Herkesten korkar olduk artık.

Öyle olan bazi bayanlar ya cocugu olmadigi icin yada cocugu öldügü icin akli dengesini kaybediyor.
Bizim burada bi kadin var bebek arabasinda birsürü oyuncak bebek gezdiriyor onlarla konusuyor kiziyor.. kadinin megerse cocugu ölmüs ondan sonra aklini kacirmis..

Cocugu burda birak demesi tuhaf gercekten. Siz siz olun kimseye birakmayin bebeginizi
Aklıma geldi böyle bir hikaye. Asla bırakmam tabi ki

Hayır kimseye güvenmeyeceğiz ne akraba ne konu komsu tıpkı bir kol saati gibi gözümüzün önünden ayırmayacağız..

Devir çok kötü bir olayın şokunu atlatamadan bir yenisini daha duyuyoruz benim artık psikolojim bozuldu gerçekten..

Allahım çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.. Uyanık davranmışsınız allahtan..

Bende bugün Pazar’a gittim dönüşte dolmuş bekliyorum bir kadın var bebeği taş çatlasın bir yaşında ve yürüyor
Kadının elinde meyve onu yiyor
Bebek öyle önden gidiyor ki ve caddeye öyle yakın ki
Yani bebek bir koşu koparsa caddeye doğru
İnanın kadın onu tutamaz yemin ederim
Elimdekileri yere bıraktım
Bebeğin sağını solunu kolluyorum
O esnada bir amca da kadını uyardı aman yavrum bebeğe dikkat et diye
Zırnık umrunda olmadı cevap bile vermedi
Kadın bebeğe yaklaştığı halde ben güvenip ayrılamıyorum yanından düşünün
Sonra kendime dedim ki napıyorsun kendine gel
Çekildim kenara dolmuş geldi bindim
Bazı anneler çok beter ya
Nasıl vurdum duymazlar içim sıkılıyor

Çoğu kişi tanımadığınız kişilere güvenmeyin yazmışlar bence tanıdıklarınıza da güvenmeyin. .
Neler neler okuyoruz sonuçta cocuklarım amcalarıyla aynı oda da durduklarında bile sık sık yanlarına gider yanıma gelmeleri için uyarırım..
Ben de çok mu abarttım nedir ...
İçim böyle rahat ediyor işte.. .
Hayır kesinlikle abartmıyorsunuz.Müge Anlı hep ne diyor kötüyü dışarda aramayın kötü içimizde çoğu vakasında sonuç amca,kuzen,uzak akraba,komşu hep yakınlar çıkıyor.Rabbim korusun evlatlarımızı :anne:

Bende bugün Pazar’a gittim dönüşte dolmuş bekliyorum bir kadın var bebeği taş çatlasın bir yaşında ve yürüyor
Kadının elinde meyve onu yiyor
Bebek öyle önden gidiyor ki ve caddeye öyle yakın ki
Yani bebek bir koşu koparsa caddeye doğru
İnanın kadın onu tutamaz yemin ederim
Elimdekileri yere bıraktım
Bebeğin sağını solunu kolluyorum
O esnada bir amca da kadını uyardı aman yavrum bebeğe dikkat et diye
Zırnık umrunda olmadı cevap bile vermedi
Kadın bebeğe yaklaştığı halde ben güvenip ayrılamıyorum yanından düşünün
Sonra kendime dedim ki napıyorsun kendine gel
Çekildim kenara dolmuş geldi bindim
Bazı anneler çok beter ya
Nasıl vurdum duymazlar içim sıkılıyor
Bu sefer çocuğumu taciz mi ediyorsuna çıkar adın
Bazıları kolay bulmuş salıveriyor bizim burda caddede kadın ıhlamur toplarken çocuğuna araba çarptı.

Kimseye güvenmeyeceğiz tabi ki. Eskisi gibi herkesin herkesi tanığı, yarısının akraba olduğu mahalle, köy kültürlerinde yaşamıyoruz. Sürekli göç, her çeşit insan her yerde, insanlığın mayası da bozuluyor gittikçe... Söz konusu çocuklarımızsa hele, paranoya yapmakta hiç sakınca yok. Bakın daha geçen hafta Leyla adında 4 yaşındaki yavru koparıldı, götürüldü kim bilir nereye. Her gün dua ediyorum onun için. Annenin acısını düşünebiliyor musunuz? Hayal bile edemeyiz.

