Herkesten nefret ediyorum bu kadar kötü kalpli olmak zorunda mısınız!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
İkiyüzlü fesat bencil insanlar hepinizden nefret ediyorum beni bu hale getiren sizler dilerim allah binbir belanızı verir. Ve ne yazık ki cogunuz aynısınız. Bu kadar mı yalnız kalır bir insan? Hep düşünceli oldum evet malesef birde cok duygusalım. Duygularımı aldırmak lüksüm olsa aldırırdm. Tam birinin samimiyetine inanıcm derken bakıyorum ki gercek yüzü ortaya cıkıyor. İşyerimden de nefret ettim gerci baska yere gitsem ne olacak heryerde var bu insanlardan zaten bozuk olan psikolojim kaldırmıyor cidden midem ağrıyor. Mesela az önce müdürüm noktan bi sebepten atarlandı sekreter kız normalde yüzüme gülen şahıs anında müdürün yanında bitiyor hep bir politika bir gıcık etme yıldırma çabası. Salak olsam anlamam yapmaya calostıgını ama malesef anlıyorum.. Ve sinirleniyorum karsımdaki sahıs desem durduk yere konuşmuyor benle o da ayrı triplerde. Ve bunlardan niye etkileniyoesn boşver diyeceksiniz diyrm ya yalnızlıktan ölüyorum farkındayım.. Ve artık kimsenin bana böyle davranmasına tahammülüm yok kafama takıyorum ister istemez cidden suan işten cıkıp ağlayasım var bıktım. Yaşamak da anlamsız geliyor hergün aynı seyler kardeşim canımdan olan kişiyle bile anlasamıyorum o laylaylom yasayabilşyorken ben hep böyle negatif mutsuz kafaya takan kendimden sıkıldım antidepresan dan sıkıldım psikologtan da sıkıldım. Ölsem anneme yazık.

sepcim çevresindeki herkes kötü olamaz mı
konu sahibi ben de bu aralar nefretlerdeyim, feraha çıkmak ümidiyle..

sepcim çevresindeki herkes kötü olamaz mı
konu sahibi ben de bu aralar nefretlerdeyim, feraha çıkmak ümidiyle..

Çok ihtimal vermiyorum. Çevremde herkes kötü diyen çok insan tanıdım çevredeki insanlar gayet normaldi. Alınganlık olur, depresyon olur muhakkak bir sebebi vardır.

riyakar insanlar .. depresyon demiş biri de ona sokan kim acaba bi düşününüz

İnsan ilk önce kendini tartmalı. Aynaya bakmali,kendine nerede hata yapıyorum diye sormalı. Bence sen kendini sevmiyorsun. Kendini sevmedigin için kendine değer de vermiyorsun. Ama karşıdaki insandan değer bekliyorsun. Senin o kendini sevmeyen enerjin karşıya yansıyor. Karşı taraf da,bu insan tam kulanilmalik diye düşünüyor. Cevrene bak mesela... O insanların kuyusunu kazan insanlardaki bencilliği farkedersin. Bazen bencil olmak gerek.Hadi bunu da geçtim en azindan kendini sevmen gerek. Bence kendini daha da gelistirmeye bak. Tamam psikoloğa da git ama çözüm senin elinde. Psikolog senin içini açıp huzur koymaz.

Çevresindeki herkesin kötü olduğunu söyleyen birinin psikolojisi bozuktur ve sosyal problemleri vardır.

Çevresi de onu sevmiyordur zaten.

"Herkes kötü bir ben iyiyim. Zaten hep bu iyi niyetimden kaybediyorum" desem karşınıza geçip, benim hakkimda ne düşünürsunuz?

Dışınizdan tabi tabi der, içinizden sorunun bende olduğunu düşünürsünüz. Normali budur.

