıktığımda yoktu ortada. Sonra eve gelirken acaba arabayı kolay yürümek için mi sürüyordu diye düşündüm. Boşuna günahını aldım sanırım. Ama kadının tipi, bebeği bana bırak demesi falan çok korkuttu beni. Kimseye güvenemeyecek miyiz artik? :KK43:
Lutfen cok dikkatli olun dedigini gbi suan cok kotu bir devirdeyiz insan en yakinlarindan bilee zarar goruyorken kimseye guvenmeyin.belki akli dengesi yerinde degildi sani bebek arabasinda tas olmasi tuhaf belki hastaydi falan kotu niyetli degildi ama yinede guvenmemek lazim hic kimseye henuz anne degilim ama oldugunda cok pimpirikli olurum herhalde

Akşamüstü bebeğimi bebek arabasına koydum, yürüyüş yaparak markete gittim. Çıktığımda yaşlı bir teyze kapının önünde gömleklere bakıyordu ama işin tuhaf tarafı teyzenin önünde bir bebek arabası ve arabanın içinde de bir taş. Bana gömleğin fiyatını sordu. Fiyat yazmıyordu, ben de içeri sorayım mı istersen dedim. Tamam sen bebeği bırak git sor dedi bana. Tam çıkış kapısının önünde olduğumuz için içeri girmek için diğer tarafa gitmem gerekiyordu. Yani bebeğimi ona bırakıp gidip sormamı istiyor benden. O esnada çıkış kapısı açıldı ve ben de hemen oradaki kasiyere sordum. Teyzeye fiyatı söyledim, o da yoluna devam etti. Benim yolumun tersi tarafına gitti. Sonra ben yürürken arkama bir baktım o teyze geliyor bebek arabasıyla. Kalbim hızlı hızlı atmaya basladi, hemen bir mağazaya girdim. Çıktığımda yoktu ortada. Sonra eve gelirken acaba arabayı kolay yürümek için mi sürüyordu diye düşündüm. Boşuna günahını aldım sanırım. Ama kadının tipi, bebeği bana bırak demesi falan çok korkuttu beni. Kimseye güvenemeyecek miyiz artik? :KK43:
Valla teyze filan hiç güvenme derim. Bende güvenemem açıkçası ne münasebet tanımadığım insana bebek bırakmak? Kendisi neden sormuyormuş ki?
Allahtan bi dalgınlığına gelmesi yardım ediym derken bi felaket olmasın.
İnsanlar kötü kimseye güvenilmez.

Back
X