sepcim çevresindeki herkes kötü olamaz mıBir insan çevremdeki herkes kötü, hepsinden nefret ediyorum diyorsa sorunun kaynağının kendinde olduğunu farketmiyor demektir. Çevrenizdeki herkes kötü niyetli değil, siz altınızdaki eşeği görmüyorsunuz sadece.
sepcim çevresindeki herkes kötü olamaz mı
konu sahibi ben de bu aralar nefretlerdeyim, feraha çıkmak ümidiyle..
Çok ihtimal vermiyorum. Çevremde herkes kötü diyen çok insan tanıdım çevredeki insanlar gayet normaldi. Alınganlık olur, depresyon olur muhakkak bir sebebi vardır.
nasıl yapabiliyorsunuz bravo valla..Siz izin vermezseniz kimse sizi incitemez. Biraz umursamaz olmak lazım. Ince düşünmek insanı depresyona sokuyor. Insanların çoğu güvenilmez, garip hırslara sahipler. Kimseden iyi davranış beklemezseniz kötü davrandıkları zaman şoke olmazsınız. Gardınızı her zaman yüksek tutun ancak bu her zaman gergin olun demek değil elbette. Benim yöntemlerim bunlar.
Ne desin kadın? Depresyonda olabilirsin demiş, gayet makul bir üslup bence. Evet dünya pislik bir yumağı, insanlar da berbat, hadi slov şarkılar dinleyip ağlayalım mı demeliydi? Sizin gibi düşünmeyenlere nefret kusmanız doğru değil.sonra senin gibiler de gelip uslübüyle insanı daha da sinir eder saol..
Sevdiğim sevildiğim.biri de yok şanssızım yaşım oldu 24benim etrafımda tek iyi insan nişanlım annem babam başka kimse yok hepsi şerefsiz hepsi pislik
Sevdiğim sevildiğim.biri de yok şanssızım yaşım oldu 24
böyle yaparak kendini iyice dipe çekiyorsun.Sevdiğim sevildiğim.biri de yok şanssızım yaşım oldu 24
kendinize değer vermekle işe başlayın. Hayata bir kere geliyoruz, önemsiz insanlar yüzünden mutsuz olup boş yere vakit harcamak mantıklı değil. Mutlu olmak bizim elimizde. Ben mutsuz olduğum zaman bunu kabullenmem, şu an güzel bir film açıp/ güzel bir yemek yiyip/ güzel bir yere gidip/ vb kendimi mutlu etmeli, modumu değiştirmeliyim diye düşünürüm. Dünyanın sonu değil ya, ufak tefek kötü olaylar her zaman olabilir, kötü insanlar her yerde ama onlar bizim içimizde var olmazsa bizi hiçbir şekilde etkileyemez. Sadece unut, boşver gitsin.nasıl yapabilirsiniz bravo valla..
şu ince düşünmekten bi kurtulabilsem çözülecek galiba herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?