Yaşlı kadın belki kötü niyetli değildi ama saçmalamış. İnsan evladını niye hiç tanımadığı birinin yanına bıraksın. Yaşlı diye güvenilir olacak değil ya, ne bilelim niyetini.

Kesinlikle güvenmemekle haklısınız.
Ne demek bebeği bırak git?
1.5 sene kadar önce parkta,bir kadın çocuğuyla oynuyordu,,çocuk 2 yaşlarında,yanlarına 8-9 yaşlarında bir çocuk geldi,kadının çocuğuyla oynamaya başladı. Biraz zaman geçti,çocuk kadına sen otur ben bakarım vs diye baya ısrar etmeye başladı,kadında şüphelendi birşeyler sordu,neden ısrar ediyorsun vs diye hatta sesini yükseltti çocuğa ve saniyeler içinde beyaz bir araba geldi çocuk koşa koşa bindi gittiler gaza basıp. O çocuğu da çocuk kaçırmak için kullanıyorlardı muhtemelen ve kadın uyanık olmasaydı facia ile sonuçlanabilirdi.
Kesinlikle kimseye güven olmaz. Bebekle gidip fiyat sorun yardıma ihtiyacı oldugunu düşünüyorsanız,cidden niyeti kötü değilse siz yardımcı olmuş olursunuz ama bırakip gitseniz bebeğinizi alip gitse ki eminim oralarda onu bekleyen bir araba vardır kaşla göz arasında kaybolurlar,bunun pişmanlığı asla geçmez Allah korusun.

Çok iyi yapmışsınız bebeğinizi bırakmamakla. bir anlık her sey Allah korusun.kimse çocuklarımızdan değerli değil.bir zahmet herkes kendi sorsun tek olsak tamam da yanımızda çocuk bebek varken banane diyorum artık.

Dün bir yapı magazasında bir seyler bakıyorduk.kızım da gidip koltuklara masalara oturmak istedi.hemen koridorun sonunda masalar.ama oldugumuz yerden göremiyoruz.eşim de diyor ki bırak otursun çocuk.yanımizda zaten.biz aradıgımıza bakalım.Asla!!! 6 yaşında ama haberler de duyuyoruz her gün.şu kaybolan kız inşallah bulunur.o kalabalıgın arasında farketmemişler de... insan böyle duydukça güvenini kaybediyor.

Zaman kötü, ortalık çok kötü.bizim çocuklugumuz gibi degil artık.parkta sokakta bile çocuk düsüyor aglıyor anası danası yok ortada.ya laflıyor birisiyle ya bilmem ne yapıyor.bu çocuk kimin kimin diye bağırıyorsun anca cıkıp geliyor.çok sinirleniyorum.

Akıllılık etmişsiniz.ben de aklimın bir kenarına yazayım.Ay icim karardı yemin ediyorum.Düşüncesi bile kalbimi sıkıştirdi.Allah korusun evlatlarımızı...

Çok iyi yapmışsınız bebeğinizi bırakmamakla. bir anlık her sey Allah korusun.kimse çocuklarımızdan değerli değil.bir zahmet herkes kendi sorsun tek olsak tamam da yanımızda çocuk bebek varken banane diyorum artık.

Dün bir yapı magazasında bir seyler bakıyorduk.kızım da gidip koltuklara masalara oturmak istedi.hemen koridorun sonunda masalar.ama oldugumuz yerden göremiyoruz.eşim de diyor ki bırak otursun çocuk.yanımizda zaten.biz aradıgımıza bakalım.Asla!!! 6 yaşında ama haberler de duyuyoruz her gün.şu kaybolan kız inşallah bulunur.o kalabalıgın arasında farketmemişler de... insan böyle duydukça güvenini kaybediyor.

Zaman kötü, ortalık çok kötü.bizim çocuklugumuz gibi degil artık.parkta sokakta bile çocuk düsüyor aglıyor anası danası yok ortada.ya laflıyor birisiyle ya bilmem ne yapıyor.bu çocuk kimin kimin diye bağırıyorsun anca cıkıp geliyor.çok sinirleniyorum.

Akıllılık etmişsiniz.ben de aklimın bir kenarına yazayım.Ay icim karardı yemin ediyorum.Düşüncesi bile kalbimi sıkıştirdi.Allah korusun evlatlarımızı...
Gözümüzden sakiniyoruz biz onları, nasıl tanımadığımız birine emanet edelim. Birbirimizle paylaşalım ki birimizin aklına gelmeyen diğerinin aklına gelebilir. Böyle insanlara fırsat vermemek gerek.