Bak hic bi sebep yokken sende su anda kaba davrandin.herkes seni onaylamak zorunda degil.objektif yorum yapti sephoraa bende katiliyorum ona.
Eklemek istedigimse ozel sektor malesef psikolojik acidan cok yipratici olabiliyor.cogu insan rekabet icinde ezip geciyor.
Cozumu ise beklentini en aza indirmen,fazla verici olmaman ve insanlarin hepsinin iyi olmayacagini kabullenmen.
Her zaman her seyden bi cikis yolu var,yuklenme kendine

Siz izin vermezseniz kimse sizi incitemez. Biraz umursamaz olmak lazım. Ince düşünmek insanı depresyona sokuyor. Insanların çoğu güvenilmez, garip hırslara sahipler. Kimseden iyi davranış beklemezseniz kötü davrandıkları zaman şoke olmazsınız. Gardınızı her zaman yüksek tutun ancak bu her zaman gergin olun demek değil elbette. Benim yöntemlerim bunlar.

nasıl yapabiliyorsunuz bravo valla..
şu ince düşünmekten bi kurtulabilsem çözülecek galiba herşey..

sonra senin gibiler de gelip uslübüyle insanı daha da sinir eder saol..
Ne desin kadın? Depresyonda olabilirsin demiş, gayet makul bir üslup bence. Evet dünya pislik bir yumağı, insanlar da berbat, hadi slov şarkılar dinleyip ağlayalım mı demeliydi? Sizin gibi düşünmeyenlere nefret kusmanız doğru değil.

Sevdiğim sevildiğim.biri de yok şanssızım yaşım oldu 24
böyle yaparak kendini iyice dipe çekiyorsun.
evt insanların bir kısmı kötü.
evt insanların bir kısmı riyakar.
v. v.s
ama hepsi değil.
herkes herkesi sevmek zorunda da değil.
hayat mücadelesi böyle bir şey.
sen öncelikle aile içinde arayacaksın huzuru sevgiyi ilgiyi.
iş iştir.
iş arkadaşı da iş arkadaşı.
fazlasını beklemek hata.
her haksızlığa uğradığında yıkılmak hata.
depresyona girmek hata.
yani sen kaybedersin.
mümkün olduğu kadar hayatla ve insanlarla başetme becerisi geliştirebilmelisin.
aksi takdirde hayat çekilmez bir ha alır

nasıl yapabilirsiniz bravo valla..
şu ince düşünmekten bi kurtulabilsem çözülecek galiba herşey..
kendinize değer vermekle işe başlayın. Hayata bir kere geliyoruz, önemsiz insanlar yüzünden mutsuz olup boş yere vakit harcamak mantıklı değil. Mutlu olmak bizim elimizde. Ben mutsuz olduğum zaman bunu kabullenmem, şu an güzel bir film açıp/ güzel bir yemek yiyip/ güzel bir yere gidip/ vb kendimi mutlu etmeli, modumu değiştirmeliyim diye düşünürüm. Dünyanın sonu değil ya, ufak tefek kötü olaylar her zaman olabilir, kötü insanlar her yerde ama onlar bizim içimizde var olmazsa bizi hiçbir şekilde etkileyemez. Sadece unut, boşver gitsin.

insanlar yazarken konuştuklarından daha fazla düşünürler yani bu sizin ölçülmüş biçilmiş iletişim tarzınız. burada size olumsuz eleştiride bulunanlara saldırmak mantıksız. zaten bu kadar negatif bir konu açmışken çok normal negatif yorum yapılması. iletişim tarzınızda bir problem var.
haklısınız her insanın kırılma noktaları olur, bazen kimseyi çekmek istemeyiz normal yani. ama buraya bu konuyu açıp bu kadar genellemelerle kaba konuşan bir insan biraz problemi kendinde aramalı zannımca. psikolojik yardım almayı ihmal etmeyin. iş yerinizden bu kadar nefret ediyorsanız yeni bir iş bakın ve değiştiremeyeceğiniz durum ve insanları olduğu gibi kabullenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…