Kesinlikle güvenmemekle haklısınız.
Ne demek bebeği bırak git?
1.5 sene kadar önce parkta,bir kadın çocuğuyla oynuyordu,,çocuk 2 yaşlarında,yanlarına 8-9 yaşlarında bir çocuk geldi,kadının çocuğuyla oynamaya başladı. Biraz zaman geçti,çocuk kadına sen otur ben bakarım vs diye baya ısrar etmeye başladı,kadında şüphelendi birşeyler sordu,neden ısrar ediyorsun vs diye hatta sesini yükseltti çocuğa ve saniyeler içinde beyaz bir araba geldi çocuk koşa koşa bindi gittiler gaza basıp. O çocuğu da çocuk kaçırmak için kullanıyorlardı muhtemelen ve kadın uyanık olmasaydı facia ile sonuçlanabilirdi.
Kesinlikle kimseye güven olmaz. Bebekle gidip fiyat sorun yardıma ihtiyacı oldugunu düşünüyorsanız,cidden niyeti kötü değilse siz yardımcı olmuş olursunuz ama bırakip gitseniz bebeğinizi alip gitse ki eminim oralarda onu bekleyen bir araba vardır kaşla göz arasında kaybolurlar,bunun pişmanlığı asla geçmez Allah korusun.
Resmen çete olmuşlar suna bak ya. En kısa zamanda hak ettiklerini bulurlar kimsenin canını yakmadan inşallah.

Gözümüzden sakiniyoruz biz onları, nasıl tanımadığımız birine emanet edelim. Birbirimizle paylaşalım ki birimizin aklına gelmeyen diğerinin aklına gelebilir. Böyle insanlara fırsat vermemek gerek.

Aynen bir de annemlerin orada bir parkta bir kaç kafese kuş ördek falan koymuşlar.1-2 yaşında bebegiyle onlara bakıyormuş kadın.birisi gelmiş yanına bir seyler sormuş.çocugundan ters tarafta durup.kadın cevaplamış dönmüş ki çocuk yok!! Oraya mı gitti buraya mı yürüdü derken bir sey soran adam da yok olmuş zaten.yani gerçekten bir an bile gözden ayırmamak lazım.bu dedigim seneler önceydi.ben lisedeydim daha.annemler komşulardan duymuşlardı.

Magazada çocukları bebek arabasına bırakıp dönüp kıyafetleri incelemeye dalmayın. Aklıma gelenler bunlar benim.

Bir de benim kızım artık büyüdügü icin tek başımıza alışveriş merkezine falan gidiyoruz.tuvalet ihtiyacımız olunca yanıma alıp arkasını döndürüyorum valla.normalde o konuda çok hassasım.evde tuvalet banyo kurallarımız var.girilmez içeri ama dısarı da tekken bu kural gidiyor işte.bir kaç defa kapının onünde bekletip ayaklarını içeri uzat göreceğim dedim ama sonra yine içim rahat etmedi.kızım biraz şakacıdır.sorarım cevap vermez ayagını çeker oyun yaptım der.offff vallahi zor.paranoyak olduk iyice.

Bu devirde ne erkege ne kadina guveniyorum. Insanlara normal davranirim ama asla guvenmem. Pedofili sadece erkeklerde degil kadinlardada var, cocuk kacirma sapiklik desende oyle. Tabiki herkes kotu diye birsey yok ama yinede dikkatli olmak lazim

Asla bırakmam zaten. Doğru söylüyorsunuz

annem dogum yaptıgında ben iki yaşındaymışım babam benide alıp hastaneye koşmuş annemin yanına beni almayacaklarını düşündügü için hastanede olan bir ablaya emanet etmiş tam merdivenden cıkıyormuşki aklı basına gelmiş asagı inmiş benle kadını görememiş kadın beni kaçıracakmış sanırım dış kapıda babam yakalamış naptıgını sordugunda ise sıkıldıgımı hava aldıracagını söylemiş hala anlatırlar

Sonra noldu akılanan babam beni bi akrabamıza emanet etti agladım annemi istedim diye evin hanımı beni tuvalette dövmüş eskidende şimdide insanlar kötü ergenligime kadar kendime gelemedim

Back
X